Star Guardians din universul League Of Legends sosesc în București

Adaugat: iulie 21, 2022
Actualizat: iulie 21, 2022
Tipster: ESPORTS
Categorii: Articole
0 comentarii

 București, 21 iulie 2022 – Gamerii din București sărbătoresc lansarea noii povești Star Guardians în jocul League of Legends într-un mod inedit și creativ, cu un eveniment în cadrul căruia se vor desfășura activități sociale și interactive. Fanii jocului League Of Legends vor avea șansa de a participa la o petrecere tematică cu invitați surpriză, quiz-uri și jocuri atractive.

Creatori de conținut apreciați din comunitatea de League Of Legends din România precum Bogdan Techeș și AmyClaire vor întreține atmosfera, susținând diverse workshop-uri și oferind premii pentru participanți.

Ce sunt skin-urile Star Guardian din League Of Legends

Star Guardian este tributul Riot Games adus fetei magice (mahō shōjo), un gen anime care inspiră putere adolescentelor, arată importanța prietenilor buni și celebrează reprezentările autentice ale sinelui. Star Guardian este un univers alternativ vibrant care are în centru o serie de campioni tineri care pendulează între relațiile de la școală, pe timp de zi, și responsabilitățile pe care le au ca războinici magici, pe timp de noapte.

La 7 ani de la lansarea primei ediții, skin-urile din Star Guardian revin în titlurile League Of Legends, Wild Rift și Legends Of Runeterra. Prezentate în clipul „Return to Valoran” și clipul muzical “Everything goes on” , seria de înfățisări este condusă de Kai’Sa, care vine alături de alți gardieni cosmici precum Akali, Ekko, Syndra, Sona, Taliyah, Quinn, Nilah și Rell, Morgana și Fiddlesticks.

League of Legends, cel mai jucat joc MOBA pentru PC din lume, va lansa 12 skin-uri noi Star Guardian, o experiență narativă in-client intitulată Star Guardian: Another Sky, un nou campion (Nilah the Joy Unbound (ADC) și un event pass ce permite deblocarea de conținut exclusiv.

Jucătorii vor progresa, în League of Legends și Teamfight Tactics, într-o poveste captivantă de dragoste și pierdere, iertare și prietenie prin perspectiva unui nou grup condus de Akali și Kai’Sa. Prin finalizarea misiunilor în joc, ei își vor întări legătura cu diferiții Gardieni, deblocând recompense și descoperind noi povești pe parcurs.

Unde se va desfășura evenimentul și ce invitați va găzdui petrecerea

Fanii League Of Legends pot sărbători lansarea într-un cadru de petrecere, organizată chiar în mijlocul Bucureștiului, în parcul Herăstrau, în locațiile Tete-a-Tete și La Biblioteca.

Evenimentul are loc vineri, 22 iulie, începând cu orele 20:00. La intrare, fiecare participant va avea ocazia de a participa la un test, la finalul căruia va primi brățara corespunzătoare eroului cu care s-a identificat din Star Guardians.

Invitați precum Bogdan Techeș, IceManLucky, AmyClaire și zo0zix vor provoca participanții la o serie de activități, în cadrul cărora își vor testa aptitudinile și cunoștințele din universul League of Legends. De la orele 20:00 și până la 22:00 vor exista activități precum quiz-uri și vânătoarea de stele. De asemenea, AmyClaire și Zoozix le „vor citi în cărți” participanților, iar toată lumea prezentă va lua parte la un Treasure Hunt plin de surprize.

Evenimentul va continua cu un quiz găzduit de Bogdan Teches, iar cosplayerii vor putea participa la un concurs Casual Cosplay cu premii tematice. Tot evenimentul va culmina după orele 23:00, odată cu aprinderea „Mării de Stele” și în România.

Riot Game Impact Fund, organizația nonprofit a Riot,  va fi activă în timpul Star Guardian pentru a sprijini organizațiile nonprofit din întreaga lume, oferind jucătorilor mai multe posibilități de a se implica. În League of Legends, între 14 iulie și 15 august, Riot va contribui cu 20% din veniturile generate de Star Guardian Event Pass către Riot Games Social Impact Fund, în parteneriat cu ImpactAssets. Între 28 iulie și 29 august, Riot va contribui cu 100% din veniturile generate de Star Guardian Taliyah și de toate vânzările de bundle-uri către Riot Games Social Impact Fund.

 

Despre Riot Games

Riot Games a fost fondat în 2006 și dezvoltă, publică cele mai populare jocuri din lume. În 2009, Riot și-a lansat jocul de debut, League of Legends, care a fost apreciat în toată lumea. League a devenit cel mai popular joc de PC din lume și a reprezentat un factor cheie al creșterii explozive a scenei esports la nivel mondial.

Pe măsură ce League of Legends intră în al doilea deceniu, Riot continuă să dezvolte jocul oferind în același timp noi experiențe jucătorilor cu Teamfight Tactics, Legends of Runeterra, VALORANT, League of Legends: Wild Rift și numeroase alte jocuri care se află în curs de dezvoltare. Riot dezvoltă universul Runeterra prin proiecte multimedia pe muzică, benzi desenate, jocuri de societate și Arcane, populara serie animată.

 

 

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

Incearca-ti norocul si castiga cu Campionatul Mondial!

Completeaza campurile de mai jos, trimite formularul si vei primi pe mail premiul.

Incearca-ti norocul si castiga cu Campionatul Mondial!

Completeaza campurile de mai jos, trimite formularul si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturi FC Arges vs Rapid fotbal 4 decembrie 2022 Superliga
04.12.2022 19:00

Ponturi Anglia vs Senegal fotbal 4 decembrie 2022 Campionatul Mondial
04.12.2022 21:00

Ponturi Franta vs Polonia fotbal 4 decembrie 2022 Campionatul Mondial
04.12.2022 17:00

Biletele Zilei

Biletul fotbal W.C.2022 MRS – Vineri 02 Decembrie - Cota 2.24 – Castig potential 336 RON

Biletul zilei fotbal TUDOR – Vineri 02 Decembrie 2022 – Cota 2.08 – Castig potential 832 RON

Biletul zilei fotbal ERC – Vineri 02 Decembrie 2022 – Cota 2.02 – Castig potential 604 RON

Ghicește Scorul pentru Meciurile Zilei CM 2022!