Multi Polonia loto: Strategii, Rezultate, Combinatii, Sfaturi

Adaugat: iulie 16, 2019
Actualizat: martie 6, 2023
Categorii: Articole
0 comentarii


50 RON FARA DEPUNERE si FARA RULAJ!
Profita Acum >

Multi Polonia: Ce este si cum poate fi jucat?

Loto Polonia Multi este o loterie destul de cunoscută printre pariorii români. Aceasta este de tipul 20/80, precum Grecia Kino 20/80.

După cum vei afla din următoarele rânduri, Multi Polonia oferă posibilitatea de a paria multiple sisteme, iar cotele sunt foarte bune.

Extragerile sunt zilnice, însă doar două la număr. Prima extragere are loc la ora 15:00, în timp ce a doua extragere va fi seara, la orele 22:30.

Multi Polonia Ce este si cum poate fi jucat.

Pariază chiar ACUM pe Multi Polonia la NetBet

BONUS: 50 RON fără depunere la pariuri!

Ce inseamna sistemul 20/80 la Multi Polonia?

Sistemul 20/80 înseamnă faptul că la fiecare rundă Multi Polonia vor fi extrase 20 de numere dintr-un total de 80.

Cu toate astea, agențiile din România oferă posibilitatea doar de a paria pe 15 sau 16 numere maximum, iar cota maximă va fi acordată pentru nimerirea a doar 8 numere din cele 20.

Chiar și așa, vei putea juca orice tip de sistem, precum: 6/15, 8/10, 4/8 și orice altă combinație care îți poate spori șansele de câștig.

La Superbet te poți juca Multi Polonia ONLINE

BONUS: 500 RON bonus pariuri sportive!

Cum aflu rezultatele la Multi Polonia?

Pentru a afla rezultatele la loto Multi Polonia, noi îți recomandăm trei variante, deoarece acestea sunt cel mai des utilizate de către utilizatori, iar informațiile sunt updatate periodic și foarte rapid.

Rezultate Multi Polonia pe Lotostats.ro

Lotostats.ro, poate cel mai bun site dedicat statisticilor legate de loterii, oferă rezultate pentru Multi Loto Polonia 1 & 2 în mai multe feluri: ultimele 6 rezultate sau absolut toate rezultatele înregistrate.

Rezultate Multi Polonia pe Lotostats.ro

 • Accesează pagina Rezultate;
 • Alege loteria Multi Loto Polonia 1 & 2 (20/80);
 • Apasă pe Ultimele Rezultate/Toate Rezultatele.

Rezultate Multi Polonia la NetBet

Casa de pariuri online NetBet, cea care este pe primul loc în preferințele pariorilor atunci când vine vorba de jocul de loto, oferă și ea rezultate pentru Multi Polonia.

Rezultate Multi Polonia la NetBet

 • Accesează Multi Polonia 20/80;
 • Apasă pe butonul REZULTATE ANTERIOARE;
 • Gata! O listă cu ultimele rezultate va apărea pe ecran.

Click AICI și vezi rezultatele pe site-ul NetBet

BONUS: 50 RON fără depunere la pariuri!

Rezultate Multi Polonia la Superbet

A doua agenție pe care noi o recomandăm cu multă încredere atunci când vrei să pariezi pe Keno Polonia este casa de pariuri Superbet. Pentru a afla rezultatele, respectă pașii de mai jos.

Rezultate Multi Polonia la Superbet

 • Intră în secțiunea REZULTATE;
 • Selectează LOTO;
 • Alege data dorită;
 • Din lista loteriilor, apasă pe Polonia Multi Multi – 20/80;
 • Asta este tot! Rezultatele din data selectată vor fi afișate.

Descoperă rezultatele Multi Polonia oferite de Superbet

BONUS: 500 RON bonus pariuri sportive!

Strategii si combinatii pentru loto Multi Polonia

După cum ți-am prezentat și în articolul despre Finlanda Keno, secțiunea Strategii, există mai multe combinații și strategii pe care le poți aplica la aproape orice loterie.

Strategia Martingale la Multi Polonia loto

Probabil că ai mai auzit despre strategia Martingale, însă îți voi prezenta pe scurt un exemplu despre cum poate fi aplicată la Multi Polonia.

Practic, trebuie să selectezi un număr cu o cotă de peste 2.0, în cazul Multi Polonia cota va fi de 3.83. De fiecare dată când numărul dorit nu este extras, va trebui să repeți pariul pe următoarea extragere, cu condiția ca miza să fie dublată.

EXEMPLU:

– Extragerea 1: Necâștigător – 100 lei miză;

– Extragerea 2: Necâștigător – 200 lei miză;

– Extragerea 3: Câștigător – 400 lei miză.

Investiția totală va fi de 700 lei în cazul de față. Atunci când numărul va fi extras, de exemplu a treia oară, câștigul total va fi de 1532 lei. Scăzând investiția, vei avea un profit de 832 lei.

Strategia Martingale generează în principiu profit sigur pe termen lung, însă atenție! Ea necesită o bancă foarte mare pentru situația în care numărul dorit nu va fi extras curând. În plus, unele agenții limitează miza la 200 lei, iar asta înseamnă că va trebui să pornești cu o miză inițială mică.

Repetarea numerelor

Poate că aceasta este strategia mea preferată, dar ea va putea fi aplicată ceva mai greu la Multi Polonia, deoarece sunt doar 2 extrageri pe zi. Totuși, dacă ai răbdare, eu ți-o sugerez cu încredere.

Alege 3 numere și mizează 10 RON pe acestea. Cota biletului va fi de 70.3, așadar un câștig potențial de 703 lei.

Repetarea numerelor la Multi Polonia

Joacă același bilet timp de 10 extrageri. Dacă o singură dată el va fi câștigător, vei avea un profit de 603 RON. Poți repeta biletul de 70 ori, iar o singură dată dacă va ieși îți vei recupera miza cel puțin.

Dacă prin absurd cele trei numere nu vor fi extrase în cele 70 de runde, atunci repetă pașii de mai sus folosind o miză dublă.

Apasă pe BUTON și aplică strategiile la NetBet – Agenția preferată de pariori!

BONUS: 50 RON fără depunere la pariuri!

La ce case de pariuri pot juca Multi Polonia?

Majoritatea caselor de pariuri offline care oferă posibilitatea de a paria pe loto au în ofertă și Multi Polonia, însă noi recomandăm întotdeauna să pariezi la agențiile online, deoarece avantajele sunt multiple.

Unele dintre cele mai cunoscute agenții la care vei putea juca Multi Polonia sunt: Casa Pariurilor, Mozzart sau PublicWin. Totuși, alte două mari agenții sunt de preferat în această situație.

Multi Polonia la casa de pariuri NetBet

Pentru a juca loto Multi Polonia la Netbet trebuie doar să accesezi pagina de Loto, iar loteria dorită va fi afișată în partea stângă (pe PC). Nu trebuie decât să mai selectezi numerele dorite și să plasezi biletul.

Multi Polonia la casa de pariuri NetBet

Joacă acum MULTI POLONIA la NetBet cu un CLICK!

BONUS: 50 RON fără depunere la pariuri!

Multi Polonia la casa de pariuri Superbet

Casa de pariuri Superbet este a doua recomandare a noastră. Aceasta oferă avantajul faptului că poți paria în cadrul ei atât online, cât și offline. Spre exemplu, ai posibilitatea de a depune/retrage bani din sucursalele stradale, direct din contul tău online.

Accesează pagina de LOTO, iar apoi alege Polonia Multi Multi. Îți va fi afișată lista cu extragerile din acea zi. Apasă pe cea dorită, selectează numerele și plasează biletul!

Multi Polonia la casa de pariuri Superbet

La Superbet poți depune/retrage din agenții și te joci de acasă!

BONUS: 500 RON bonus pariuri sportive!

Unde pot juca Multi Polonia la cote bune si in sistem live?

Dacă vrei să joci Multi Polonia în sistem live, atunci va trebui să optezi pentru casa de pariuri NetBet, cea care oferă de asemenea posibilitatea de a paria live pe loterii precum: Grecia Kino, Win for Life, Italia Keno sau Slovacia Keno.

Multi Polonia Live la NetBet

Cote Multi Polonia la NetBet

În ceea ce privește cotele, NetBet oferă o valoare bună pentru numerele extrase la Multi Polonia, după cum urmează:

 • 1 Număr – Cota 3.83;
 • 2 Numere – Cota 15.53;
 • 3 Numere – Cota 70.30;
 • 4 Numere – Cota 296;
 • 5 Numere – Cota 1400;
 • 6 Numere – Cota 6700;
 • 7 Numere – Cota 26.000;
 • 8 Numere – Cota 125.000.

Cote Multi Polonia la NetBet

Profită de cotele NetBet pentru Multi Polonia și pariază în sistem LIVE!

BONUS: 50 RON fără depunere la pariuri!

Cote Multi Polonia la Superbet

Nici agenția Superbet nu se lasă mai prejos în ceea ce privește valoarea cotelor pentru loteria Multi Polonia, fiind la fel de bune precum la NetBet!

 • 1 Număr – Cota 3.8;
 • 2 Numere – Cota 15.5;
 • 3 Numere – Cota 70;
 • 4 Numere – Cota 295;
 • 5 Numere – Cota 1400;
 • 6 Numere – Cota 6700;
 • 7 Numere – Cota 26.000;
 • 8 Numere – Cota 125.000.

Cote Multi Polonia la Superbet

Joacă LOTO doar cu telefonul, din orice loc te afli – CLICK pe BUTON!

BONUS: 500 RON bonus pariuri sportive!

Statistici la Multi Polonia

Atunci când pariezi pe Multi Polonia, și orice altă loterie, este bine întotdeauna să consulți atent statisticile. Pentru a-ți veni în ajutor, îți voi prezenta mai jos 3 posibilități de a vedea statisticile dorite.

Statistici Multi Polonia pe Lotostats.ro

Site-ul Lotostats.ro oferă multiple statistici pentru loteria Multi Polonia. Ai posibilitatea de a alege din: Top Apariții 1/1, 2/2, 3/3, Top Remize, Top Reci.

Statistici Multi Polonia pe Lotostats.ro

În plus, poți selecta perioada pentru care vrei să vezi numerele și poți chiar să vezi rezultatelele de la începutul loteriei și până în prezent!

Pariorii profesioniști joacă LOTO ONLINE!

BONUS: 50 RON fără depunere la pariuri!

Statistici Multi Polonia la NetBet

Pentru a vedea statisticile oferite de agenția NetBet, va trebui să accesezi secțiunea din imaginea de mai jos. Acolo, ai parte de statistici la Multi Polonia bazate pe ultimele 100 extrageri, după cum urmează: Cele mai rare 5 numere, Cele mai frecvente 5 numere, 5 perechi frecvente, dar și 5 perechi frecvente consecutive.

Statistici Multi Polonia la NetBet

Statistici Multi Polonia la Superbet

Aceeași situație o întâlnim și la casa de pariuri Superbet, cu mențiunea că aceasta oferă chiar statistici suplimentare. Acestea sunt: Cele mai rare 5 numere, Cele mai frecvente 5 numere, Pereche frecventă, Pereche frecventă consecutivă, Trio frecvent și Trio frecvent consecutiv.

Statistici Multi Polonia la Superbet

Scheme pentru Multi Polonia

Fiind vorba despre o loterie de tipul 20/80, poți aplica fără probleme schemele de joc pe care le-am discutat în articolul legat de Grecia Kino (le găsești cu un click aici).

Schema cu 22 numere la Multi Polonia

Schema constă în împărțirea tablei de joc în două părți egale, după cum poți vedea în poza de mai jos. Apoi, va trebui să pariezi pe cele mai frecvente 22 de numere, pe 4 bilete diferite și pe 10 extrageri consecutive.

Schema cu 22 numere la Multi Polonia

Schema pe care trebuie să o folosești este mai jos. Practic, fiecare număr din tabel trebuie înlocuit cu cel pe care tu vei paria.

 • 1 ; 3 ; 5 ; 7 ; 9 ; 11 ; 13 ; 15 ; 17 ; 19 ; 21
 • 1 ; 3 ; 5 ; 7 ; 10 ; 12 ; 14 ; 16 ; 18 ; 20 ; 22
 • 2 ; 4 ; 6 ; 8 ; 9 ; 11 ; 13 ; 15 ; 18 ; 20 ; 22
 • 2 ; 4 ; 6 ; 8 ; 10 ; 12 ; 14 ; 16 ; 17 ; 19 ; 21

Spre exemplu, dacă numărul 1 (de la 1 la 22) va fi bila cu numărul 5, acesta va trebui înlocuit în schema de mai sus și tot așa până vei schimba toate cele 22 de numere.

Aplică schemele la Superbet!

BONUS: 500 RON bonus pariuri sportive!

Schemele reduse la Multi Polonia

Schemele reduse sunt bilete ce se bazează pe algoritmi matematici. Practic, dacă le vei folosi, îți vei crește considerabil șansele de câștig.

Din fericire, site-ul lotostats.ro oferă o secțiune specială în acest sens, care te va ajuta să creezi aceste tipuri de bilete. O vei găsi la subsecțiunea Scheme Reduse, din cadrul paginii loteriei Multi Polonia.

Schemele reduse la Multi Polonia

În exemplul de mai sus, am selectat Schema: 9 numere / combinații de 5 / 9 variante. Apoi, trebuie să completezi în tabel numerele dorite de tine și să apeși pe butonul convert. La final, vei găsi toate cele 9 variante de bilete pe care vei putea paria.

Ponturi la loteria Multi Polonia de la pariori

Așa cum te-am obișnuit la finalul fiecărui articol legat de loterii, îți voi oferi și de această dată câteva sfaturi oferite de pariorii profesioniști pentru loteria Multi Polonia.

 • Alege o strategie de joc și nu te abate de la ea;
 • Stabilește un buget zilnic;
 • NU depăși bugetul;
 • NU încerca să recuperezi bugetul într-o zi mai slabă, recuperarea se va face în zilele următoare;
 • Analizează atent statisticile înainte de a paria;
 • Informează-te despre fiecare strategie și schemă și alege-o doar pe cea potrivită bugetului tău;
 • Pariurile pe Loto sunt un joc de noroc, nu o sursă sigură de venit, deci nu uita să te distrezi!

Vrei să pariezi pe Multi Polonia? Apasă AICI și profită de BONUS!

BONUS: 50 RON fără depunere la pariuri!

Tipserii recomanda:  Rapid pierde surprinzator de usor la Iasi (VIDEO)
Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Pontul Zilei 25 Februarie ITALIA Serie A
25.02.2024 13:30

Ponturile zilei din fotbal - Iulian - 25 februarie 2024

Ponturile zilei din tenis - Luni 26 februarie 2024

Biletele Zilei

Biletul zilei TUDOR – Duminica 25 Februarie 2024 – Cota 2.38 – Castig potential 714 RON

Biletul zilei BET-BUILDER LAS VEGAS – Duminica 25 Februarie - Cota 2.90 – Castig potential 290 RON

Biletul zilei SUPER-COTA SUPERBET – Duminica 25 Februarie - Cota 2.35 Castig potential 470 RON

Până la 200 rotiri FĂRĂ DEPUNERE!