Inchide

Pandemia de COVID-19 a întarziat lansarea unor jocuri video

Adaugat: aprilie 30, 2021
Actualizat: aprilie 30, 2021
Tipster: ESPORTS
Categorii: Articole
0 comentarii

 

Pandemia COVID-19 a dus la întârzieri la aproape jumătate din jocurile dezvoltatorilor. Noua statistică provine dintr-un nou sondaj din partea GDC și evidențiază impactul probabil pe mai mulți ani asupra industriei jocurilor de noroc a pandemiei COVID-19. Multe titluri în 2020 și 2021 au fost întârziate public și probabil că și alte jocuri neanunțate au fost respinse. Întârzierile jocurilor video nu sunt nimic ieșit din comun, dar recent au apărut mai multe. Gotham Knights a fost împins până în 2022 luna trecută după o perioadă extinsă de tăcere de la dezvăluire. Deși nu este o surpriză, este doar unul dintre multele jocuri care au părăsit anul acesta, ceea ce face ca linia 2021 să se micșoreze și mai mult. Un alt factor, altul decât pandemia globală în curs de desfășurare, este probabil că mulți dezvoltatori au văzut recepția Cyberpunk 2077 și au decis să evite lansarea unui joc într-o stare mai puțin mare, dacă poate fi evitat în mod absolut.

Noul raport GDC (prin VGC) a chestionat 3.000 de dezvoltatori de jocuri din întreaga lume despre starea industriei. 44% dintre ei au spus că jocul lor a fost întârziat din cauza pandemiei și 49% au spus că nu, restul de 7% nu lucrează la un joc. Deși majoritatea dezvoltatorilor nu au avut întârzieri, abia abia depășește numărul cu întârzieri. Mulți se așteaptă ca Sony să amâne God of War: Ragnarok sau Horizon: Forbidden West și până în 2022, mai ales că nu există o bucată de informații despre primul (chiar și titlul este un substituent). Raportul a menționat, de asemenea, probleme legate de comunicații, tehnologie și întreruperea de către copii acasă, deși majoritatea celor chestionați susțin că nu le-a perturbat productivitatea generală.

Tipserii recomanda:  Final Fantasty 14 primește o nouă extensie

Unii dezvoltatori continuă să facă camioane în 2021, în ciuda dificultăților. Filmele precum Call of Duty, Dying Light 2 și Ratchet and Clank: Rift Apart sunt programate pentru acest an, dar Call of Duty ar avea probleme cu dezvoltarea. Cu toate acestea, ar trebui să existe încă jocuri grozave de jucat anul acesta, dar așteptați să apară mai multe întârzieri. De asemenea, merită menționat că timpii de întârziere nu au fost menționați, deci ar putea fi luni, dar ar putea fi și ani. Warner Bros. a fost cel mai puternic lovit, deoarece a întârziat moștenirea Hogwarts deasupra Gotham Knights, limitându-și foarte mult gama 2021, dar oferind un 2022 stivuit cu adăugarea Suicide Squad: Kill the Justice League. Se pare probabil că o mulțime de jocuri care plănuiseră să fie anunțate până acum și-ar fi amânat marketingul ca urmare a pandemiei COVID-19.

 

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturi Manchester United-Fulham 18-mai-2021 Premier League
18.05.2021 20:00

Ponturi FCSB vs Universitatea Craiova fotbal 19 mai 2021 Liga 1
19.05.2021 21:30

Ponturi Gael Monfils-Lloyd George Harris tenis 18-mai-2021 ATP Lyon
18.05.2021

Biletele Zilei

Biletul zilei tenis ERC – Luni 17 Mai – Cota 2.57 – Castig potential 771 RON

Biletul zilei fotbal ERC – Luni 17 Mai 2021 – Cota 2.39 – Castig potential 715 RON

Biletul zilei fotbal Alyn – Luni 17 Mai 2021 – Cota 2.43 – Castig potential 486 RON

CLICK ȘI AI 100 ROTIRI FĂRĂ DEPUNERE
LA NETBET
>>

100 ROTIRI FĂRĂ DEPUNERE >>