Select your Top Menu from wp menus

Tudor Popa a jucat fotbal in aceeasi echipa cu Rivaldo! Beat the Elite by Betfair

betfair beat the elite rivaldo pontul zilei

Cum anuntam in articolul precedent, tipsterul Tudor Popa – fondator al Superpont si Pontul-Zilei, unul dintre cei mai apreciati specialisti in pariuri sportive din Romania, a fost invitat de catre BETFAIR – cea mai mare casa de pariuri online din lume sa participe la evenimentul Beat the Elite in Barcelona.

Rivaldo betfair pontul zili

La capatul unei competitii extrem de interesante, desfasurata in 4 tari, la care erai invitat sa particpi si sa il @[email protected] pe Rivaldo la cultura generala fotbalistica, competitia Beat the Elite si-a desemnat castigatorii. Alaturi de acestia, la super eveniment au fost invitati o serie de influenceri, vloggeri, tipsteri din cele mai importante tari europene. Printre ei, cum spuneam, Tudor Popa – nr 1 pe Pariuri live in Romania.

Barcelonezi pentru o zi

Evenimentul a avut loc in data de 20 iunie. Participantii au fost preluati de la hotel cu autocarul oficial al FC Barcelona, chiar cel folosit de echipa mare in deplasari. Toti am fost extrem de impresionati de logistica de la bordul autocarului, un adevarat OZN cum uimiti au declarat toti la unison.

Odata ajunsi la stadionul Camp Nou, fieful celor e la Barcelona, am fost preluati de stafful Betfair, care ne-a oferit echipamentele personalizate de joc. ne-am schimbat chiar in vestiarul Barcelonei, ce sa mai, tot tacamul, cat sa te simti exact ca un fotbalist adevarat.

Cand intri pe gazonul Camp Nou

Cu siguranta cel mai tare moment a fost acela cand am pasit pe gazonul incarcat de istorie al Camp Nou. Acolo unde zi de zi se antreneaza si joaca mari fotbalisti ai lumii – Messi, Suarez, Pique… Senzatia este unica si trebuie incercata macar o data in viata de oricine.

Tipserii recomanda:  Vlad Cazino

Cand si-a facut aparitia si marele Rivaldo, fosta legenda a FC Barcelona si a nationalei Cariocas (castigator al Cupei Mondiale si al Balonului de Aur), am ramas cu totii uimiti. In primul rand de conditia fizica exceptionala, nu cred ca a pus 500 de grame de cand s-a lasat e fotbalul mare, in al doilea rand, fireste, de tehnica incredibila pe care o poseda. Sa fii in aceeasi echipa cu o legenda a fotbalului mondial, asta nu se intampla in fiecare zi.

betfair beat the elite rivaldo pontul zilei

Au urmat cele 2 partide, scorul nici nu a mai contat, bucuria jocului ne-a acaparat pe toti, fie fotbalisti semi profesionisti, fie total amatori. Joga Bonito la cel mai bun nivel posibil. Ne-am distrat, am schimbat pase cu Rivaldo, intr-un cuvant ne-am bucurat de fiecare moment oferit de acest super event Betfair.

Ah, si apropo, am reusit sa marchez si un gol din penalty. E ceva pentru unul care “a pus ghetele in cui” de ani buni 🙂

 

La final a urmat turul stadionului Camp Nou, un pranz consistent, dupa un asa efort depus si drumul inapoi catre hotel, in acelasi OZN barcelonez.

 

O ocazie unica in viata, cum spuneam, pentru care multumesc Betfair – cea mai buna agentie de pariuri online din lume, care a facut posibil asemenea eveniment extraordinar.

Beat The Elite va continua si pe viitor si va vom tine la curent cu desfasurarea sa, cu invitatia de a participa in numar cat mai mare la aceasta actiune de exceptie pentru toti iubitorii sportului cu balonul rotund

 

 

About The Author

Related posts

Premiem cei mai activi 10 comentatori pe saptamana!

Comenteaza si castiga 30 Zile in Grupul Superpont Premium - CEL MAI BUN GRUP de PARIURI LIVE din Romania

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Aboneaza-te la newsletter-ul
nostru si castiga
50 RON GRATIS

Aboneaza-te la newsletter si
    castiga 50 RON GRATIS