Marvel Zombies: A Zombicide Game dezvăluie noi detalii despre joc

Adaugat: ianuarie 19, 2022
Actualizat: ianuarie 19, 2022
Tipster: ESPORTS
Categorii: Articole
0 comentarii

Producătorii de jocuri de societate CMON și Spin Master Games au lansat noi detalii despre Marvel Zombies: A Zombicide Game, care le va permite jucătorilor fie să îndepărteze o armată de supereroi strigoi ca Uncanny X-Men, fie să cucerească lumea ca tezaur de zombi meta-powered. . Marvel a cunoscut un nou val de succes pe frontul jocurilor în ultimii ani, datorită titlurilor de jocuri video de succes precum seria Marvel’s Spider-Man de la Insomniac și Marvel’s Guardians Of The Galaxy de la Square Enix, pe lângă lansările viitoare promițătoare, cum ar fi Marvel’s Midnight Suns și Marvel’s. Omul lup.

Marvel Zombies este o miniserie de benzi desenate din 2005, realizată de creatorul The Walking Dead, Robert Kirkman, în care, după cum sugerează titlul, supereroii lumii sunt infectați cu un virus zombi dintr-o altă dimensiune – și apare mult haos pentru puținii supraviețuitori rămași pe Pământ. Povestea ar genera multe urmări și chiar va primi o adaptare MCU în Marvel: What If? serial animat. Un spin-off Marvel Zombies este în prezent planificat pentru Disney Plus, dar există și mai mult spațiu pentru zombi Marvel în jocuri.

După cum a raportat ComicBook, CMON și Spin Master Games au dezvăluit noi detalii despre cel mai recent proiect bazat pe zombi, Marvel Zombies: A Zombicide Game. Anunțat pentru prima dată în noiembrie, Marvel Zombies: A Zombicide Game plasează jucătorii într-o lume invadată de versiuni zombificate ale eroilor emblematici Marvel precum Iron Man și Captain America și vine în două variante: jocul standard Marvel Zombies și o expansiune, X-Men. Rezistenţă. Ambele includ Modul Strigoi – în care jucătorii preiau controlul asupra eroilor zombi în timp ce încearcă să infecteze 12 personaje spectatori folosind abilități unice și cărți de trăsături zombie – și Modul Rezistență – în care jucătorii își asumă rolul eroilor rămași neinfectați în timp ce luptă pentru a supraviețui apocalipsei. . Atât Marvel Zombies standard, cât și X-Men Resistance prezintă minifigurine bazate pe munca artistului de benzi desenate Marco Checchetto, iar campania Kickstarter și-a depășit deja obiectivul de 500.000 de dolari. Fanii interesați pot susține sub unul dintre cele trei angajamente: unul pentru Zombies standard Marvel, unul pentru Rezistența X-Men și al treilea care include o piesă de joc Zombie Galactus de dimensiuni masive.

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturi Irina Begu-Jasmine Paolini tenis 23-mai-2022 WTA Roland Garros
23.05.2022

Ponturi Simona Halep-Nastasja Mariana Schunk tenis 23-mai-2022 WTA Roland Garros
23.05.2022

Pontul Zilei 22 Mai ANGLIA Premier League
22.05.2022 18:00

Biletele Zilei

Biletul zilei fotbal ERC – Duminica 22 Mai 2022 – Cota 2.23 – Castig potential 668 RON

Biletul zilei fotbal MRS – Duminica 22 Mai - Cota 2.40 – Castig potential 360 RON

Biletul zilei fotbal COTA MARE – Duminica 22 Mai – Cota 112 – Castig potential 2805 RON

100 rotiri FĂRĂ DEPUNERE la Shining Crown