Inchide

Strategii Poker: Cum pot sa castig? Topul celor mai bune tactici la poker

Adaugat: septembrie 26, 2019
Actualizat: decembrie 18, 2019
Categorii: Articole
0 comentarii

Atunci când alegi să joci poker online sau offline, tinzi să te bazezi în general pe noroc? Dacă da, sa stii că există strategii poker pe care le poţi aplica în timpul jocului, astfel încât să poţi maximiza şansele de câştig. Dacă vrei să afli câteva tipsuri inteligente, citeşte acest articol.

Strategii Poker
Sursa foto: johnslots.com

Strategii poker Omaha

Dacă eşti fan Omaha şi vrei să îl joci folosindu-te de câteva strategii la poker online, atunci aruncă-ţi privirea către următoarele sfaturi.

  • În primul rând, nu te proteja de Big Blind! Ce vreau să spun? Dacă te aperi în prea multe runde şi nu vrei să acţionezi, poţi pierde – mai ales când vine vorba de prima rundă de poker. Jucătorii care depun mize mici sau medii trebuie să fie destul de atenţi aici, mai ales când big blindul începe să crească considerabil. Pentru a te putea apăra la început, îţi sugerez să acţionezi cu o mână formată din cărţi consecutive (ea poate fi de simboluri/culori identice sau diferite) / să te foloseşti de 2 cărţi de joc consecutive, chiar dacă restul nu prezintă această ascensiune.

Click AICI și vezi topul cazinourilor online
licențiate!

Deci, iată un exemplu aşa da:

  1. Cazul 1: 8 de romb, 7 de spadă, 6 de inimă roşie, 5 de spadă.
  2. Cazul 2: As de treflă, Q de treflă, 5 de romb şi 4 de spadă.

Un exemplu de aşa nu, sunt toate combinaţiile posibile care sunt de valoare mult prea mică, fără consecutivitate. Un exemplu de acest fel este chiar: 9 de romb, 7 de treflă, 5 de spadă şi 4 de spadă.

  • Apoi, dacă nu eşti pregătit să pariezi mai departe, opreşte-te din a face orice acţiune. În acest fel, nu vei fi prins la mijloc. Cu alte cuvinte, recomand să dai call, fold sau raise, doar atunci când eşti sigur pe tine. Dacă vrei să afli mai multe despre aceste acţiuni, dă click aici!
  • Tipsul cu numărul 3, pentru cei care vor să joace PLO este legat de acţiunile de raise şi de valoarea totală a potului. Foarte mulţi utilizatori tind să depună mize extrem de mici pentru prima rundă, concurând unul împotriva celuilalt pentru un pot extrem de scăzut. Este ideal să acţionezi atunci când suma potului începe să crească. În plus, dacă o să ai o mână bună, iar potul e mare, nu ezita să dai raise şi să acţionezi! Pentru a vedea care sunt cele mai bune mâini de poker, accesează acest articol!
  • Apoi, nu trebuie să îţi foloseşti bugetul necumpătat! Mulţi jucători noi tind să facă asta în orice joc de Omaha poker. Toţi tindem să exagerăm pentru că ne dorim să câştigăm sume bune de bani. Pentru a îţi face o idee de mână jucătorilor, poţi arunca un ochi pe poziţia lor şi poţi compara mizele depuse între ei. Cei care pariază mai mult sunt mai siguri că mâna lor este una bună, în detrimentul celor care depun mize minime (care nu au încredere în combinaţia de cărţi făcută). Deci, dacă eşti sigur că ai cea mai bună mână, atunci poţi depune ori cât de mulţi bani doreşti pentru o rundă, fără a-ţi depăşi bugetul! Doar aşa poţi să ai parte de o experienţă cât mai plăcută în timp ce joci poker!
  • Mulţi jucători Omaha, în special PLO tind să se folosească mereu de o strategie lineară. Adică, fiecare vânează momentul în care jucătorii ajung să pună mize extrem de apropiate. De ce? Pentru că dacă au un as în mânecă, precum o mână extrem de bună tind să facă Raise sau să apeleze la o acţiune drastică pentru a-şi maximiza şansă de câştig pentru acea rundă.

După ce ai învăţat aceste strategii, mai trebuie să ştii un lucru! Nu paria mereu suma maximă din pot! Este o greşeală făcută în special de cei care joacă PLO, fiind total neeficient. De ce? Pentru că adversarii tăi vor crede că repeţi acest proces doar pentru a-i “speria”. Nu merge de fiecare dată, pentru că poţi crede că ai cea mai bună combinaţie în mână, pariezi maximum şi pleci în final cu nimic, pentru că un adversar a depus o miză mai mică şi are o mână mai bună ca restul jucătorilor.

Acestea au fost top 6 strategii poker Omaha pe care le poţi învăţa. Pot fi urmate pentru fiecare joc Omaha în parte, indiferent de variaţia sa.

Strategii Poker Omaha
Sursa foto: upswingpoker.com

Strategii poker Texas Hold’em

Una dintre cele mai cunoscute strategii Texas Hold’em poker este cea Push-Fold. În principiu, trebuie să eviţi să pierzi jetoanele de-a lungul jocului şi să faci raise doar atunci când este cazul! Foloseşte-te mereu de sume modice de bani pentru a seta miza pentru blinds. Cu push-fold poţi să îţi limitezi acţiunile în mod inteligent. Specialiştii recomandă să te foloseşti de push-fold mai ales atunci când vrei să faci all-in.

O a doua strategie de folosit este cea Over-Bet. Aici jucătorii tind să parieze sume mai mari ca potul în timpul rundelor de poker. De ce? Pentru a obţine mai mulţi bani pentru o mână puternică.  De obicei, pariorii cu experienţă folosesc over-bet, în special în river. Totuşi şi acest truc poate cauza probleme, dacă adversarul face call şi pune pe masă o combinaţie mai mare ca a ta. Pentru începători, recomand să mizeze normal, înainte de a-şi creşte pariurile.

Joaca POKER la cel mai inalt nivel in cazinoul
UNIBET cu un CLICK AICI!

Altă strategie care poate fi folosită în Texas Hold’em, recomandată de experţi se mai numeşte şi Stop&Go. Trucul este perfect atunci când te afli între 5-10 blinduri şi bugetul devine destul de strâns. Pur şi simplu trebuie să te opreşti până când ai reuşit să formezi cea mai bună mână de poker.

Înainte de a te folosi de strategiile pe care ţi le-am prezentat, asigură-te că ştii toate regulile oricărui tip de poker. Joacă-te chiar şi fără plată înainte de a face orice mişcare şi exersează!

Strategii poker Texas Hold’em
Sursa foto: palapoker.com

Ce greşeli trebuie să nu mai faci când joci poker?

Pentru că orice joc de poker deţine propriile riscuri, am decis să îţi prezint cele mai comune 3 greşeli făcute.

  • Câteodată intuiţia poate să înşele jucătorii. În funcţie de ce mize au plasat ceilalţi, un parior online sau offline poate să creadă că are o mâna slabă şi să nu acţioneze în acea rundă. Atunci când va observa că a avut o mână superioară şi nu a acţionat, respectivul poate să îşi piardă încrederea în forţele proprii. De aceea, ţin să îţi spun că pokerul nu este numai un joc de noroc, cât ţine şi de strategiile pe care le poţi folosi.
  • Nu îţi depăşi bugetul stabilit pentru nimic în lume! Mai ales jucătorii noi tind să exagereze cu pariurile, ducându-şi mizele la extrem. Fiecare mişcare bine gândită înainte va fi cheia succesului în poker.

Cei care se afla la început de drum reuşesc să acţioneze mereu folosind call, lăsându-se în soarta celorlalţi jucători. Din acest motiv, este important să fii destul de curajos şi să ai încredere în combinaţiile formate.

Greseli joc Poker
Sursa foto: hackernoon.com

Ce concluzii pot să trag?

Folosindu-te de strategiile enumerate mai sus, mai mult ca sigur că vei putea învăţa să te joci poker mult mai bine, indiferent de variaţia pe care o îndrăgeşti cel mai mult – Omaha, Texas Hold’em, etc. Câteodată este bine să ne bazăm pe intuiţie, însă este foarte important să ştim când trebuie să ne oprim în a face pariuri pentru a avea o experienţă cât mai plăcută în privinţa jocului de poker online sau offline.

Deci, orice mişcare, făcută începând de acum înainte la poker trebuie să fie foarte bine aleasă. După ce îţi vei gândi paşii foarte bine, optează pentru strategii şi încearcă-le pe cele mai bune, astfel încât să îţi poţi creşte şansele de câştig.

Aplica strategiile in ACEST CAZINO si profita de
bonusul de bun venit!

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturi Derry City-Shamrock Rovers fotbal 09-august-2020 Premier Division
09.08.2020 19:00

Ponturi Stromsgodset-Sandefjord fotbal 09-august-2020 Eliteserien
09.08.2020 19:00

Ponturi Mjondalen-Haugesund fotbal 09-august-2020 Eliteserien
09.08.2020 19:00

Biletele Zilei

Biletul Tipsterilor PZ – Sambata 08 August – Cota 5.72 – Castig potential 572 RON

Biletul zilei tenis ERC – Sambata 08 August 2020 – Cota 2.17 – Castig potential 652 RON

Biletul zilei fotbal ERC – Sambata 08 August 2020 – Cota 2.29 – Castig potential 686 RON