Inchide

Un glitch din Call Of Duty le oferă gamerilor wallhack

Adaugat: august 2, 2021
Actualizat: august 2, 2021
Tipster: ESPORTS
Categorii: Articole
0 comentarii

 

Hackerii și bug-urile au reprezentat mari probleme pentru unele dintre cele mai mari jocuri ale genului Battle Royale din ultima vreme. În timp ce Apex Legends s-a ocupat de înșelătorii care distrug meciurile clasate, Call of Duty: Warzone s-a confruntat cu propriile provocări. Numeroase erori, cum ar fi problemele cu ușile roșii și o eroare care face inutilizabil senzorul bătăilor inimii, au afectat jocul. Recent, un jucător Warzone a experimentat o eroare nouă, care ia-a permis să vadă prin pereți. În timpul unei sesiuni de jocuri cu echipa lor pe Call of Duty: Warzone, un jucător cunoscut sub numele de js0uthh de pe Reddit a observat că jocul lor se comporta ciudat în timpul unui meci. Pe măsură ce jucătorul întoarce colțul unui perete, obiectele de pe ecran au început să clipească în interior și în afara existenței, dezvăluind inamici ascunși de cealaltă parte. Șocat de această ciudată întorsătură a evenimentelor, jucătorul a reușit apoi să folosească eroarea în avantajul lor și să elimine echipa adversă.

În ciuda faptului că jucătorul încearcă să joace într-un mod legitim, este de înțeles că acest lucru ar putea provoca furia altor jucători și să creadă că jucătorul cu eroarea a înșelat intenționat, deoarece hackerii sunt destul de frecvenți în Warzone. Această veste nu ar trebui să fie o surpriză atât de mare pentru jucătorii care joacă frecvent pe străzile războinice din Verdansk. Warzone a trebuit să se confrunte cu probleme care îi afectează integritatea competitivă de ceva vreme.

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturi Brighton-Leicester 19-septembrie-2021 Premier League
19.09.2021 16:00

Ponturi West Ham-Manchester United 19-septembrie-2021 Premier League
19.09.2021 16:00

Ponturi Mallorca-Villarreal 19-septembrie-2021 La Liga
19.09.2021 15:00

Biletele Zilei

Biletul zilei fotbal ERC – Sambata 18 Septembrie 2021 – Cota 2.43 – Castig potential 729 RON

Biletul zilei tenis ERC – Sambata 18 Septembrie 2021 – Cota 2.54 – Castig potential 763 RON

Biletul zilei fotbal Alyn – Sambata 18 Septembrie 2021 – Cota 2.17 – Castig potential 434 RON

50 rotiri FĂRĂ DEPUNERE și FĂRĂ RULAJ!