No More Hereos 3 este ultimul titlu al campaniei

Adaugat: august 29, 2021
Actualizat: august 29, 2021
Tipster: ESPORTS
Categorii: Articole
0 comentarii

În mijlocul lansării No More Heroes III de astăzi, regizorul Goichi Suda, alias Suda51, a dezvăluit că aceast joc va marca „lupta finală” a protagonistului Travis Touchdown. Seria de hack-and-slash dezvoltată de Grasshopper Manufacture a debutat în 2007 pe Wii sub numele de No More Heroes, plasând jucătorii în rolul unui fan desăvârșit de anime și lupte care se împiedică în Asociația Asasinilor Unite. Travis a crescut printre rândurile organizației de asasini în mai multe titluri, inclusiv nou-lansatul No More Heroes III. Continuarea din 2010, No More Heroes 2: Disperate Struggle, are loc la trei ani după evenimentele primei iterații, în care Travis a devenit asasinul de vârf al UAA. În 2012, un spinoff subtitrat World Ranker a aterizat pe dispozitivele mobile, permițând jucătorilor să își construiască propriul criminal. Cea de-a treia versiune de consolă a ajuns la Nintendo Switch în 2019 ca Travis Strikes Again, prezentând o experiență pe care utilizatorii au jucat-o predominant într-o vizualizare de sus în jos. Acum Grasshopper Manufacture consideră că Travis ar trebui să facă o pauză prelungită.

Suda51 s-a adresat fanilor printr-un „mesaj special” prin intermediul paginii de Twitter oficiale No More Heroes III, oferind informații despre nume și făcând o notă cu privire la viitorul francizei de acțiune. În primul rând, Grasshopper Manufacture a ales inițial titlul No More Heroes 3 Final Bout – All-Out Galactic War, dar a selectat mult mai simplu apelativul No More Heroes III datorită lungimii subtitrării. Directorul a spus că formularea „Final Bout” este menită să semnifice sfârșitul seriei, întrucât cea mai nouă versiune reprezintă într-adevăr „bătălia finală” a lui Travis Touchdown.

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturi Real Betis-Elche CF fotbal 15-august-2022 La Liga
15.08.2022 22:30

Ponturi Getafe CF-Atletico Madrid fotbal 15-august-2022 La Liga
15.08.2022 20:30

Ponturi Hubert Hurkacz-Pablo Carreno Busta tenis 14-august-2022 ATP Montreal
14.08.2022

Biletele Zilei

Biletul zilei fotbal MRS – Duminica 14 August - Cota 3.08 – Castig potential 465 RON

Biletul zilei tenis ERC – Duminica 14 August 2022 – Cota 3.10 – Castig potential 930 RON

Biletul zilei fotbal COTA MARE – Duminica 14 August – Cota 102 – Castig potential 2564 RON

100 rotiri FĂRĂ DEPUNERE la Shining Crown