Pokemon GO introduce în joc o zi a comunității!

Adaugat: decembrie 22, 2021
Actualizat: decembrie 22, 2021
Tipster: ESPORTS
Categorii: Articole
0 comentarii

Pokémon GO și-a anunțat ziua comunității pentru ianuarie, care va include Spheal. Pokémon GO a avut câteva zile ale comunității cu adevărat grozave în 2021, iar echipa de la Niantic pare să încerce să mențină acel spirit în anul viitor. Fiind un joc vechi de cinci ani, Pokémon GO pare să fie încă puternic, cu evenimente noi și motive pentru ca jucătorii să continue să joace.

Odată cu adăugările de noi Pokemon, precum și de Zilele comunității și Orele de reflectare pentru a atrage atenția asupra Pokemonului atât nou, cât și vechi, Niantic face în mod clar multe pentru a menține interesul pentru Pokémon GO. Deși nu toate evenimentele din joc au cel mai mult sens pentru jucători – deși mulțumiți să vadă revenirea unui Squirtle cu ochelari de soare, anunțul unei colaborări Ed Sheeran Pokémon GO a fost întâmpinat cu confuzie – nimeni nu poate spune că Niantic este” nu fac efort. Pe măsură ce lumea intră într-un nou an, se pare că compania nu a rămas încă fără abur.

O nouă postare de pe site-ul Pokémon GO detaliază următoarea Zi a Comunității, care are loc pe 16 ianuarie 2022, între orele 11:00 și 17:00 și prezintă Spheal, un tip Ice and Water de a treia generație. Ca Pokémon prezentat, Spheal va avea o rată de întâlnire mai mare în timpul evenimentului. De asemenea, dacă jucătorii evoluează un Spheal într-un Walrein în timpul evenimentului sau până la două ore după aceea, acel Walrein va putea învăța Charged Attack Icicle Spear și Fast Attack Powder Snow. Acest lucru vine în urma evenimentului de vacanță Pokémon GO, care stimulează Pokemonul de tip Ice.

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturi Irina Begu-Jasmine Paolini tenis 23-mai-2022 WTA Roland Garros
23.05.2022

Ponturi Simona Halep-Nastasja Mariana Schunk tenis 23-mai-2022 WTA Roland Garros
23.05.2022

Pontul Zilei 22 Mai ANGLIA Premier League
22.05.2022 18:00

Biletele Zilei

Biletul zilei fotbal ERC – Duminica 22 Mai 2022 – Cota 2.23 – Castig potential 668 RON

Biletul zilei fotbal MRS – Duminica 22 Mai - Cota 2.40 – Castig potential 360 RON

Biletul zilei fotbal COTA MARE – Duminica 22 Mai – Cota 112 – Castig potential 2805 RON

100 rotiri FĂRĂ DEPUNERE la Shining Crown