Ce este EA Social din FIFA 23 și cum se poate folosi în funcția cross-play

Adaugat: octombrie 12, 2022
Actualizat: octombrie 12, 2022
Tipster: ESPORTS
Categorii: Articole
0 comentarii

EA a venit cu un update în premieră pentru lansarea FIFA 23. În încercarea de a-l face mai accesibil, simulator de fotbal este acum Cross-Play. O parte a acestei revizuiri este implementarea EA Social, noua modalitate de a găsi prieteni și de a intra în matchmaking pe diferite platforme.

EA oferă procesului de căutare și de joc un aspect complet nou. Noul widget EA Social include mult mai multe informații despre prietenii tăi, platforma pe care joacă și disponibilitatea lor pentru crossplay. Utilizarea EA Social nu este mai complicată decât căutările standard de prieteni din jocurile anterioare.

Cum funcționează EA Social în FIFA 23?!

EA Social este unificarea tuturor listelor de prieteni și invitațiilor de joc din FIFA 23 într-un singur hub. Prietenii adăugați prin intermediul platformei locale și prietenii adăugați prin EA Network vor apărea cu toții în lista de prieteni EA Social.

Veți putea vedea unele informații despre starea prietenilor, cum ar fi faptul că prietenii dvs. sunt online, platforma lor de joc și altele. Există, de asemenea, opțiuni pentru a vă dezactiva, elimina, bloca sau raporta prietenii. La fel ca și prietenii, toate invitațiile de joc sunt, de asemenea, canalizate prin EA Social în acest an, astfel încât nu trebuie să navigați către un loc diferit de fiecare dată când doriți să jucați un alt mod de joc.

Cum să adăugați prieteni în EA Social

Invitațiile de pe  EA Social nu funcționează diferit de invitațiile cu care suntem obișnuiți. Deschideți meniul principal EA Social, intrați pe căutarea jucătorilor, introduceți numele de utilizator al contului EA al prietenului dvs. și trimiteți o cerere de prietenie.

Tipserii recomanda:  De la Euro, la București - Marele trofeul vine în capitală

Odată ce acesta acceptă, veți fi adăugați unul la lista de prieteni EA Social a celuilalt și veți putea apoi să vă invitați reciproc să jucați modurile de joc disponibile în FIFA 23. EA Social este obligatoriu pentru jocul cross-platform FIFA 23, așa că, dacă aveți prieteni de pe alte platforme cu care doriți să vă conectați, urmați pașii descriși mai sus.

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Pontul Zilei 25 Februarie ITALIA Serie A
25.02.2024 13:30

Ponturile zilei din fotbal - Iulian - 25 februarie 2024

Ponturile zilei din tenis - Luni 26 februarie 2024

Biletele Zilei

Biletul zilei TUDOR – Duminica 25 Februarie 2024 – Cota 2.38 – Castig potential 714 RON

Biletul zilei BET-BUILDER LAS VEGAS – Duminica 25 Februarie - Cota 2.90 – Castig potential 290 RON

Biletul zilei SUPER-COTA SUPERBET – Duminica 25 Februarie - Cota 2.35 Castig potential 470 RON

Până la 200 rotiri FĂRĂ DEPUNERE!