Inchide

Un eveniment din Pokemon GO vine cu două noi personaje

Adaugat: aprilie 27, 2021
Actualizat: aprilie 27, 2021
Tipster: ESPORTS
Categorii: Articole
0 comentarii

 

Niantic a anunțat că doi Legendari absenți anterior, Pokémon X și Y’s Xerneas și Yveltal, vin în curând la Pokémon GO ca parte a unei serii de evenimente Luminous Legends. Acesta este cel mai recent dintr-o serie de actualizări ale dispozitivului ARG mobil care au introdus conținut și caracteristici noi. Cel mai recent a implicat dezvoltatorul care a readus Team GO Rocket în Pokémon GO după o lungă întârziere în remedierea unei erori, determinând Niantic să-și ceară scuze și să ofere jucătorilor obiecte gratuite. În timp ce majoritatea jucătorilor au lăudat schimbările aduse jocului în ultimele 12 luni pentru a-l adapta la o lume sub amenințarea pandemiei COVID-19, au existat câteva probleme controversate. În ultimele două săptămâni, jucătorii au criticat câteva adăugiri noi la Pokémon Go care au fost văzute ca plătite pentru a câștiga. Obiectivul principal al furiei sunt ouăle de tip pradă care pot fi cumpărate cu bani reali, iar Niantic nu a comentat la aceste eliminări ale modelului de generare a jocului free-to-play.

Dezvoltatorul Pokémon GO Niantic a dezvăluit că introduce doi Pokémon noi în jocul mobil. Ca parte a evenimentului Luminous Legends X care urmează să înceapă pe 4 mai, Pokémon Xerneas Legendary life va deveni disponibil în raiduri de cinci stele. Pokémonul de tip Fairy a debutat în serie în regiunea Kalos ca parte a Gen VI. Spritzee, Swirlix și Goomy își vor face de asemenea debutul în Pokémon GO, în timp ce modulele Rainy Lure vor deveni și ele. Evenimentul se va desfășura până pe 17 mai, cu un nou eveniment care va veni la scurt timp după forma evenimentului Y Luminous Legends. Aceasta va marca debutul Pokemonului Yveltal de distrugere legendară, iar Niantic promite să lanseze mai multe informații despre al doilea eveniment în viitorul apropiat.

Tipserii recomanda:  Final Fantasty 14 primește o nouă extensie

Aceste evenimente vin la scurt timp după evenimentul Pokemon GO Friendship Day care a avut loc pe 24 aprilie. Disponibil doar pentru câteva ore, le-a oferit jucătorilor șansa de a finaliza o serie de provocări și de a colecta până la 175.000 XP. Acest lucru a fost sporit din recompensa inițială de 100.000 XP, deși Niantic nu a dat un motiv pentru care evenimentul a fost modificat atât de aproape de lansarea sa. Deși au existat unele îngrijorări din partea fanilor cu privire la direcția Pokémon GO, faptul că dezvoltatorul continuă să actualizeze jocul cu conținut nou și Pokémon suplimentar este un lucru bun pentru jucători. Deoarece mai mulți oameni sunt capabili să iasă afară și să interacționeze din nou cu lumea pe măsură ce restricțiile se ușurează în multe părți ale lumii, abilitatea de a prinde Pokémon puternici precum Xerneas și Yveltal va fi binevenită de jucători.

 

 

 

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturi Manchester United-Fulham 18-mai-2021 Premier League
18.05.2021 20:00

Ponturi FCSB vs Universitatea Craiova fotbal 19 mai 2021 Liga 1
19.05.2021 21:30

Ponturi Gael Monfils-Lloyd George Harris tenis 18-mai-2021 ATP Lyon
18.05.2021

Biletele Zilei

Biletul zilei tenis ERC – Luni 17 Mai – Cota 2.57 – Castig potential 771 RON

Biletul zilei fotbal ERC – Luni 17 Mai 2021 – Cota 2.39 – Castig potential 715 RON

Biletul zilei fotbal Alyn – Luni 17 Mai 2021 – Cota 2.43 – Castig potential 486 RON

CLICK ȘI AI 100 ROTIRI FĂRĂ DEPUNERE
LA NETBET
>>

100 ROTIRI FĂRĂ DEPUNERE >>