Inchide

Noul update din FIFA 22 vă permite să ignorați celebrările adversarilor de gol

Adaugat: august 11, 2021
Actualizat: august 11, 2021
Tipster: ESPORTS
Categorii: Articole
0 comentarii

O nouă setare a camerei în FIFA 22 va permite jucătorilor să ignore sărbătorile de gol ale adversarilor. Viitorul simulator de fotbal va fi cea mai recentă versiune anuală a seriei și anunță modificări și îmbunătățiri față de FIFA 21. Așa cum fac toate jocurile sportive anualizate, viitoarea FIFA 22 urmează să continuie seria pe jocurile care au venit înainte. Un trailer de joc FIFA 22 a spart unele îmbunătățiri în iulie, inclusiv tehnici avansate de animație a jucătorilor. Versiunile PlayStation 5 și Xbox Series X / S ale FIFA 22 vor profita de hardware-ul actualizat pentru a apropia jocul de fotorealism. Tehnologia HyperMotion va utiliza o combinație de captare a mișcării și învățare automată pentru a reproduce perfect vedetele fotbalului din lumea reală. În plus, AI jucător îmbunătățit va face ca jucătorii rivali să se comporte mai realist, iar fizica îmbunătățită a mingii va face jocul să se desfășoare ca o apropiere mai apropiată de un meci de fotbal. Deși modul a fost subiectul recentelor controverse din industrie, cea mai recentă scufundare profundă EA a dezvăluit și schimbări care vin la FIFA Ultimate Team în FIFA 22, deoarece sistemul său de progres și configurarea sezonului sunt simplificate.

FIFA 22 Pitch Notes EA a dezvăluit existența unor noi setări pentru camera Celebration. În titlurile FIFA anterioare, acceptarea unui gol i-ar obliga pe jucători să-și vadă adversarii sărbătorind victoria. Cu toate acestea, noul cadru le va permite jucătorilor să ignore sărbătorile obiectivelor echipei adverse pentru a-și urmări propria reacție a echipei. Jocul se va concentra în continuare pe reacția echipei marcatoare în mod implicit, dar schimbarea setării va face ca camera să se focalizeze pe propria echipă.

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturi Nice-Monaco 19-septembrie-2021 Ligue 1
19.09.2021 14:00

Ponturi Betis vs Espanyol fotbal 19 septembrie 2021 La Liga
19.09.2021 19:30

Ponturi Hellas Verona vs AS Roma fotbal 19 septembrie 2021 Serie A
19.09.2021 19:00

Biletele Zilei

Biletul zilei fotbal ERC – Sambata 18 Septembrie 2021 – Cota 2.43 – Castig potential 729 RON

Biletul zilei tenis ERC – Sambata 18 Septembrie 2021 – Cota 2.54 – Castig potential 763 RON

Biletul zilei fotbal Alyn – Sambata 18 Septembrie 2021 – Cota 2.17 – Castig potential 434 RON

50 rotiri FĂRĂ DEPUNERE și FĂRĂ RULAJ!