Tot ce trebuie sa stii despre spinning

Adaugat: aprilie 28, 2020
Actualizat: aprilie 28, 2020
Tipster: Claudiu
Categorii: Articole
0 comentarii

Foarte popular în Statele Unite ale Americii la începutul anilor `90 și ulterior adoptat în mai multe țări dezvoltate, spinning-ul a prins tot mai mult teren și în România datorită rezultatelor sale rapide într-un timp relativ scurt.

Click pe BUTON si in cateva minute te vei alatura miilor de pariori care au ales SUPERBET

BONUS: pana la 500 RON

Ce inseamna spinning

Înainte de-a ajunge la principalele beneficii, să vorbim un pic despre spinning și ce este spinningul în general. Johnny Goldberg a fost inventatorul spinning-ului. A dezvoltat acest program de indoor cycling în anul 1987, pe vremea când se antrena să participe la “The Race Across America”, un tur ciclistic de 3.100 de mile între Los Angeles și New York.

Johnny Goldberg a fost inventatorul programului de spinning

În vârstă de 31 de ani, tânărul originar din Johannesburg, Africa de Sud, avea nevoie de un program de antrenament atât în sezonul rece cât și în cel cald astfel că a dezvoltat acest program de spinning care pornește de la ideea de indoor-cycling.

Click pe BUTON si in cateva minute te vei alatura miilor de pariori care au ales NETBET

BONUS: 100% pana la 500 RON

Într-adevăr, spinning-ul se aseamănă cu indoor cycling-ul pentru că ambele programe se desfășoară în interior și au ca instrument principal bicicleta staționară. Dar și diferențele sunt destul de mari. Bicicleta de Spinning a fost proiectată ca o bicicletă de drum, reală, cu mai multe ajustări la nivelul scaunului, ghidonului, pedalelor și nivelelor de dificultate, acestea fiind flexibile, pentru a servi atât începătorii, cât si pe cei avansați.

Tot ce trebuie sa stii despre spinning

Mulți se vor întreba acum dacă spinningul slabeste . Înainte de a se urca pe o bicicletă staționară trebuie să știe că principalele beneficii sunt reprezentate de îmbunătățirea sănătății inimii și a plămânilor, arderea unui număr mare de calorii într-un timp scurt și creșterea rezistenței. Eventual, se va ajunge și la slăbire. Obiectivul acestui tip de antrenament este să lucrezi fiecare mușchi al corpului, în acord cu ritmul muzicii, pentru că da, nu-i așa, programele de antrenament se desfășoară într-un cadru pe ritmuri de muzică vioaie, cu mai multe biciclete.

Click pe BUTON si in cateva minute te vei alatura miilor de pariori care au ales BETANO

BONUS: 100% pana la 500 RON

Așa cum spuneam și mai devreme, spinning-ul este o activitate aerobica care se practică de obicei in grup și dacă te-ai decis să dai jos câteva kilograme sau să-ți tonifiezi mușchii te poți înscrie la cursuri.

Click pe BUTON si in cateva minute te vei alatura miilor de pariori care au ales UNIBET

BONUS: 100% pana la 300 RON

Cate calorii arzi pe bicicleta statica

După un antrenament spinning care presupune pedalarea la intensitate mare pe parcurscul a 40-45 de minute, din care primele 10 de încălzire, poți ajunge să arzi până la 600 de calorii. E mult, e puțin? Spre exemplu, la înot sau jogging reușim să consumăm între 300 și 500 de calorii, în același interval de timp.

Spinning beneficii

Dincolo de calorii bicicleta stationara contribuie semnificativ la menținerea și îmbunătățirea sănătății sistemului cardiovascular, a sănătății inimii și a plămânilor. Alte beneficii spinning mai sunt reprezentate de tonifierea mușchilor, reducerea stresului și protejarea articulațiilor.

Acum că am trecut în revistă ce este spinning și principalele lui beneficii, trebuie să vorbim și despre antrenamentul în sine, mai ales dacă ești începător.

Obiectivul fiecărui antrenament este să lucrăm fiecare mușchi al corpului, în acord cu ritmul antrenant al muzicii, iar pentru asta este necesară o foarte bună și optimă ajustare a setărilor bicicletei. De ce? Pentru a te simți cât mai confortabil în timpul antrenamentului și pentru a da randamentul scontat.

Click pe BUTON si in cateva minute te vei alatura miilor de pariori care au ales BETFAIR

BONUS: 100 pana la 500 RON

Este esențial pentru fiecare cursant să știe regulile și semnalele din timpul antrenamentului. Pentru asta trebuie să se informeze dinainte cu privire la regulile pe care trebuie să le respecte. Spre exemplu, cele mai importante reguli sunt să nu vorbești cu persoana de lângă tine, faptul că trebuie să te ridici din șa sau să te apleci în față.

Cel mai indicat la sala de spinning e să porți echipament special creat, care poate fi format din colanți, bustieră sau maieu, adică haine care stau strânse pe corp, fără a te incomoda însă. Așa vei fi în largul tău să te miști în voie fără să te accidentezi agățându-ți pantalonii în pedale.

Click pe BUTON si in cateva minute te vei alatura miilor de pariori care au ales Fortuna

BONUS: pana la 500 RON

Dacă la început vei înclina să exagerezi cu nivelul de rezistență, vei înțelege până la urmă că pentru un antrenament de spinning reușit trebuie un nivel optim de rezistență, setat în funcție de condiția ta fizică. Acest aspect este recomandat inițial de fiecare instructor în parte.

Pe toată durata antrenamentului trebuie să respirați corect, chiar și atunci când simțiți că vă este dificil să o faceți din pricina oboselii și a efortului depus. Cu toate acestea, este important să păstrați ritmul constant în ceea ce privește respirația pentru că acesta vă va ajuta să mergeți mai departe. Dacă nu veți face asta veți risca să nu puteți duce la bun sfârșit un antrenament.

Click pe BUTON si in cateva minute te vei alatura miilor de pariori care au ales 888SPORT

BONUS: 100% pana la 1000lei + 25 lei Bonus Casino

Odată ce lichidele pierdute prin transpirație vor trebui suplinite, pentru că veți ajunge să transpirați abundent, va fi necesar să vă hidratați. În acest caz trebuie să beți apă în mod constant sau o băutură bogată în electroliți.

Tot din cauza efortului crescut, vor fi mulți cei care vor ”lua taurul de coarne”. Adică se vor ține strâns de coarnele bicicletei. Nu veți reuși decât să vă afectați poziția corpului și felul în care implicați mușchii în mișcare. Instructorii și specialiștii în spinning nu vă recomandă să vă lăsați greutatea corpului pe mânerele bicicletei, ci să o susțineți cu mușchii trunchiului.

Click pe BUTON si in cateva minute te vei alatura miilor de pariori care au ales MAXBET

BONUS: Pana la 700 RON sub forma de Pariuri Gratuite

În spinning, totul începe și se termină cu stretching-ul. Adică începeți cu exerciții de stretching sau cu întinderi pentru a pregăti aparatul locomotor, format din mușchi, tendoane, ligamente, apoi după exercițiul în sine, terminați cu stretching-ul dedicat extremităţilor inferioare și superioare ale corpului.

Click pe BUTON si in cateva minute te vei alatura miilor de pariori care au ales CASA PARIURILOR

BONUS: 100% până la 200 lei la prima depunere

Krankingul e recomand când doriți să antrenați partea superioară a corpului

Kranking

De asemenea, Johnny G, cel despre care vorbeam la începutul articolului că a inventat spinning-ul, a dezvoltat un alt program de antrenament atletic numit Kranking. Acest program se recomandă atunci când doriți să antrenați partea superioară a corpului. Instrumentul principal în acest program se numește krankcycle.

Krankcycles sunt defapt bicicletele cu braț staționar, practic, cu un scaun, o roată în față, suspendată și pedale de mână unde în mod normal stă ghidonul.

Click pe BUTON si in cateva minute te vei alatura miilor de pariori care au ales ADMIRAL

BONUS: Profit dublu la primul pariu + 150 RON Freebet (tot dupa primul pariu)

Alte detalii biciclete spinning

Pe o bicicletă spinning veti avea o postură diferitădatorită faptului că acestea au scaunele mai largi și sunt mult mai confortabile.

Pedalele la bicicletele spinning au un sistem de pinioane, care permit ca roata să se învârtă în mod liber dacă încetați pedalarea.

Bicicletele de spinning sunt concepute să ofere forța si rezistentele unei biciclete de cliclism autentice. Au în componența lor transmisie cu lanț, spre deosebire de restul bicicletelor de indoor-cycling care folosesc o banda textilă sau material plastic.

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturi Maritimo vs Rio Ave fotbal 13 iulie 2020 Primeira Liga
13.07.2020 21:00

Ponturi CFR Cluj - Gaz Metan fotbal 13-iulie-2020 Liga 1
13.07.2020 20:30

Ponturi Granada vs Real Madrid fotbal 13 iulie 2020 La Liga
13.07.2020 23:00

Biletele Zilei

Biletul zilei tenis ERC – Duminica 12 Iulie 2020 – Cota 2.47 – Castig potential 739 RON

Biletul zilei fotbal ERC – Duminica 12 Iulie 2020 – Cota 2.49 – Castig potential 747 RON

Biletul zilei Alyn – Duminica 12 Iulie 2020 – Cota 2.09 – Castig potential 417 RON