Slovacia Keno Loto: Strategii, Rezultate, Scheme, Combinatii, Live + Sfaturi de la jucatori!

Adaugat: mai 27, 2019
Actualizat: decembrie 10, 2019
Categorii: Articole
0 comentarii

Ce inseamna loteria Slovacia Keno​?

Ce inseamna loteria Slovacia Keno​?

Loteria Slovacia Keno este una similară cu Grecia Keno, fiind vorba despre una ce se bazează pe extragearea a 20 de numere din 80.

Aceasta este extrem de apreciată în rândul jucătorilor români, fiind cel mai probabil în top 3. Extragerile pentru Slovacia Keno au loc la fiecare 5 minute, zi de zi, ceea ce face ca această loterie să fie foarte accesibilă și foarte permisibilă în ceea ce privește strategiile de joc.

Combinatii de incercat pentru Slovacia Kino​!

Dacă ești în căutarea unei combinații câștigătoare 100% pentru Slovacia Kino, trebuie să știi că nu există, fiind vorba până la urmă de un joc de noroc.

Combinatii Slovacia Kino

Totuși, ai putea accesa site-ul lotostats.ro, de exemplu. În partea stângă, după ce vei selecta Loto Slovacia Keno, vei găsi secțiuni precum: Top Apariții, Frecvența Numerelor, Top Reci și nu numai.

De acolo, vei putea să extragi numerele care au apărut cel mai des sau mai rar în ultimele extrageri, spre exemplu. Apoi, le poți repeta timp de mai multe extrageri, însă fără să le modifici, chiar dacă ele nu vor ieși din prima.

La ce case de pariuri online poti juca Slovacia Kino​ live?

După cum bine probabil știi, Slovacia Kino este o loterie disponibilă în majoritatea caselor de pariuri stradale. Totuși, adevărații jucători vor aprecia întotdeauna mai mult casele online, deoarece controlul asupra pariurilor va fi mereu mai bun.

Case de pariuri online unde poți juca Slovacia Kino

Printre agențiile de pariuri online unde vei putea juca Loto Slovacia se numărără Casa Pariurilor, PublicWin sau Mozzartbet.

Slovacia Kino la Superbet

Totuși, una dintre recomandările noastre este casa de pariuri Superbet. Aceasta oferă o interfață foarte prietenoasă și îți permite să creezi bilete atât pentru mediul offline, dar și să le joci online. Pentru a accesa Slocaia Keno 20/80 la Superbet, urmează pașii de mai jos:

 1. Click pe secțiunea LOTO;
 2. Selectează Slovacia Keno – 20/80 din meniul loteriilor;
 3. Alege ora extragerii pe care vrei să pariezi.

Slovacia Kino LIVE în mediul online

Singura casă de pariuri online la care vei putea să pariezi live pe Slovacia Keno este NetBet, aceasta fiind de asemenea și cea mai bună în ceea ce privește parierea pe loteriile internaționale.

Tipserii recomanda:  Din nou un meci al echipelor romanesti implicate in cupele europene nu va fi la TV

Iată cum accesezi Slovacia Kino la NetBet:

 1. Intră pe loto.netbet.ro;
 2. Selectează din secțiunea Loterii Slovacia Keno 20/80;
 3. Alege ora extragerii pe care vrei să pariezi.

Slovacia Kino live la NetBet

După cum poți vedea în imaginea atașată, casa de pariuri online NetBet oferă extrageri LIVE pentru Slovacia Keno. Vei putea urmări practic numerele în timp real, exact precum în cadrul unei agenții stradale.

Ponturi pentru a castiga la loto Slovacia Kino​!

Așa cum am mai menționat, nu există o rețetă de succes 100% sigură pentru a câștiga la Loto Slovacia Kino. Totuși, te invit să descoperi unele dintre cele mai comune ponturi oferite de jucători:

 • Stabilește un buget zilnic, pe care să nu îl depășești;
 • Alege o strategie de joc și ține-te de ea;
 • Informează-te înainte să pariezi! Consultă toate statisticile oferite de site-urile de specialitate sau de agenții: cele mai frecvente numere, cele mai rare, cele mai comune perechi ș.a.
 • NU încerca să recuperezi banii pierduți în aceeași zi. Fii disciplinat și rezultatele vor veni în timp.

Numere norocoase la Slovacia Keno!

Cei mai buni jucători de LOTO înțeleg că avem de-a face cu un joc de noroc. Așadar, ei se bazează foarte mult pe șansă.

Sper exemplu, poți paria pe numerele pe care tu le consideri NOROCOASE. Aici mă refer la orice cifră de la 1 la 80 care are o însemnătate aparte pentru tine (ziua de naștere, numărul anilor ș.a.).

Indiferent de numărul sau combinația de numere pe care ai ales-o, sfatul meu este ca tu să le joci repetat, fără să le schimbi, în speranța ca ele vor fi extrase. Concret, îți recomand să le joci minim 10 extrageri consecutive în fiecare zi!

TOP Strategii ce pot genera castig la loto Slovacia Keno​!

Aceleași numere pe extrageri multiple

Una dintre cele mai simple strategii ce pot genera câștig pe teremen lung la loto Slovacia Keno, constă în alegerea a 3 numere, pe care să le pariezi consecutiv în cadrul a mai multor extrageri.

Strategie Slovacia Keno repetarea numerelor

Concret,dacă vei paria 10 unități pe 3 numere, iar ele vor fi extrase, vei avea un câștig de aproximativ 700 unități, deci un profit de 690 unități.

Sfatul meu este să repeți cele 3 numere timp de 10 extrageri la rând. Investiția va fi de 100 unități, iar dacă numerele vor fi extrase o dată, profitul va fi de 600 unități. Ai posibilitatea să repeți aceleași numere timp de 70 extrageri și dacă o singură dată combinația va fi câștigătoare, tu nu vei fi în minus.

Dacă prin absurd cele 3 numere nu vor fi extrase timp de 10 extrageri, repetă pașii de mai sus folosind o miză dublă.

BONUS: 50 RON fără depunere la pariuri!

IA BONUSUL CU UN CLICK AICI »

Tipserii recomanda:  Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice aduce mai multe premiere

Parierea pe numere calde sau reci

Numere calde sau reci la Slovacia Keno

Numerele calde sunt acelea care au fost extrase des în ultimele extrageri, în timp ce cele reci sunt cele care au fost extrase mai rar.

Așadar, poți intra pe site-ul lotostats.ro și să selectezi, din cadrul secțiunii Slovacia Keno (20/80) Top Apariții (numere calde) sau Top Reci. De acolo, alegi Top 1/1, 2/2 sau 3/3. Nu-ți mai râmâne decât să joci numerele dorite timp de mai multe extrageri consecutive!

La ce case de pariuri gasesc cote mari pentru Slovacia Keno​?

Casele de pariuri care oferă cele mai mari cote pentru Slovacia Keno sunt Superbet și NetBet. Acestea sunt și cele mai recomandate pentru pariorii care vor să parieze pe loteriile internaționale din confortul casei.

Cote slovacia keno NetBet Cote slovacia keno Superbet

Atât la NetBet, cât și la Superbet, cotele sunt similare, după cum urmează:

 • 1 număr – Cota 3.8
 • 2 numere – Cota 15.0
 • 3 numere – Cota 70.0
 • 4 Numere – Cota 296
 • 5 Numere – Cota 1400
 • 6 Numere – Cota 6700
 • 7 Numere – Cota 26000
 • 8 Numere – Cota 125000

Deși vor fi extrase 20 de bile, după cum vei observa, la agențiile din România cota maximă va fi de 125.000, iar pe bilet nu vei putea să selectezi mai mult de 15.

Numerele cele mai extrase la Slovacia Keno​.

Fiind vorba despre o loterie 20/80, precum Grecia Kino, putem lua în calcul afirmația că unele dintre cele mai repetate numere ar fi 22, 10, 3, 35, 41, 66 sau 80. Totuși, așa cum am prezentat în ACEST ARTICOL, este vorba doar despre o statistică cel mai probabil.

Pentru a afla care sunt cele mai extrase numere la Slovacia Kino, nu putem decât să ne uităm pe statisici. Aici avem parte de mai multe posibilități.

Casa de pariuri NetBet

cele mai extrase numere la slovacia kino NetBet

NetBet ne oferă statistici legate de ultimele 100 extrageri. Acolo vei găsi care sunt cele mai frecvente 5 numere, 5 perechi frecvente, dar și 5 perechi consecutive.

Casa de pariuri Superbet

cele mai extrase numere la slovacia kino superbet

Aceeași situație o întâlnim și la Superbet, cu mențiunea că o dată selectată statistica celor mai extrase numere, ele vor fi introduse automat într-un bilet de joc, după cum poți observa în imaginea de mai sus.

Nu în ultimul rând, poți consulta site-urile xloto.ro sau lotostats.ro. Așa cum în cadrul acestui articol ți-am prezentat, ele oferă statistici generoase în ceea ce privește extragerile pentru LOTO Slovacia Keno. Vei găsi pe site-uri statistici pentru cele mai extrase numere.

Cum pot afla rezultatele Slovacia Keno​?

Mai jos îți voi prezenta care sunt site-urile și casele de pariuri cele mai importante care oferă rezultate pentru loto Slovacia Keno. În plus, trebuie să știi că rezultatele vor putea fi găsite chiar și pe site-urile unora dintre casele de pariuri offline, însă recomandăm agențiile online, deoarece rezultatele vor fi actualizate mai rapid.

Tipserii recomanda:  Cote si programul complet al sportivilor romani la Jocurile Olimpice

Xloto.ro

Rezultate Slovacia Keno xloto.ro

Începem cu site-ul xloto.ro. Odată selectată loteria dorită, trebuie să accesezi secțiunea Arhivă. Acolo, vei găsi rezultatele pentru fiecare extragere. Poți selecta data, dar și ora înaintea căreia au avut loc acestea.

Lotostats.ro

Rezultate Slovacia Keno lotostats

Pe lotostast.ro, secțiunea Slovacia Keno (20/80) – Rezultate – Ultimele Rezultate/Toate Rezultatele, vei găsi numerele care au fost extrase în funcție de dată și oră.

Casa de pariuri NetBet

Rezultate Slovacia Keno netbet

Pentru a afla rezultatele ultimelor extrageri la agenția online NetBet, trebuie doar să apeși pe butonul REZULTATE ANTERIOARE, care se află în zona unde va fi afișat biletul de joc.

În același timp, după cum am mai spus, la NetBet ai posibilitatea chiar să vezi rezultatele în timp real, jucând Slovacia Keno live!

Casa de pariuri Superbet

Rezultate Slovacia Keno superbet

Dacă joci Slovacia Keno la Superbet și vrei să afli ultimele rezultate, urmează pașii de mai jos:

 1. Apasă pe butonul REZULTATE;
 2. Apasă pe butonul LOTO;
 3. Selectează loteria dorită;
 4. Selectează data în care au avut loc extragerile

Scheme de joc pentru Slovacia Keno​

Una dintre cele mai cunoscute scheme pentru loteriile 20/80 este cea cu 22 de numere, pe care am prezentat-o mai pe larg în articolul LOTO Grecia Kino.

Slovacia Keno schema cu 22 numere

 

Aceasta constă în împărțirea tablei de joc în două părți și parierea pe cele mai frecvente 22 de bile, pe 4 bilete diferite și pentru 10 extrageri consecutive, folosind schema de mai jos:

 • 1 ; 3 ; 5 ; 7 ; 9 ; 11 ; 13 ; 15 ; 17 ; 19 ; 21
 • 1 ; 3 ; 5 ; 7 ; 10 ; 12 ; 14 ; 16 ; 18 ; 20 ; 22
 • 2 ; 4 ; 6 ; 8 ; 9 ; 11 ; 13 ; 15 ; 18 ; 20 ; 22
 • 2 ; 4 ; 6 ; 8 ; 10 ; 12 ; 14 ; 16 ; 17 ; 19 ; 21

Tot ce va trebui să faci este să înlocuiești numărul din schemă cu cele pe care le-ai ales în funcție de frecvența lor.

În plus, pariorii de LOTO folosesc schemele reduse, care au la bază probabilitățile matematice. Ca exemplu, poți paria în sistem 5 din 10 numere, ceea ce va reduce numărul de variante considerabil. Dacă vor fi extrase cel puțin 5 bile, vei avea măcar o variantă câștigătoare asigurată de un sistem 4 din 5, indiferent de numerele extrase.

Pareri/Sfaturi de la jucatori reali despre Slovacia Keno​

Părerile și sfaturilor jucătorilor reali ai loteriei Slovacia Keno au câțiva numitor comuni, pe care îi poți vedea mai jos. Te sfătuiesc să ții cont de acestea, deoarece șansele tale de câștig vor crește pe termen lung.

 • Fii disciplinat! Alege o strategie de joc și nu te abate de la aceasta;
 • Pariază doar atât cât îți permiți să pierzi;
 • Alege un buget zilnic;
 • Joacă cât mai multe tipuri de numere, însă timp de mai multe extrageri;
 • NU încerca să recuperezi o eventuală pierdere dintr-o zi, dacă asta presupune depășirea bugetului propus;
 • Analizează atent statisticile;
 • Informează-te corect în legătură cu schemele pe care vrei să le joci și alege-le doar pe cele care se potrivesc cel mai bine bugetului și tipului tău de jucător;
 • Deși pot fi folosite, ar fi bine să încerci să eviți strategiile ce presupun o miză progresivă, mai ales dacă bugetul nu îți permite.

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturile zilei la pariuri - Joi 25.07.2024

Ponturile zilei din fotbal Vladimir - Joi 25.07.2024

Pontul Zilei 24 Iulie Liga Campionilor
24.07.2024 21:15

Biletele Zilei

Biletul zilei – Miercuri 24 Iulie 2024 – Cota 2.01 – Castig potential 604 RON

Biletul zilei tenis – Miercuri 24 Iulie 2024 – Cota 2.07 – Castig potential 621 RON

Biletul zilei tenis – Marti 23 Iulie 2024 – Cota 2.13 – Castig potential 639 RON

69 rotiri fără depunere la Cazino Nou!