Noi informații (leak-uri) despre titlul Mortal Kombat 12

Adaugat: mai 4, 2022
Actualizat: mai 4, 2022
Tipster: ESPORTS
Categorii: Articole
0 comentarii

Un nou leak oferă informații despre data lansării și detaliile poveștii pentru viitorul Mortal Kombat 12, dar fanii se îndoiesc de valabilitatea acestuia. Jucătorii au speculat care ar putea fi următorul proiect al NetherRealm Studios, de când a anunțat că încetează suportul pentru Mortal Kombat 11 vara trecută, cu presupuneri variind de la un al treilea titlu Injustice la un nou joc de lupte Marvel. Leak-urile recente și chiar postările vagi pe rețelele sociale de la dezvoltatorii NetherRealm au indicat toate că Mortal Kombat 12 va fi următorul mare proiect pentru faimosul studio de jocuri de luptă.

Cu toate acestea, nu a existat niciun anunț oficial că Mortal Kombat 12 este chiar în dezvoltare, cu atât mai puțin când va fi lansată continuarea foarte așteptată. Fanii au participat la transmisiunea live The Game Awards 2021 în decembrie anul trecut în speranța unui anunț legat de MK în mijlocul numeroaselor trailere promițătoare de jocuri video și prezentări de premii, dar despre Mortal Kombat 12 nu s-au oferit informații. De asemenea, au existat speculații că co-creatorul MK, Ed Boon, va anunța Mortal Kombat 12 în timpul discursului său de introducere în Hall of Fame la Premiile DICE din acest an, însă nu a făcut nicio mențiune despre proiect la eveniment.

Acum, a apărut un nou leak al listei și datei de lansare a Mortal Kombat 12. Utilizatorul Twitter Gaming Updates and Countdowns a postat recent această informație cu privire la MK 12 în urmă cu câteva zile, susținând că următoarea ediție a francizei de jocuri de luptă va fi „o altă repornire cu personaje noi”. Această scurgere indică, de asemenea, că Mortal Kombat 12 va rula pe „un nou motor de joc” și că jocul va fi lansat cândva „în primăvara anului 2023”.

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturi Maria Sakkari vs Tatjana Maria tenis 1 iulie 2022 WTA Wimbledon
01.07.2022 13:00

Ponturi Magdalena Frech-Simona Halep tenis 01-iulie-2022 WTA Wimbledon
01.07.2022

Ponturi Nick Kyrgios-Stefanos Tsitsipas tenis 01-iulie-2022 ATP Wimbledon
01.07.2022

Biletele Zilei

Biletul zilei tenis WTA ERC – Joi 30 Iunie 2022 – Cota 2.33 – Castig potential 1166 RON

Biletul zilei tenis ATP ERC – Joi 30 Iunie 2022 – Cota 2.29 – Castig potential 687 RON

Biletul zilei fotbal ERC – Joi 30 Iunie 2022 – Cota 2.04 – Castig potential 612 RON

100 rotiri FĂRĂ DEPUNERE la Shining Crown