Noile skinuri pentru campionatul mondial League of Legends au fost confirmate

Adaugat: aprilie 27, 2022
Actualizat: aprilie 27, 2022
Tipster: ESPORTS
Categorii: Articole
0 comentarii

League of Legends a adăugat noi previzualizări PBE pentru noile skin-uri de campion care comemorează EDG-ul Campionilor Mondiali. Aceste skin-uri sunt date personajelor pe care fiecare membru al echipei le-a folosit în timpul campionatului său. În prezent, aceste skin-uri sunt exclusiv pentru PBE, dar fanii au așteptat cu nerăbdare lansarea acestor noi skin-uri pentru campionii lor preferați din League of Legends și nu ar trebui să treacă prea mult timp până când vor putea pune mâna pe ele.

În fiecare an, Riot Games sărbătorește echipa câștigătoare a Campionatului Mondial League of Legends colaborând cu membrii echipei la o serie de cinci skin-uri pentru campionii aleși de câștigători. Singurul criteriu pentru alegerea acestor personaje este că trebuie să fie un campion care a fost folosit pe tot parcursul Campionatului Mondial. Aceste cinci skinuri exclusive sunt concepute în colaborare cu jucătorii, care adaugă fiecăruia propriul stil personal, cum ar fi punerea semnăturii pe piele. În 2021, câștigătorul Campionatului Mondial League of Legends a fost EDward Gaming, care a câștigat într-un set decisiv de 3-2 împotriva DWG KIA.

Astăzi, contul oficial de Twitter League of Legends a dezvăluit noul set de skin-uri EDG care va veni în curând pe PBE. Dintre toți campionii folosiți de EDG, cei cinci pe care jucătorii i-au ales s-au dovedit a fi Zoe, Viego, Graves, Yuumi și Apehlios. În timp ce culorile skinului pentru echipa de campionat reflectă de obicei culoarea tricoului. Cel mai important, acestea vor fi cele de-a treia skin-uri mult așteptate pentru noii campioni ai League of Legends Aphelios și Viego. Vestea acestor skin-uri vine la câteva săptămâni după ce Riot Games a dezvăluit skin-uri Solar și Lunar Eclipse care urmează să fie lansate în patch-ul 12.8.

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturi Maria Sakkari vs Tatjana Maria tenis 1 iulie 2022 WTA Wimbledon
01.07.2022 13:00

Ponturi Magdalena Frech-Simona Halep tenis 01-iulie-2022 WTA Wimbledon
01.07.2022

Ponturi Nick Kyrgios-Stefanos Tsitsipas tenis 01-iulie-2022 ATP Wimbledon
01.07.2022

Biletele Zilei

Biletul zilei tenis WTA ERC – Joi 30 Iunie 2022 – Cota 2.33 – Castig potential 1166 RON

Biletul zilei tenis ATP ERC – Joi 30 Iunie 2022 – Cota 2.29 – Castig potential 687 RON

Biletul zilei fotbal ERC – Joi 30 Iunie 2022 – Cota 2.04 – Castig potential 612 RON

100 rotiri FĂRĂ DEPUNERE la Shining Crown