Pariul sansa – Top 3 agentii care il ofera

Pariul sansa este urmarit de multi pariori romani atunci cand joaca bilete la pariuri. In cazul in care nu stii ce inseamna pariu sansa vei afla de aici.

Acest tip de pariu iti ofera sansa sa obtii ceva chiar si n momentul in care pierzi biletul. Pentru a se obtine acel ceva este nevoie sa indeplinesti anumite conditii, specificate clar in regulamentul fiecarei agentii. Regulile la pariurile sansa difera de la agentie la agentie.

In continuare iti voi prezenta top 3 case de pariuri care ofera pariuri sansa si ce reguli trebuie sa respecte biletul pentru a se incadra la un astfel de pariu.

Pariu sansa la Betano

Joaca un bilet multiplu cu minim 5 si maxim 10 pronosticuri si fotbal si daca pierzi pe un singur meci Betano iti inapoiaza banii.

Oferta este valabila pentru pariuri cu cota minima 1.65 pe eveniment, pe tipurile de pariuri: 1×2, sub/peste, GG/NG (fotbal) si victorie, handicap, sub/peste (baschet) si doar pe urmatoarele competitii: Champions League, Europa league, Liga 1 Romania, Anglia Premier League, Italia Serie A, Spania Primera Division, Germania Bundesliga, Franta Ligue 1, Euroleague, NBA, Spania ACB Basket, Eurobasket.

Suma maxima rambursata este de 100 RON si poti beneficia de maxim 3 ori de oferta in decurs de o zi calendaristica.

Joaca aici bilete pariuri la Betano!

Pariu sansa la Fortuna

Daca biletul jucat de tine la Fortuna este unul de tipul AKO, are cota minima de 200, nu contine evenimente cu cote mai mare de 5.00 si este format din minim 4 evenimente vei vedea ca biletul tau se schimba automat din AKO in LUCKY LOSER.

Asta inseamna ca daca vei pierde biletul pe un singur eveniment vei primi in cont de 10 ori suma mizata.

Joaca aici bilete pariuri la Fortuna!

Pariu sansa la Betfair

Are denumirea Acca Edge si o vei gasi pe talonul de pariere daca biletul tau contine minim 3 pronosticuri si este un bilet multiplu. Rambursarea de miza este limitata la 25 de lire sterline sau echivalentul in lei.

Singurul lucru pe care trebuie sa-l ai in calcul este ca daca bifezi optiunea Acca Edge cota finala a biletului tau va fi putin scazuta.

Joaca aici bilete pariuri la Betfair!

Acestea sunt top 3 case de pariuri recomandate la care avem pariul sansa. Alege-o pe cea care este mai aproape de stilul tau de pariere.

About The Author

Related posts

Premiem cei mai activi 10 comentatori pe saptamana!

Comenteaza si castiga 30 Zile in Grupul Superpont Premium - CEL MAI BUN GRUP de PARIURI LIVE din Romania

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *