Inchide

Uefa Champions League & Europa League revin în FIFA 21!

Adaugat: decembrie 20, 2020
Actualizat: decembrie 20, 2020
Tipster: vLd
Categorii: Articole
0 comentarii

 

Datorită faptului că prima etapă din competițiile Europene s-a încheiat, producătorii jocului FIFA 21 au lansat o nouă serie de carduri „Road To The Final”. De fiecare dată cand echipa unui jucător inclus în acest eveniment reușește să obțină calificarea în următoarea etapă a competiției, Electronic Arts le oferă jucătorilor o mulțime de atribute îmbunățite. Deși cardurile au un preț destul de ridicat pe piața de transfer, atributele ofensive, cat și cele defensive, justifică raportul calitate-preț.

 

Click pe BUTON si in cateva minute te vei alatura miilor de pariori care au ales BETANO

BONUS: Freebet Fotbal de până la 500 lei + bonus 100%!

 

Pentru a integra aceste carduri în echipa de Ultimate Team, gamerii au la dispoziție două metode. Prima metodă constă în achiziționarea cardului direct de pe piața de transfer, în schimbul unei sume de bani, în timp ce metoda cu numărul doi este compusă din pachetele promoționale oferite de către producătorii jocului. Pentru acest eveniment, Electronic Arts au inclus atat Uefa Champions League, cat și Europa League, devenind astfel unul dintre cele mai apreciate evenimente de la Ultimate Team. Cel mai probabil, pană la momentul lansării evenimentelor „TOTY” și „TOTW”, aceste carduri vor avea cele mai bune atribute din acest mod al jocului.


 

Cel mai bun card al acestei serii este cel al fundașului Raphael Varane, prețul jucătorului pe piața de transfer fiind estimat la aproximativ 1.300.000 monede, în funcție de platforma pe care o folosiți. Fundașul are o viteză de 84, compusă dintr-o accelerație de 81 și un sprint de 87, în timp ce pasa și dribling-ul de 68 sunt atributele ofensive pe care jucătorul le-a primit din partea producătorilor. Pe partea defensivă, fundașul devine unul dintre cei mai buni jucători pe poziția sa din Ultimate Team. Puterea fizică de 89 și forța fizică de 84 sunt cele mai bune atribute ale fundașului, toate acestea fiind completate de 2 stele Skill Moves, respectiv 3 stele pentru Weak Foot.

 

Cotat la aproximativ 600.000 monede, mijlocașul Georginio Wijlnaldum a primit un super card în Ultimate Team, devenind unul dintre cei mai echilibrați și eficienți jucători din Ultimate Team. Cu o viteză de 78, compusă dintr-o accelerație de 79 și un sprint de 78, un șut de 78, pasă de 83 și dribling de 88, mijlocașul are o mulțime de atribute ofensive foarte bune. Puterea defensivă și forța fizică de 81 completează atributele defensive ale cardui, în timp ce pe partea tehnică jucătorul a primit din partea EA Sports 4 stele pentru Skill Moves, respectiv 4 stele pentru Weak Foot.

 

Lista completă de jucători RTTF 3

 • Raphaël Varane 88-rated (Real Madrid)
 • Georginio Wijnaldum 87-rated (Liverpool)
 • David Alaba 87-rated (Bayern Munich)
 • Julian Brandt 87-rated (Borussia Dortmund)
 • Mauro Icardi 87-rated (Paris Saint-Germain)
 • Paul Pogba 87-rated (Manchester United)
 • Lorenzo Insigne 87-rated (Napoli)
 • João Cancelo 86-rated (Manchester City)
 • Dušan Tadic 85-rated (Ajax)
 • Ante Rebic 84-rated (Milan)
 • Takefusa Kubo 84-rated (Villarreal)
Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturi Alba Berlin-PBC CSKA Moscova baschet 27-ianuarie-2021 Euroliga
27.01.2021 21:00

Ponturi Rayo - Barcelona fotbal 27-ianuarie-2021 Cupa Spaniei
27.01.2021 22:00

Ponturi Politehnica Iasi - UTA fotbal 27-ianuarie-2021 Liga 1
27.01.2021 17:30

Biletele Zilei

Biletul zilei fotbal COTA MARE – Miercuri 27 Ianuarie – Cota 237 – Castig potential 7107 RON

Biletul zilei MRS – Marti 26 Ianuarie – Cota 2.16 – Castig potential 308 RON

Biletul zilei Alyn – Marti 26 Ianuarie 2021 – Cota 2.04 – Castig potential 408 RON