Invata Totul despre Betfair Exchange si ia-ti cadoul de 10 euro!

Afla de aici cum merg pariurile pe mobil la Betfair

Totul despre Betfair Exchange!

Toti pariorii au auzit de acest terment, insa cati dintre ei il cunosc? In acest articol va vom prezenta, pe intelesul tuturor, Totul despre Betfair Exchange! Asadar, citi integral pentru a afla cele mai interesante detalii!

Agentia de pariuri online Betfair este singura care ofera optiunea Exchange. “Bettin Exchange” se refera la faptul ca doi jucatori vor paria diferit pe un eveniment sportiv, banii fiind “tinuti” de Betfair in cazul acesta. Bineinteles, castigator va fi doar unul. Priviti clipul de mai jos pentru a intelege mai bine!

Conform money.ro, Betting Exchange foloseste doi termeni principali Back si Lay. Daca te vei intra pe site-ul BETFAIR EXCHANGE, vei vedea ca sunt sase coloane de cote. Unele dintre ele sunt pe fundal albastru, corespunzatoare pariului de tip Back, celelalte vor avea un fundal roz, aferente pariului Lay.

A pune o miză pe „Lay” înseamnă a paria că acel pronostic nu se va realiza. În exemplul de mai sus, jucatorul X  a pus „Lay” pe victoria echipei X, ceea ce înseamnă că iese în câștig dacă bate Y sau se termină egal. Pe site, suma maximă pe care o riști are valoarea cotei înmulțită cu miza (Mai jos aveti clipul care va explica pe indelete acest lucru).

Când dai „Back” la un pronostic, pentru a câștiga trebuie ca pronosticul respectiv sa fie câștigător. În exemplul nostru, tu iei banii doar dacă bate echipa X. Suma maximă pe care o poți pierde este valoarea mizei. ( Mai jos aveti clipul care va explica pe indelete acest lucru ).

Acum ca ai aflat ce inseamna Betfair Exchange! Ia-ti cadoul de 10 EURO!

Deschide-ti un cont nou la BETFAIR de pe ACEST LINK sau dand click pe poza de mai sus, folosind codul promotional EXCN10. Pariaza cel putin 10 EURO pe Exchange. Daca ii pierzi, CEI 10 EURO iti vor fi returnati!

Aici incasezi 175 lei cu doar 5 pariati pe victorie Barcelona cu Leganes

About The Author

Related posts

Premiem cei mai activi 10 comentatori pe saptamana!

Comenteaza si castiga 30 Zile in Grupul Superpont Premium - CEL MAI BUN GRUP de PARIURI LIVE din Romania

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *