Inchide

Noi personaje introduse în Fornite!

Adaugat: octombrie 25, 2021
Actualizat: octombrie 25, 2021
Tipster: ESPORTS
Categorii: Articole
0 comentarii

 

Popularul joc Battle Royale Fortnite a dezvăluit recent cele mai noi skin-uri de personaje, Jill Valentine și Chris Redfield din Resident Evil. Atât S.T.A.R.S. (și mai târziu B.S.A.A.) partenerii sunt protagoniști pentru mai multe tranșe din seria Resident Evil . Fortnite încorporează frecvent skin-uri sau alte articole din diverse francize media și nu se sfiește să colaboreze cu alte jocuri video. În aprilie trecut, Fortnite a adăugat Aloy de la Horizon Zero Dawn și alte skin-uri asociate jocului PlayStation. Fortnite se află în prezent în mijlocul evenimentului său anual de Halloween, Fortnightmares, care prezintă teme și recompense înfricoșătoare – un cadru aparent perfect pentru personajele Resident Evil care au experimentat ororile hoardelor de zombi și alte amenințări în propriile lor povești.

Fortnite și-a dezvăluit astăzi „Setul de echipă S.T.A.R.S.”, care îi aduce pe Chris Redfield, Jill Valentine și alte articole legate de Resident-Evil în magazinul de articole Fortnite. Cele două personaje au, de asemenea, alt skins disponibile pe lângă S.T.A.R.S. apariții, ambele le oferă jucătorilor opțiunea de a avea o apariție Raccoon City Resident Evil 3 pentru Valentine sau un stil Resident Evil Village Hound Wolf Squad pentru Redfield. Crossoverul prezintă, de asemenea, alte elemente, cum ar fi picăturile “HOT DOGGER” și “Stun Rod”. Cele două personaje se alătură lui Aloy de la Horizon Zero Dawn și altora din seria Fortnite’s Gaming Legends.

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Pontul Zilei 05 Decembrie – ITALIA Serie A
05.12.2021 21:45

Ponturi RC Celta de Vigo-Valencia CF fotbal 05-decembrie-2021 La Liga
05.12.2021 22:00

Ponturi Aston Villa vs Leicester fotbal 5 decembrie 2021 Premier League
05.12.2021 18:30

Biletele Zilei

Biletul zilei fotbal ERC – Duminica 05 Decembrie 2021 – Cota 2.84 – Castig potential 851 RON

Biletul zilei fotbal MRS – Duminica 05 Decembrie - Cota 2.39 – Castig potential 350 RON

Biletul zilei fotbal Alyn – Duminica 05 Decembrie 2021 – Cota 2.07 – Castig potential 413 RON

50 RON fără depunere la Casa Pariurilor