The Witcher 3: Wild Hunt atinge un nou record de gameri

Adaugat: ianuarie 3, 2022
Actualizat: ianuarie 3, 2022
Tipster: ESPORTS
Categorii: Articole
0 comentarii

Numărul de jucători pentru The Witcher 3: Wild Hunt de la CD Projekt Red a atins cel mai înalt punct din ultimii doi ani, iar unii atribuie această creștere a numărului de jucători difuzării recente a sezonului 2 al lui The Witcher pe Netflix. Sezonul 2 din The Witcher s-a învârtit în mare măsură în jurul evenimentului Wild Hunt, care a fost subiectul celui mai decorat joc din seria de jocuri video The Witcher.Deși emisiunea de televiziune The Witcher și jocurile video se bazează ambele pe același material sursă, cărțile The Witcher scrise de Andrzej Sapkowski, emisiunea de televiziune împrumută unele elemente din jocuri. În sezonul 2, The Witcher a făcut mai multe referiri explicite la jocurile pe care fanii cu ochi de vultur le-au înțeles. Cea mai faimoasă a fost o referire la Medalionul Lupului pe care Geralt îl poartă adesea în jocuri. În spectacol, ceea ce pare a fi o replică a acelui medalion este văzut atârnând de arborele medalioane, ceea ce înseamnă că a fost purtat de un Witcher care a pierit anterior. Pentru telespectatorii The Witcher care erau interesați să se aprofundeze în știrea serialului, jocul The Witcher 3: Wild Hunt a fost o oportunitate fantastică de a afla mai multe despre Geralt, Wild Hunt și lumea Witchers. Conform datelor publicate recent, se pare că mulți jucători au profitat de această oportunitate.

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturi Irina Begu-Jasmine Paolini tenis 23-mai-2022 WTA Roland Garros
23.05.2022

Ponturi Simona Halep-Nastasja Mariana Schunk tenis 23-mai-2022 WTA Roland Garros
23.05.2022

Pontul Zilei 22 Mai ANGLIA Premier League
22.05.2022 18:00

Biletele Zilei

Biletul zilei fotbal ERC – Duminica 22 Mai 2022 – Cota 2.23 – Castig potential 668 RON

Biletul zilei fotbal MRS – Duminica 22 Mai - Cota 2.40 – Castig potential 360 RON

Biletul zilei fotbal COTA MARE – Duminica 22 Mai – Cota 112 – Castig potential 2805 RON

100 rotiri FĂRĂ DEPUNERE la Shining Crown