Sure Bets: cum trebuie jucate si care sunt riscurile la care te expui!

Termenul de sure bets l-ai auzit cu siguranta macar o data daca ai urmarit site-uri de pariuri din Romania si din strainatate. In continuare iti voi explica ce reprezinta acestea si care sunt riscurile la care te expui.

In traducere libera sure bets inseamna pariuri sigure. Este una dintre cele mai sigure metode de a castiga in pariurile sportive. Plasarea pariurilor sigure nu este foarte dificila, dar ai nevoie de o coordonare foarte buna. Exista si soft-uri pentru detectarea pariurilor sigure, dar daca locuiesti in Romania nu recomand investirea intr-unui astfel de soft. Motivul il afli spre finalul articolului.

Pariurile sigure au la baza parierea pe toate semnele posibile pentru un anumit tip de pariu la 2 sau 3 case de pariuri online. Pentru a detecta un sure bet trebuie sa faci niste calcule matematice elementare, formula fiind: (1 / cota 1) + (1 / cota 2) + (1 / cota 3) daca tipul de pariu are trebuie (rezultat final 1×2, rezultat la pauza etc). Daca suma celor 3 impartiri este mai mica decat 1 ai depistat un sure bet.

Romanii care fac sure bet joaca la aceasta casa de pariuri!

Cum calculezi miza pe fiecare pariu atunci cand vrei sa joci pariuri sigure fotbal? Simplu: imparti suma pe care vrei sa o obtii la fiecare cota a tipului de pariu.

De exemplu daca la tipul de pariu peste / sub 2.5 goluri gasesti la o casa cota 1.70 pentru peste si la o alta cota 2.80 pentru sub si vrei sa obtii 1.000 RON vei imparti 1000 la 1.70 si 1.000 la 2.80 si astfel pe peste 2.5 va trebui sa pariezi 588.2 RON, iar pe sub 2.5 va trebui sa pariezi 357.1 RON. Vei paria in total 945.3 RON si indiferent de numarul din goluri din meci vei castiga 1.000 RON, ceea ce inseamna ca ai jucat un pariu sigur care ti-a adus 54.7 RON.

Pentru a gasi cat mai multe pariuri sigure este necesar sa ai conturi la majoritatea caselor de pariuri online din Romania si mai trebuie sa ai si bani disponibili. Sfatul meu este sa-ti tii banii la 2-3 case de pariuri care au in general cele mai bune cote (betfair.ro, betano.com si unibet.ro) iar restul de banii sa-i tii in Skrill, portofel electronic in care banii retrasi ajung in general in 24 de ore lucratoare de la efectuarea retragerii, astfel vei avea acces mai usor la bani pentru a-i muta de la o agentie la alta.

Daca ar fi mers ca toata lumea sa faca sure bet-uri probabil ca n-aveam in Romania atat de multe case de pariuri legale. Din acest motiv daca alegi sa cauti sure bet-uri trebuie sa fii constient de riscurile la care te expui.

Principalul risc este sa fii limitat este sa se modifice cotele la una dintre casele de pariuri. De aceea este foarte important ca inainte de a plasa cele 2 sau 3 pariuri sa ai deja scrise mizele si din momentul in care ai plasat primul pariu sa nu mai pierzi mai mult de cateva secunde pana joci si urmatorul sau urmatoarele pariuri.

Al doilea risc asumat este limitarea. In momentul in care tu joci la o casa de pariuri rar, 1-2 pariuri pe saptamana, si cu sume de bani foarte mari (nimeni nu face sure bets cu 200-300 RON) staff-ul agentiei poate banui ca faci arbitrage si te-ar putea limita. Daca tu vrei sa faci un surebet cu mize de 4-5.000 RON cu siguranta nu va fi placut sa vezi ca dupa ce joci 2.000 RON pe un pariu nu vei mai putea paria decat 5-10 RON pe cel de-al doilea pariu.

Pe langa cele 2 mari riscuri mai exista o problema mai mica. Cum spuneam si mai sus pentru a juca pariuri sigure este necesar sa tii banii la mai multe agentii sau sa-i muti constant de la o agentie la alta. Cum la fiecare retragere exista un comision de 1% din suma de multe ori nu va fi convenabil sa joci un surebet. Daca ai profit sigur de 80 RON si ulterior va trebui sa faci o retragere de 4.000 RON practic din cei 80 RON s-a dus 50% pe impozit.

Pariurile sigure raman insa o alternativa foarte buna pentru pariorii romani care pariaza pe piete nelegalizate, unde nu se plateste comision.

Inregistreaza-te aici la casa de pariuri cu cele mai bune cote!

Aici incasezi 175 lei cu doar 5 pariati pe victorie Barcelona cu Levante

About The Author

Related posts

Premiem cei mai activi 10 comentatori pe saptamana!

Comenteaza si castiga 30 Zile in Grupul Superpont Premium - CEL MAI BUN GRUP de PARIURI LIVE din Romania

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *