Sute de gameri din lume se vor întrece la Iași, la Campionatele Mondiale de Esports. Premiile vor ajunge la un milion de dolari.

Adaugat: septembrie 26, 2022
Actualizat: septembrie 26, 2022
Tipster: ESPORTS
Categorii: Articole
0 comentarii

Iașiul va găzdui, în vara anului viitor, Campionatele Mondiale de Esports. Timp de 10 zile, peste 600 de gameri din peste 100 de țări se vor întrece la Iași în ceea ce se anunță a fi cea mai lungă și mai complexă ediție de cupă mondială de până acum.

Prima municipalitate care organizează un astfel de eveniment. Beneficii de 20 de milioane de dolari

Cristian Nistor, Brand Manager la SCC România, a fost desemnat manager al Campionatului Mondial de Esports de la Iași și va reprezenta municipalitatea la Summit-ul World Esports din Coreea de Sud. Acesta a vorbit despre dezvoltarea turismului prin organizarea unui astfel de tip de eveniment la Iași.

Sute de gameri din lume se vor întrece la Iași, la Campionatele Mondiale de Esports. Premiile vor ajunge la un milion de dolari, jumătate cash, jumătate în criptomonede. 

„Campionatele Mondiale vor avea loc în vara anului viitor, la Iași, la Palas. Este cel mai bun cadru pentru ca lumea să vadă Iașiul, din inima orașului. Consiliul Local al municipiului Iași a votat în unanimitate acest proiect și suntem prima municipalitate la nivel mondial care organizează un eveniment de asemenea anvergură. Campionatele Mondiale din Bali, din acest an, sunt organizate de filiala Comitetului Olimpic Internațional din Indonezia, la nivel guvernamental.

Noi ne-am asumat la nivel de municipiu un asemenea proiect. O lege nescrisă a managementului sportiv spune că un leu, un dolar, investit într-o comunitate, într-un tip din acesta de eveniment, aduce înapoi alți 4. Bugetul evenimentului se apropie de 5 milioane de euro, deci putem aproxima un beneficiu direct în economie de 20 de milioane de euro. Plus excedentul de turiști, admiratori, fani pentru această categorie”, a declarat pentru ProSport Cristian Nistor, care a subliniat importanța promovării orașului și în mediul online printr-un astfel de Campionat Mondial: „Tribunele vor fi cu siguranță pline, dar trebuie să luăm în considerare și online-ul, unde pe partea de streaming și esports sunt milioane de utilizatori care consumă acest tip de produs. Ar trebui să luăm în calcul platforma Twitch, care este un Youtube pentru gameri, iar pentru noi, în România, este un tărâm cam necunoscut, dar care va fi dezvoltat.

Tipserii recomanda:  Un portar a fost resuscitat pe teren in campionatul olandez (FOTO)

Platforma Twitch este deținută de către gigantul Amazon. Plus celelalte platforme, dacă însumăm toate vizualizările de acolo, cu siguranță Iașiul va fi pus pe hartă nu doar offline, ci și online, în toată lumea. Ne învârtim într-un cerc select, ediția trecută a fost în Israel, anul acesta va avea loc în Bali, iar în 2024 bănuiesc că va fi într-o țară din Emirate”.

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Pontul Zilei 02 Octombrie GRECIA Super League
02.10.2023 20:00

Ponturile zilei din tenis - Luni 02.10.2023

Ponturile zilei la pariuri Vlad – Marți 3.10.2023

Biletele Zilei

Biletul zilei fotbal ERC – Luni 02 Octombrie 2023 – Cota 2.05 – Castig potential 615 RON

Biletul zilei fotbal Alyn – Luni 02 Octombrie 2023 – Cota 2.22 – Castig potential 445 RON

Biletul zilei tenis ERC – Luni 02 Octombrie 2023 – Cota 2.48 – Castig potential 744 RON