Netflix lansează un serial după jocul Horizon Zero Down

Adaugat: iunie 28, 2022
Actualizat: iunie 28, 2022
Tipster: ESPORTS
Categorii: Articole
0 comentarii

Horizon Zero Dawn a fost incredibil de bine primit când a fost lansat în 2017, mulți lăudând studioul olandez Guerrilla Games pentru crearea unui IP unic, prezentând o lume post-apocaliptică în care oamenii există în comunități tribale alături de mașini foarte avansate. Jocul a primit o continuare numită Horizon Forbidden West, care a fost lansată la recenzii pozitive la începutul anului 2022. Alături de spațiul jocurilor video, se pare că unele companii cred că franciza Horizon s-ar descurca bine și în alte medii.

Netflix a considerat că este un IP bun pentru a produce un serial TV. Serialul Horizon TV a fost anunțat oficial de Sony în mai 2022, alături de un serial God of War care este adaptat de Amazon Prime Video. Inițial, nu se știau prea multe despre adaptarea Horizon TV în afară de faptul că era în lucru. Acum, datorită insiderului din industrie Jeff Grubb, fanii pot avea o mulțime de detalii despre viitorul show.

Potrivit Grubb, a cărui sursă este site-ul Director’s Guild of Canada Ontario, numele emisiunii TV va fi Horizon 2074 și va avea două cronologie. Având în vedere că numele spectacolului implică o dată, este foarte probabil ca una dintre aceste cronologie să aibă loc în anul 2074, ducând la căderea umanității. Cealaltă cronologie, deci, ar putea avea loc în epoca jocurilor Horizon Zero Dawn și Forbidden West, la câteva sute de ani după căderea celor „vechi”.

Tipserii recomanda:  Stanciu, decisiv pentru echipa sa in campionatul saudit (VIDEO)
Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Pontul Zilei 02 Octombrie GRECIA Super League
02.10.2023 20:00

Ponturile zilei din tenis - Luni 02.10.2023

Ponturile zilei la pariuri Vlad – Marți 3.10.2023

Biletele Zilei

Biletul zilei fotbal ERC – Luni 02 Octombrie 2023 – Cota 2.05 – Castig potential 615 RON

Biletul zilei fotbal Alyn – Luni 02 Octombrie 2023 – Cota 2.22 – Castig potential 445 RON

Biletul zilei tenis ERC – Luni 02 Octombrie 2023 – Cota 2.48 – Castig potential 744 RON