Total War: Warhammer 3 Immortal Empires primește o expansiune

Adaugat: iulie 15, 2022
Actualizat: iulie 15, 2022
Tipster: ESPORTS
Categorii: Articole
0 comentarii

În timp ce fanii așteptau cu nerăbdare să joace noile facțiuni și campania mai concentrată pe poveste din Total War: Warhammer 3, mulți anticipau o actualizare majoră care să lege această trilogie de jocuri Warhammer. Așa cum a făcut Mortal Empires pentru Total War: Warhammer 2, Immortal Empires va aduce facțiunile din toate cele trei jocuri într-o singură hartă gigantică, permițându-le lui Total War: Warhammer’s Greenskins să lupte cu Legiunea Chaosului din Total War: Warhammer 3, de exemplu, și Grand Cathay pentru a-și testa puterea împotriva Imperiului.

Având în vedere Mortal Empires lansat ca o expansiune gratuită pentru deținătorii Total War: Warhammer și Total War: Warhammer 2 la puțin peste o lună după lansarea celui de-al doilea joc, unii se așteptau la Immortal Empires la o scală de timp similară. Cu toate acestea, Total War: Warhammer 3 a suferit numeroase eșecuri de când a fost lansat pentru prima dată în februarie, mulți jucători având probleme cu starea generală a jocului. Pentru a acorda prioritate remedierii erorilor, dezvoltatorul Total War: Warhammer 3 Creative Assembly a respins lansarea de conținut nou pentru joc.

Acum, fanii au în sfârșit o dată  cu privire la momentul în care va sosi harta și campania combinate a tuturor celor trei jocuri Total War: Warhammer. Anterior, datorită unui nou trailer pentru Total War: Warhammer 3, Creative Assembly a informat jucătorii că Immortal Empires va veni cândva în august. Într-un răspuns video recent la un Reddit AMA, a fost confirmat că Immortal Empires va fi lansat pe 23 august.

 

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturi Getafe CF-Atletico Madrid fotbal 15-august-2022 La Liga
15.08.2022 20:30

Ponturi Hubert Hurkacz-Pablo Carreno Busta tenis 14-august-2022 ATP Montreal
14.08.2022

Ponturi Beatriz Haddad Maia-Simona Halep tenis 14-august-2022 WTA Toronto
14.08.2022

Biletele Zilei

Biletul zilei fotbal MRS – Duminica 14 August - Cota 3.08 – Castig potential 465 RON

Biletul zilei tenis ERC – Duminica 14 August 2022 – Cota 3.10 – Castig potential 930 RON

Biletul zilei fotbal COTA MARE – Duminica 14 August – Cota 102 – Castig potential 2564 RON

100 rotiri FĂRĂ DEPUNERE la Shining Crown