Pariuri sportive LIVE – Ce sunt si unde poti juca!

Adaugat: aprilie 1, 2020
Actualizat: aprilie 1, 2020
Categorii: Articole
0 comentarii

Pariurile sportive s-au diversificat foarte mult într-un timp foarte scurt. De la pariurile sportive antepost, adică cele pe care trebuia să pariezi înainte de începutul meciului, s-a ajuns rapid la pariurile live, adică la acele dispute pe care puteai paria aproape orice în timp ce se desfășurau. Despre aceste pariuri sportive Live vom vorbi în acest articol, tipuri de pariuri care au crescut enorm în ultimul an.

VEZI AICI topul caselor de pariuri unde poți
paria LIVE!

Ce sunt pariurile sportive de tip LIVE?

Așa cum am spus, strict tehnic, pariurile sportive de tip LIVE sunt acele pariuri pe care le poți plasa la acele evenimente sportive aflate în desfășurare. Se supun acestei definiții toate sporturile posibile, pe echipe sau individuale, de la fotbal, baschet, handbal, până la tenis de masă, tenis de câmp, judo, box sau șah, Singura condiție ca aceste tipuri de pariuri să fie considerate LIVE este ca ele să fi început deja, necontând minutul în care se află sau dacă ele sunt transmise live video sau în format Livestreaming.

Pariază LIVE la BETFAIR cu un super bonus pentru prima depunere!

BONUS: Până la 550 lei bonus de bun venit

Este chiar foarte important să nu se facă confuzie între termeni. Un pariu sportiv LIVE este considerat LIVE și dacă nu este transmis video în direct, ci pur și simplu se află în desfășurare și trecut în secțiunea respectivă a caselor de pariuri online.

Ce sunt pariurile sportive de tip LIVE

Tipuri de pariuri LIVE

Dacă vorbim despre oferta și tipurile de pariuri LIVE, atunci discuția se diversifică foarte mult. O să încercăm s-o sintetizăm cât mai mult, astfel încât să fie limpede pentru toată lumea ce înseamnă pariurile LIVE. E clar că aici trebuie să vorbim despre fiecare sport în parte, fiecare având tipul său de pariuri pe care se poate juca LIVE. La fotbal, spre exemplu, se poate paria pe cine înscrie următorul gol, cum se marchează următorul gol, cine primește următorul cartonaș galben și multe altele.

Tipserii recomanda:  Zlatan Ibrahimovic impune noi bariere in Serie A si scrie istorie in tricoul lui AC Milan

Click pe BUTON și înregistrează-te la BETANO – Ai parte de un bonus excelent!

BONUS: Bonus până la 500 RON!

Atenție, multe tipuri de pariuri LIVE sunt o continuare a pariurilor antepost, având chiar aceeași denumire. Asta înseamnă că un meci vă oferă tipul de pariu peste 2,5 goluri atât antepost, cât și LIVE, singura mare diferență fiind cota care se actualizează pe măsură ce trece timpul, în funcție de ce se întâmplă pe teren. Adică, dacă înainte de startul jocului, la Milan – Inter aveați o cotă de 2,30 la acest tip de pariu pe Total Goluri – 2, iar în minutul 35, tabela arată tot 0-0, atunci e clar ca această cotă să crească foarte mult. Invers, dacă s-au marcat deja goluri, atunci respectiva cotă va scădea, pentru că pariul e foarte aproape să iasă.

Tipuri de pariuri LIVE

Sperând că ați înțeles mecanismul variației de cote de la pariurile LIVE, continuăm explicația cu celelalte sporturi, care aplică aceeași filosofie de calcul, doar că, evident, cu particularitățile sale per sport. Astfel, la tenis, se poate paria LIVE pe cine câștigă următorul game, următorul set, pe total ași, total seturi și multe alte lucruri. La baschet, poți paria LIVE pe câte puncte înscrie un anumit jucător, câte greșeli neforțate comite, câte coșuri de 3 puncte se înscriu în meci, etc. Așadar, există diferențe și similitudini între pariurile antepost și pariurile LIVE, dar până la urmă unele se completează cu celelalte pentru ca experiența jucătorilor să fie una cât mai bună.

Pariuri Live

Strategii pariuri LIVE

Ca la toate celelalte tipuri de pariuri, și cele LIVE permit realizarea unor strategii, astfel încât șansele pariorilor la câștiguri să crească. Un aspect foarte important al pariurilor LIVE, spre deosebire de cele antepost, este că trebuie să urmărești atent desfășurarea unei partide, pentru că tot ce pariezi este influențat de acest aspect. Dacă la pariurile antepost poți să-ți plasezi biletul și să verifici apoi dacă ai câștigat sau nu, la pariurile LIVE e nevoie de timp acordat, astfel încât să nu pariezi în orb.

Tipserii recomanda:  Sfârșitul unei ere? Rafa Nadal, pentru prima oară în afara top 10 mondial după circa 18 ani

Alege pariurile LIVE de la NETBET cu un simplu click pe BUTON!

BONUS: 20 RON fără depunere + Freebet de până la 400 RON!

Astfel, de exemplu, dacă într-un meci de fotbal observi că o echipă este pe val și o domină copios pe cealaltă, atunci poate fi inspirat să pariezi că respectiva va avea multe cornere, va obține celeilalte cartonașe galbene sau roșii și va înscrie următorul gol. Toate aceste pariuri se justifică și sunt logice, dar trebuie să urmărești desfășurarea partidei. Această logică se aplică și la tenis, unde, să zicem, observi că un jucător oscilează la serviciu. În acest caz, poți paria că celălalt îi face break, adică va câștiga pe serviciul advers, pariu mereu cu o cotă foarte bună la LIVE. Nu există un nume pentru această strategie, dar putem forța noi un titlu: Strategia Statului Conectat la Partidă! E mereu necesară la pariurile de tip LIVE.

Strategii pariuri LIVE

Metode de castig la pariuri LIVE

Practic, metoda de câștig la pariurile LIVE vine ca o consecință logică și în continuarea strategiei explicate anterior. Diferența este că strategiei trebuie să-i adaugi perseverență pentru ca să rezulte câștigul scontat. Astfel, dacă pe exemplul de tenis explicat mai sus nu-ți iese din prima pariul pe break, nu înseamnă că logica nu e bună și că trebuie să schimbi.

Pariază la SUPERBET de oriunde te-ai afla și bucură-te de un SUPER BONUS pentru prima ta depunere!

BONUS: Bonus pana la 500 lei la primele depuneri

Se știe că, de cele mai multe ori, exact atunci când te oprești și rupi ritmul, iese ce ai pariat tu. Așadar, keep going și încearcă pariul pe break și la următorul serviciu al jucătorului care nu este în zi bună la acest capitol. Atunci, strategia se poate transforma cu succes în metodă, iar pariul devine câștigător!

Metode de castig la pariuri LIVE

Unde poti plasa pariuri LIVE

Pariurile live pot fi plasate preponderent la casele de pariuri online, acolo unde oferta, grafica și dinamismul fac lucrurile ușoare și foarte spectaculoase. În România sunt zeci de case de pariuri online cu licență din partea ONJN, la care poți paria LIVE legal, iar printre cele mai renumite sunt BETFAIR, BETANO, 888Sport, NETBET, UNIBET, SUPERBET, eFORTUNA,  MAXBET și altele.

Tipserii recomanda:  Bilet de zeci de mii de lei cu meciuri din ligile inferioare ale Angliei! Câștig remarcabil pentru un parior cu doar 5 lei plasați

Pariuri live unibet

Agențiile stradale, sau casele de pariuri offline – așa cum mai sunt ele numite, s-au îmbunătățit însă mult ca tehnică și foarte multe dintre ele oferă de asemenea pariuri LIVE. Oferta lor nu este totuși la fel de diversă și de generoasă ca cea a caselor de pariuri online, dar pe marile evenimente de fotbal sau tenis poți paria LIVE și în agenție. De obicei acest lucru se face prin intermediul operatorului de la ghișeu, dar acolo unde există terminale, acestea pot fi folosite pentru pariurile live, singurul caz în care ai voie să combini pe bilet evenimente live cu evenimente antepost.

Alătură-te miilor de pariori profesioniști care au ales UNIBET!

BONUS: 300 RON pariu fără risc + 222 rotiri EGT

Avantajele pariurilor LIVE

Pariurile live oferă multiple avantaje față de pariurile antepost, dar cel mai mare dintre ele este acela că poți să vezi puțin din cum se desfășoară ostilitățile, înainte să iei o decizie de pariere. Mai mult, la tipul de pariu LIVE poți să vezi dacă există absențe de ultim moment într-o echipă sau dacă impresia ta despre modul cum un competitor va aborda meciul se confirmă.

Pariază la 888Sport cu un click pe buton!

BONUS: Bonus până la 500 lei + 40 rotiri gratuite

De multe ori impresia ta poate fi total diferită față de ce se întâmplă pe gazon, iar pariurile LIVE îți permit să aștepți puțin mai mult și să pariezi informat. 5 sau 10 minute văzute dintr-un eveniment sportiv pot fi cruciale în a evalua corect câștigătorul unui meci.

Pariuri live 888

Apoi, desigur, pariurile LIVE au avantajul că pot fi pariate online, din fața oricărui dispozitiv, fără să mai bați drumul în agenție, să stai la coadă sau să treci printr-un operator care e aglomerat și care îți cere să aștepți. Pariurile LIVE au și avantajul că pe parcursul unui singur eveniment sportiv poți să plasezi în timp scurt câte pariuri vrei pe același meci, unul generat de celălalt, lucru imposibil la pariurile antepost.

Pariuri live fortuna

Așadar, pariurile LIVE sunt cea mai bună soluție pentru pariurile în timp real, informat și cu posibilități de adaptare în funcție de ostilitățile din teren. Încearcă-le la casa ta de pariuri online preferată!

Încasează bonusul de bun venit FORTUNA – Apasă butonul alăturat!

BONUS: pana la 500 RON

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Pontul Zilei 20 Martie Superliga
20.03.2023 21:00

Pontul Zilei 19 Martie Handbal Liga Campionilor
19.03.2023 15:00

Ponturi Mirandes vs Eibar fotbal 20 martie 2023 La Liga 2
20.03.2023 22:00

Biletele Zilei

Biletul zilei tenis ERC – Luni 20 Martie 2023 – Cota 2.06 – Castig potential 610 RON

Biletul zilei fotbal ERC – Luni 20 Martie 2023 – Cota 2.47 – Castig potential 743 RON

Biletul zilei fotbal Alyn – Luni 20 Martie 2023 – Cota 2.33 – Castig potential 466 RON