Overwatch adaugă un nou skin în titlu!

Adaugat: ianuarie 22, 2022
Actualizat: ianuarie 22, 2022
Tipster: ESPORTS
Categorii: Articole
0 comentarii

Pentru a sărbători recenta achiziție de către Microsoft a Activision Blizzard, o echipă de sport Overwatch a proiectat un skin Soldier: 76 inspirat de Halo. Îndrăgitul shooter cu eroi de la Blizzard Entertainment, bazat pe echipe, are o comunitate mare de sporturi, Overwatch League cu 20 de echipe diferite de jucători profesioniști. Microsoft a achiziționat recent Activision Blizzard, oferind creatorului Xbox dreptul de proprietate asupra unor francize masive precum Call of Duty, World of Warcraft și Overwatch.

Începând pentru prima dată în 2018, Overwatch League este organizată și produsă direct de dezvoltatorul Blizzard Entertainment. Competiția de esports include echipe permanente din oraș, situate în întreaga lume, care sunt organizate în conferințe Atlantic și Pacific. Liga Overwatch îi vede pe fanii Overwatch performând la cel mai înalt nivel, cu structura echipei și stăpânirea abilităților eroului făcând diferența între victorie și înfrângere. Deși Overwatch în sine nu a fost actualizat de ceva timp, sezonul OWL 2022 este setat să profite de viitoarea continuare Overwatch 2. În septembrie 2021, a fost anunțat că o versiune timpurie a Overwatch 2 va fi folosită în sezonul 2022 al ligii, oferind jucătorii o privire timpurie asupra succesorului shooterului la persoana întâi.

Pentru a sărbători achiziționarea Activision Blizzard de către Microsoft, echipa din Overwatch League, Washington Justice, a creat un skin personalizat, inspirat de Halo. Ținuta îi oferă Soldier: 76, unul dintre personajele originale ale shooter-ului erou, un set proaspăt de armuri SF futuristice. Aspectul este inspirat de armura Mjolnir a lui Halo, armura de asalt motorizată purtată de supersoldații spartani ai francizei. Pielea menține schema de culori roșu și albastru a lui Soldier: 76, creând un crossover minunat între doi soldați SF puternici.

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturi Simona Halep-Nastasja Mariana Schunk tenis 23-mai-2022 WTA Roland Garros
23.05.2022

Pontul Zilei 22 Mai ANGLIA Premier League
22.05.2022 18:00

Ponturi Sevilla FC-Athletic Bilbao fotbal 22-mai-2022 La Liga
22.05.2022 23:00

Biletele Zilei

Biletul zilei fotbal MRS – Duminica 22 Mai - Cota 2.40 – Castig potential 360 RON

Biletul zilei fotbal COTA MARE – Duminica 22 Mai – Cota 112 – Castig potential 2805 RON

Biletul zilei fotbal Alyn – Duminica 22 Mai 2022 – Cota 2.09 – Castig potential 418 RON

100 rotiri FĂRĂ DEPUNERE la Shining Crown