Tomb Raider: Survivor Trilogy va fi gratuit pe Epic Games Store

Adaugat: decembrie 29, 2021
Actualizat: decembrie 29, 2021
Tipster: ESPORTS
Categorii: Articole
0 comentarii

Un nou leak dezvăluie că ultimul joc care va fi oferit pe Epic Games Store – ca parte a sărbătorii de sărbători de o lună de la Epic – ar putea fi titlul Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy de la Square Enix pe 30 decembrie.. Diferitele cadouri făcute pe Epic Games Store s-au dovedit a fi una dintre componentele sale cele mai profitabile, iar titluri substanțiale precum Grand Theft Auto V au fost oferite gratuit în trecut, iar această continuă să fie apreciate și în 2021. Dezvoltat de Crystal Dynamics și publicat de Square Enix, reboot-ul și trilogia prequel Tomb Raider o aduce pe Lara Croft în scena modernă a jocurilor, cu imagini uimitoare și un gameplay rapid care se integrează în narațiunea sa. Menținându-și mecanica de bază, fiecare titlu oferă ceva unic sau nemaivăzut înainte în serie; și duce povestea faimosului explorator înapoi la origini pentru a arăta transformarea ei în protagonistă dură, mânuită cu un pistol, care vânează artefacte și luptă cu o varietate de inamici mitologici. Fiecare prequel aclamat de Tomb Raider – Tomb Raider: Definitive Edition, Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration și Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition este inclus în Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy, cu adăugarea tuturor DLC-urilor și anterioare. upgrade-uri.

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturi Simona Halep-Nastasja Mariana Schunk tenis 23-mai-2022 WTA Roland Garros
23.05.2022

Pontul Zilei 22 Mai ANGLIA Premier League
22.05.2022 18:00

Ponturi Sevilla FC-Athletic Bilbao fotbal 22-mai-2022 La Liga
22.05.2022 23:00

Biletele Zilei

Biletul zilei fotbal MRS – Duminica 22 Mai - Cota 2.40 – Castig potential 360 RON

Biletul zilei fotbal COTA MARE – Duminica 22 Mai – Cota 112 – Castig potential 2805 RON

Biletul zilei fotbal Alyn – Duminica 22 Mai 2022 – Cota 2.09 – Castig potential 418 RON

100 rotiri FĂRĂ DEPUNERE la Shining Crown