Un nou skin introdus în CoD: Warzone & Cold War

Adaugat: septembrie 5, 2021
Actualizat: septembrie 5, 2021
Tipster: ESPORTS
Categorii: Articole
0 comentarii

 

Evenimentele Războiului Rece din Black Ops au loc în anii 1980, iar acest lucru a informat decizia dezvoltatorului Treyarch și a companiei de a aduce personaje care întruchipează cultura pop a vremii în Războiul Rece și Warzone. Rambo din linia iconică de filme de acțiune și John McClane din filmele Die Hard s-au alăturat jocului. Bazându-se pe încrucișările din mass-media populare cu o înclinație spre acțiune, a devenit o temă recentă pentru Treyarch și franciza CoD. În luna mai a anului trecut, un leak Reddit a prefigurat sosirile lui McClane și Rambo sub formă de capturi de ecran care arătau interpretările personajelor pe ecranul de selectare a operatorului, iar Activision a confirmat sosirea lor la scurt timp cu propriile capturi de ecran. Ambele icoane au ajuns cu arme în flăcări, cu propriile lor finisaje și planuri pentru Arme Legendare. Alte skin-uri au introdus antagoniști ai filmelor de groază precum Billy, marioneta de la Saw și Masacrul din Texas Chainsaw’s Leatherface, fără ferăstrău cu lanț.

Site-ul Call of Duty a anunțat noile skin-uri ale Judecătorului Dredd ca altele pentru Operatorul Beck al Pactului de la Varșovia. Dredd își va aduce skin-ul în Războiul Rece și Warzone la un moment dat în sezonul cinci, deși CoD nu a confirmat o dată exactă. Pachetul lui Dredd include un skin standard completă a personajului și o versiune alb-negru cu umbră de cel, care revine la rădăcinile sale de benzi desenate. La fel ca alte skin-uri DLC CoD, pachetul Tracer Pack: Judge Dredd îl va dota și pe Beck cu Planurile armelor pentru Rifle-ul de asalt „Arbitrator” Dredd, Pistolul „Legiuitor” și „Judecata rapidă” SMG. Dredd va veni echipat cu un dispozitiv de finisare „Incendiar” pentru a-și completa kitul. În plus față de pachetul Dredd, foaia de parcurs pentru Call of Duty Sezonul Cinci Reloaded a elaborat un nou mod de joc, harta Regiunii de focar și o nouă armă corp la corp.

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturi Getafe CF-Atletico Madrid fotbal 15-august-2022 La Liga
15.08.2022 20:30

Ponturi Hubert Hurkacz-Pablo Carreno Busta tenis 14-august-2022 ATP Montreal
14.08.2022

Ponturi Beatriz Haddad Maia-Simona Halep tenis 14-august-2022 WTA Toronto
14.08.2022

Biletele Zilei

Biletul zilei fotbal MRS – Duminica 14 August - Cota 3.08 – Castig potential 465 RON

Biletul zilei tenis ERC – Duminica 14 August 2022 – Cota 3.10 – Castig potential 930 RON

Biletul zilei fotbal COTA MARE – Duminica 14 August – Cota 102 – Castig potential 2564 RON

100 rotiri FĂRĂ DEPUNERE la Shining Crown