Select your Top Menu from wp menus

Pariul DNB: ce reprezinta si in ce situatii poate fi jucat!

Pariul DNB te ajuta sa te acoperi atunci cand ai dubii sa joci pe victoria unei echipe. Jucandu-l vei fi acoperit in cazul unui egal (Draw No Bet).

Il vei intelege mai bine atunci cand iti voi arata exemplul urmator.

Sa spunem ca avem o partida intre Arsenal si Tottenham iar cotele la rezultat final 1×2 sunt de valori apropiate: 2.55 – 3.60 – 2.70. In acest caz si cotele pentru pariuri DNB vor fi echilibrate, urmand sa aiba valori de 1.80 – 1.93.

Daca alegi sa pariezi pe Arsenal DNB la cota 1.80 vei castiga pariul daca Arsenal va castiga si ea si vei primi suma pariata inapoi daca meciul se va incheia egalitate. In cazul in care alegi sa pariezi pe Tottenham DNB la cota 1.93 castigi daca Tottenham invinge si esti acoperit primind miza inapoi la egal. In ambele cazuri pierzi daca echipa pe care ai mizat este infranta.

Aceasta optiune de pariere este preferata de catre pariori atunci cand aleg sa joace pe un meci echilibrat deoarece isi cresc sansele de a nu pierde cu aproape 17%. La pariurile tip 1×2 sansa de a pierde este de 66.7% si cea de a castiga de 33.3%, in situatia ideala, fara sa se tina cont de alte lucruri, pur matematic. La pariurile tip DNB sansa de a pierde este de doar 33.3% deoarece 33.3% este sansa de a castiga si tot 33.3% este sansa de a primi miza inapoi.

DNB pariuri mai sunt jucat si de cei care preconizeaza o mare surpriza si nu vor sa-si asume riscuri foarte mari. La un meci Barcelona – Huesca un parior care in urma analizei va considera ca Huesca are o sansa buna sa castige va prefera pariul tip DNB in detrimentul victoriei, deoarece ar fi acoperit in caz de egalitate.

La casele de pariuri tipul de pariu DNB este similar cu handicapul asiatic 0. In plus, la unele case de pariuri il regasim sub o alta denumire, astfel:

Pariurile tip DNB sau cele cu denumirea similara pot fi jucate si pe biletele multiple, cu mai multe meciuri. In acest caz daca se intampla ca la un pariu DNB meciul sa se incheie egal pronosticul respectiv va primi cota 1 si efectiv nu va fi luat in calcul la calculul castigului.

Daca esti un parior care ai pierdut des bilete pe victoria uneia dintre formatii poate ca n-ar fi rau ca de acum sa iei in calcul si pariul DNB.

About The Author

Related posts

Premiem cei mai activi 10 comentatori pe saptamana!

Comenteaza si castiga 30 Zile in Grupul Superpont Premium - CEL MAI BUN GRUP de PARIURI LIVE din Romania

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Aboneaza-te la newsletter-ul
nostru si castiga
100 ROTIRI GRATIS

Aboneaza-te la newsletter si
    castiga 100 ROTIRI GRATIS