Inchide

Un nou eveniment se va lansa în Black Ops Cold War & Warzone

Adaugat: octombrie 19, 2021
Actualizat: octombrie 19, 2021
Tipster: ESPORTS
Categorii: Articole
0 comentarii

Evenimentul anual „The Haunting” de la Call of Duty este lansat în direct pentru Black Ops Războiul Rece și Warzone pe 19 octombrie, aducând cu sine moduri de joc înfricoșătoare cu timp limitat și produse cosmetice tematice Halloween. Detaliile despre evenimentul de Halloween din acest au fost foarte puține, deoarece Raven Software a păstrat un secret asupra sărbătorii  din acest an. Modurile zonei de război „Trick-Or-Trios” și „Zombie Royale” cu durată limitată au fost adăugate jocului, fiecare aducând o rotație unică pe formula tradițională Battle Royale. Raven Software a adăugat, de asemenea, noi puncte de interes inspirate de Halloween pe hartă, iar Saw’s Jigsaw și Leatherface de la Texas Chainsaw Massacre au apărut pentru o perioadă limitată. Prin urmare, comunitatea Call of Duty specula ce ar aduce evenimentul din acest an pe baza evenimentului „The Haunting” de anul trecut. Cu toate acestea, un leak anterior a lăsat să se înțeleagă un produs cosmetic tematic Donnie Darko și o piele Ghostface de la Scream. Deși Ghostface a fost confirmat înainte de ultimul anunț, dezvoltatorii nu au confirmat anterior dacă Frank Iepurașul va veni în Warzone și Black Ops Cold War.

Anunțat în blogul Call of Duty, Raven Software a confirmat ce va urma în timpul evenimentului de Halloween de anul acesta. „The Haunting” începe oficial pe 19 octombrie, iar dezvoltatorii lansează un skin Ghostface inspirat de Scream în pachetul SCREAM Operator pentru Black Ops Cold War și Warzone. De asemenea, este lansat și modul de joc „Ghosts of Verdansk” pentru Warzone, care este asociat cu „succesorul spiritual al Zombie Royale”.. Războiul rece Black Ops primește, de asemenea, noi moduri de joc, inclusiv modurile „Infected”, „Prop Hunt Halloween” și „Scream Deathmatch”.

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Pontul Zilei 05 Decembrie – ITALIA Serie A
05.12.2021 21:45

Ponturi RC Celta de Vigo-Valencia CF fotbal 05-decembrie-2021 La Liga
05.12.2021 22:00

Ponturi Aston Villa vs Leicester fotbal 5 decembrie 2021 Premier League
05.12.2021 18:30

Biletele Zilei

Biletul zilei fotbal ERC – Duminica 05 Decembrie 2021 – Cota 2.84 – Castig potential 851 RON

Biletul zilei fotbal MRS – Duminica 05 Decembrie - Cota 2.39 – Castig potential 350 RON

Biletul zilei fotbal Alyn – Duminica 05 Decembrie 2021 – Cota 2.07 – Castig potential 413 RON

50 RON fără depunere la Casa Pariurilor