RXF All Stars 2023 – Totul despre ultima gala Real Xtreme Fighting a anului

Adaugat: decembrie 11, 2023
Actualizat: decembrie 11, 2023
Tipster: Iuli
Categorii: Articole
0 comentarii

RXF All Stars 2023 – Totul despre ultima gala Real Xtreme Fighting a anului

Real Xtreme Fighting încheie anul 2023 cu un eveniment important care va avea loc la Circul Metropolitan București (Aleea Circului 15, București, sector 2) și unde deja s-au pus în vânzare biletele. RXF All Stars va avea dueluri interesante în care sunt implicate personaje din lumea online-ului, cât și luptători semiprofesioniști.

Pariază pe meciurile din RXF All Stars și ai 50 RON Pariu Gratuit dupî verificarea contului.

BONUS: 50 RON FARA DEPUNERE și FĂRĂ RULAJ!

RXF All Stars este ultima gală pe care o putem urmări în 2023 și unde vor fi implicați oameni din lumea online-ului și nu numai. Deși promoția a început doar cu luptători profesioniști, de câțiva ani organizează periodic gale între influenceri, ceea ce a adus un public numeros către sportul de contact.

Nu lipsesc asemenea dueluri la ultima ediție RXF din 2023, acolo unde  Ovidiu Neveu se va lupta în sfârșit cu Roby Mund, după ce meciul lor inițial a fost amânat din cauza unor probleme de sănătate acuzate de Neveu. De altfel, casa de pariuri Las Vegas a listat la pariuri meciurile din RXF All Stars, unde Mund are cotă 1.40 să-l învingă pe mai tânărul lui oponent.

Cotele Las Vegas Pentru RXF All Stars

Ovidiu Neveu – Roby Mund

Considerat Main Event, duelul dintre cei doi sportivi este un duel între produsul RFX așa cum s-a autointitulat Ovidiu Neveu și experimentatul Roby Mund, cel care l-a pregătit pe Iancu Sterp pentru duelul cu George Zănoagă din gala RXF 45.  Cei doi ar fi trebuit să se lupte și ei în aceeași gală, dar problemele de sănătate ale lui Neveu au făcut ca partidă să fie reprogramată.

Matei Cucoaneș – Raul Dan

Cei doi s-au remarcat prin galele organizate de către RXF, însă orice este posibil în lupta din ei. Matei se declară un luptător pregătit care este oricând gata să-l învingă pe Raul Dan. Cel din urmă este un român stabilit în Spania care a pierdut ambele jocuri ale sale din RXF.

Tipserii recomanda:  Cifre absolut impresionante in tricoul cormoranilor

Pariază pe meciurile din RXF All Stars și ai 50 RON Pariu Gratuit dupî verificarea contului.

BONUS: 50 RON FARA DEPUNERE și FĂRĂ RULAJ!

Luky – Fachiru din Periș

Actor în serialul „Clanul” și un pasionat al culturismului, Luky vrea să demonstreze că înfrângerea în doar câteva secunde în urma meciului cu Meko a fost doar un accident.  Din nou are a doua șansă din partea specialiștilor, iar aici intervine experiența Fachirului din Periș. Acesta postează des pe rețelele de socializare și oferă filmări din sesiune sale de antrenament. Mai mult, Fachiru are  mai multe lupte la activ, unele câștigate categoric.

Când are loc RXF All Stars?

Gala RXF All Stars este programată pentru data de 11 decembrie 2023, la Circul Metropolitan București (Aleea Circului 15, București, sector 2).

Cine transmite RXF All Stars?

Galele RXF se pot vedea doar în regim Pay Per View și pot fi achiziționate de aici. Prețul accesului este în aceste momente de 3 euro (15 RON).

De unde pot cumpăra bilete pentru RXF All Stars?

Conform organizatorilor, aproximativ 2.000 de persoane vor putea asista la Gala All Stars, iar prețul biletelor diferă în funcție de categorie. Astfel, un bilet la Categoria 1 costă 150 RON, iar pentru Categoria 2 va trebui să scoți 100 RON din buzunar.

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturile zilei la pariuri Vlad – Marți 12.12.2023

Pontul Zilei 11 Decembrie TURCIA Super Lig
11.12.2023 19:00

Ponturile zilei la pariuri Vladimir - Luni 11.12.2023

Biletele Zilei

Biletul zilei TUDOR – Luni 11 Decembrie 2023 – Cota 2.4 – Castig potential 720 RON

Biletul zilei BET-BUILDER LAS VEGAS – Luni 11 Decembrie - Cota 3.10 – Castig potential 310 RON

Biletul zilei fotbal ERC – Luni 11 Decembrie 2023 – Cota 2.12 – Castig potential 638 RON

111 rotiri sau 30 RON - FĂRĂ DEPUNERE!