Inchide

Un nou skin introdus in Fortnite!

Adaugat: august 26, 2021
Actualizat: august 26, 2021
Tipster: ESPORTS
Categorii: Articole
0 comentarii

Epic Games a anunțat Galaxy Cup 2.0 pentru Fortnite Battle Royale, un nou turneu destinat exclusiv utilizatorilor de Android care pot concura pentru șansa de a debloca premii exclusive și produse cosmetice cu tematică galaxie, cum ar fi Galaxy Grapple Skin. Având loc pe 29 august, această nouă cupă Fortnite va avea loc ca un turneu solo și va lua forma unui mod de joc Arsenal cu timp limitat, mai degrabă decât în ​​formatul tradițional battle royale. Acest mod de joc va fi similar cu jocul cu arme Call of Duty, iar jucătorii vor avea la dispoziție trei ore pentru a finaliza 25 de meciuri, deoarece scorurile lor finale sunt comparate cu alți concurenți din regiunea lor în timpul acestei colaborări masive cu Samsung.

Fortnite battle royale este unul dintre cele mai jucate jocuri multiplayer din lume și a adus Epic Games mai mult succes decât oricare dintre celelalte titluri ale primului partid. Crossover-urile și colaborările multiple au făcut, de asemenea, jocul să iasă în evidență cu diferite personaje, vedete și teme din cultura pop. Împreună cu acestea, Epic Games a format, de asemenea, numeroase parteneriate cu alți editori și studiouri importante pentru a aduce conținut exclusiv Fortnite, unul dintre cei mai mari dintre ei fiind cu compania de tehnologie, Samsung.

Anul trecut, Cupa Galaxy a fost introdusă în timpul verii și anul acesta, Samsung s-a întors oficial încă o dată pentru o altă colaborare fascinantă. Într-o declarație oficială de pe site-ul lor, Epic Games a anunțat că Cupa Galaxy a revenit oficial cu șansa de a debloca pielea Galaxy Grappler, mâinile galaxiei în spate și învelirea Vortexual, în timp ce oricine atinge puțin peste 20 de puncte în timpul cupa va debloca Lllamalaxy Spray pe 29 august.

 

 

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturi Mallorca-Villarreal 19-septembrie-2021 La Liga
19.09.2021 15:00

Ponturi Nice-Monaco 19-septembrie-2021 Ligue 1
19.09.2021 14:00

Ponturi Betis vs Espanyol fotbal 19 septembrie 2021 La Liga
19.09.2021 19:30

Biletele Zilei

Biletul zilei fotbal ERC – Sambata 18 Septembrie 2021 – Cota 2.43 – Castig potential 729 RON

Biletul zilei tenis ERC – Sambata 18 Septembrie 2021 – Cota 2.54 – Castig potential 763 RON

Biletul zilei fotbal Alyn – Sambata 18 Septembrie 2021 – Cota 2.17 – Castig potential 434 RON

50 rotiri FĂRĂ DEPUNERE și FĂRĂ RULAJ!