Reguli Baseball – Invata regulamentul!

Adaugat: aprilie 6, 2020
Actualizat: aprilie 7, 2020
Categorii: Articole
0 comentarii

Nu se știe cu exactitate data la care a luat naștere baseball-ul. Multe documente de arhivă vorbesc încă din secolul al XIV-lea despre jocuri similare cu sportul iubit astăzi de americani. Deși a fost dus la un cu totul alt nivel peste ocean, pionierii baseball-ului par să fi fost britanicii, care îl practicau în secolul XVIII, înainte ca acesta să devină atât de popular în America de Nord. Totuși, în zilele noastre, tocmai lipsa de interes din Europa și de pe alte continente i-au răpit baseball-ului caracteristica de sport olimpic în 2012, la 20 de ani distanță de momentul în care primea această distincție.

Descoperă cu un CLICK PE BUTON care sunt cele mai tari
bonusuri oferite de casele de pariuri  ONLINE!

Echipele de pe teren

Precum orice altă disciplină, baseball-ul de astăzi a fost puternic formalizat, iar regulile sale au încercat să se adapteze condițiilor actuale. În primul și în primul rând, regulamentul prevede că partidele se desfășoară între două echipe formate fiecare din câte nouă jucători. Pe rând, cele două echipe sunt în atac și apărare.

Echipele de pe teren la baseball

Meciul se desfășoară de-a lungul a nouă reprize. Practic, formația din apărare trebuie să elimine trei jucători aflați în atac, pentru ca ulterior să aibă dreptul să fie ea în atac. Ei, bine, atunci când este în atac, încearcă să lovească mingea, să intre în teren, să alerge prin cele trei baze și apoi să revină acasă. Abia când revine acasă, se consideră că s-a marcat un punct.

Tipserii recomanda:  Bilet de zeci de mii de lei cu meciuri din ligile inferioare ale Angliei! Câștig remarcabil pentru un parior cu doar 5 lei plasați

Pariază pe Baseball la BETANO – Click și ia-ți super bonusul de bun venit!

BONUS: Bonus până la 500 RON!

Cine câștigă jocul

Bineînțeles, jocul este câștigat de formația care marchează cele mai multe puncte, iar acestea sunt înscrise astfel: loveşti şi mergi în baza 1, altcineva loveşte, iar tu avansezi spre baza 2 şi apoi baza 3, altcineva loveşte, iar tu avansezi spre baza casă – punct. Totuși, se mai poate marca și prin „home run”. Acest lucru se întâmplă atunci când mingea este trimisă dincolo de teren, peste gard, iar într-o asemenea situație se înscrie în mod automat.

Cine castiga jocul baseball

La echipa aflată în atac, jucătorii de baseball vin, pe rând, să lovească mingea. Jucătorul din atac poate marca dacă: loveşte mingea şi avansează în baze, nu este eliminat când este în teren, avansează pe rând spre baza 2, baza 3 şi baza casă, nu sunt eliminaţi până când marchează el trei jucători ai propriei echipe. De partea cealaltă, când jucătorii sunt în apărare, întreaga echipă se află în teren și încearcă să blocheze atacul adversarului.

regulament baseball

În ceea ce privește jucătorul care aruncă mingea spre baza casă, acesta este pitcherul, iar concret obiectivul său este să arunce mingea atât de bine, încât atacantul să nu o poată lovi.

Alătură-te miilor de pariori profesioniști care au ales BETFAIR  cu un simplu click pe butonul alăturat!

BONUS: Până la 550 lei bonus de bun venit

Eliminarea

Enumerăm patru situații în care jucătorul de baseball este considerat „out” (n.r. – eliminat), și anume: când mingea nu este lovită, deși a fost aruncată de trei ori în zona strike; când mingea a fost lovită, dar a fost prinsă în aer; când mingea ajunge în baze mai repede decât jucătorul aflat în atac; când jucătorul de atac este atins cu mănușa în care ține mingea, de un apărător, între baze.

Tipserii recomanda:  O nebunie de bilet! Un parior a pus mana pe castigul maxim oferit de Superbet, cu o cota finala de aproape 8350

Eliminarea la baseball

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Pontul Zilei 20 Martie Superliga
20.03.2023 21:00

Pontul Zilei 19 Martie Handbal Liga Campionilor
19.03.2023 15:00

Ponturi Mirandes vs Eibar fotbal 20 martie 2023 La Liga 2
20.03.2023 22:00

Biletele Zilei

Biletul zilei tenis ERC – Luni 20 Martie 2023 – Cota 2.06 – Castig potential 610 RON

Biletul zilei fotbal ERC – Luni 20 Martie 2023 – Cota 2.47 – Castig potential 743 RON

Biletul zilei fotbal Alyn – Luni 20 Martie 2023 – Cota 2.33 – Castig potential 466 RON