Italia Kino Loto: Strategii, Rezultate, Scheme, Combinatii, Live + Sfaturi de la jucatori

Adaugat: decembrie 2, 2018
Actualizat: decembrie 10, 2019
Categorii: Articole
0 comentarii

Ce inseamna loteria Italia Keno?

Loteria Italia Keno este una dintre cele mai aprieciate în rândul jucătorilor români, alături de cunoscuta Grecia Kino. Vorbim despre o loterie de tipul 20/90, iar asta înseamnă că valoarea cotelor este chiar mai mare.

Extragerea celor 20 de bile din 90 are loc din 5 în 5 minute 7 din 7. Da, asta înseamnă că pasionații de Loto vor putea juca indiferent de oră sau zi.

Trebuie să ții cont însă de un aspect. Majoritatea operatorilor de pariuri din România, offline sau online, îți vor permite să joci un număr maxim de aproximativ 15 bile la fiecare extragere. Totuși, ai posibilitatea de a juca sisteme: 1/15, 2/15, 3/15 ș.a.

Loteria Italia Keno

Pariază chiar ACUM pe Italia Kino la NetBet

BONUS: 20 RON fără depunere pentru Campionatul Mondial!

Combinatii de incercat pentru Italia Kino!

Precum la orice altă loterie, numerele extrase vor fi complet aleatorii, deci combinații precise câștigătoare cu siguranță nu există.

Poți încerca să urmărești atent statisticile ultimelor numere extrase și să observi frecvența lor. Pe baza acestor, poți crea diferite combinații pe care să le pariezi repetitiv.

Spre exemplu, poți intra pe site-ul lotostats.ro, la secțiunea Italia Keno 10E, apoi la Top Apariții. Acolo vei găsi cele mai extrase numere în ultimele 14 zile, după cum poți observa din imaginea de mai jos. Așadar, poți alege Top/1/, Top 2/2 sau Top 3/3, iar apoi să pariezi pe ele.

Cele mai extrase numere Italia Keno

Un top al celor mai frecvente numere, cele mai rare, cele mai frecvente perechi sau cele mai frecvente perechi consecutive, îl găsești și pe site-ul casei de pariuri NetBet. Acolo, după ce ai selectat Italia Keno 10eLotto 20/90, vei găsi secțiunea Statistici pe numere, cu ajutorul căreia poți crea diferite combinații.

Cele mai frecvente numere Italia Keno

Vrei să te joci LOTO de acasă? Click pe BUTON!

BONUS: 20 RON fără depunere pentru Campionatul Mondial!

La ce case de pariuri online poti juca Italia Kino live? 

Italia Kino este o loterie ce poate fi jucată atât la casele de pariuri stradale, dar, din fericire, și la agențiile online. Noi recomandăm călduros a doua variantă, deoarece aici te vei bucura de super bonusuri la înregistrare, dar și de posibilitatea de a juca loteria preferată din orice loc te-ai afla și la orice oră.

Casa de pariuri NetBet

Casa de pariuri NetBet este cu siguranță cel mai bun loc în care vei putea juca Italia Kino online. Secțiunea o vei găsi la categoria LOTO, de unde vei selecta mai apoi din lista de Loterii: Italia Keno 10e Lotto 20/90. La NetBet ai parte de extrageri în timp real din 5 în 5 minute, dar și de o mulțime de statistici ajutătoare.

Italia Keno la agentia NetBet

Apasă AICI și joacă-te ITALIA KENO la NetBet!

BONUS: 20 RON fără depunere pentru Campionatul Mondial!

Casa de pariuri Superbet

Casa de pariuri Superbet este cu siguranță a doua noastră recomandare, asta pentru că, deși este cunoscută în special în mediul online, agenția a început să câștige teren și în mediul online, fiind una dintre cele mai cunoscute și apreciate.

Pentru a accesa Italia Kino pe site-ul Superbet, trebuie doar să dai click pe categoria LOTO, apoi, din meniul din dreapta selectezi loteria dorită.

Italia Keno la agentia Superbet

După ce vei selecta extragerea dorită, îți mai rămâne doar să dai click, deasupra biletului, pe secțiunea online. Dacă vrei să joci offline, poți crea biletul de joc de acasă, apoi să obții codul de plasare în agenție.

Italia Keno online la SuperBET

La Superbet te poți juca ITALIA KINO ONLINE

BONUS: Bonus pana la 500 lei la primele depuneri

Alte case de pariuri online unde poți juca Italia Keno online

NetBet și Superbet sunt cele mai bune case de pariuri online atunci când vine vorba de loterii. Totuși, poți paria online pe Italia Keno și la alte agenții. Iată lista celor mai importante:

Ponturi pentru a castiga la loto italia Kino!

Pentru a castiga la Loto Italia Kino, sau la orice altă loterie internațională, este bine să ții cont de câteva sfaturi!

 • Alege un sistem de joc care se potrivește bugetului și stilului tău;
 • Respectă sistemul ales și nu te abate de la el;
 • Alocă un buget zilnic, pe care să nu îl depășești;

Aceste ponturi sunt poate cele mai esențiale pentru a avea profit pe termen lung la Loto Italia, deoarece nu există pronosticuri exacte pentru numerele ce vor fi extrase. Dacă nu știi ce strategii să alegi, te sfătuim să citești în continuare acest articol.

Click AICI și în câteva minute te poți juca GRECIA KINO ONLINE!

BONUS: Bonus pana la 500 lei la primele depuneri

Numere norocoase la italia Kino!

Numerele norocoase la LOTO Italia Keno țin mai degrabă de superstițiile jucătorilor. Totuși, dacă alegi să joci pe numere norocoase, nu va fi o strategie completă.

Te întrebi care pot fi acestea? Ei bine, numerele care îți pot purta noroc sunt: ziua de naștere (a ta sau al unui prieten/membru al familiei), data unui eveniment important din viața ta sau orice alte numere favorite pe care tu le ai.

Dacă vei juca aceste numere la Italia Keno, atunci te sfătuim să o faci mereu! Nu le schimba atunci când vezi că ele nu vor fi extrase, deoarece acest lucru se poate întâmpla chiar atunci când tu nu vei paria de ele.

Totuși, trebuie să ții cont că vorbim despre un joc de noroc, deci există nefericita posibilitate ca numerele pe care tu le alegi să nu fie extrase niciodată atunci când joci pe ele. Așadar, te sfătuim să joci combinații cât mai scurte, de 2 sau 3 numere, sau chiar pe un singur număr.

Joacă pe numerele norocoase la NetBet și nu rata bonusul de bun venit!

BONUS: 20 RON fără depunere pentru Campionatul Mondial!

TOP Strategii ce pot genera castig la loto Italia Kino!

Pentru că vorbim despre o loterie cu extragere din 5 în 5 minute, se pot folosi fără probleme strategii de tipul mizei progresive, precum Martingale. Totuși, trebuie să ții cont de faptul că aceasta nu este tocmai recomandată dacă dispui de un buget mic, așadar fă calucle înainte să o adopți.

O altă strategie pe care o recomand este parierea pe aceleași trei bile (numere), timp de 10 extrageri consecutive.

strategie italia keno

Exemplu:

 • 10 unități x 10 = 100 RON MIZA
 • Dacă în cele 10 extrageri va ieși combinația aleasă o singură dată, vei avea un profit de 860 RON (960 RON câștig – 100 RON miza)
 • Dacă în cele 10 extrageri nu va ieși combinația pe care ai ales-o, păstrează numerele și repetă parierea pe următoarele 10 runde.
 • Practic, ai posibilitatea să joci aceleași numere timp de 96 de extrageri. Dacă combinația va ieși o singură dată, tu nu vei ieși în pierdere.
 • În cazul în care numerele nu vor fi extrase nici în acest interval, poți repeta strategia, însă cu miză dublă.

Aplică strategia la NetBet!

BONUS: 20 RON fără depunere pentru Campionatul Mondial!

La ce case de pariuri gasesc cote mari pentru Italia Kino?

Așa cum am mai spus în cadrul acestui articol, casa de pariuri NetBet este cu siguranță cea mai bună alegere pentru cei care își doresc să joace Italia Kino online.

La NetBet te vei bucura de cote excelente, după cum urmează:

 • 1 număr – cota 4.33
 • 2 numere – cota 20.3
 • 3 numere – cota 96
 • 4 numere – cota 475
 • 5 numere – cota 2500
 • 6 numere – cota 12500
 • 7 numere – cota 75000
 • 8 numere – cota 250000

Cote Italia Kino casa de pariuri NetBet

NU rata cotele oferite de NetBet pentru loteriile internaționale!

BONUS: 20 RON fără depunere pentru Campionatul Mondial!

Superbet este a doua agenție de pariuri online unde vei găsi cote mari pentru Italia Keno. După cum vei vedea în rândurile de mai jos, acestea sunt similare celor de la NetBet, cu mici diferențe în ceea ce privesc cotele pentru 3 numere câștigătoare sau pentru 8 numere.

 • 1 număr – cota 4.3
 • 2 numere – cota 20
 • 3 numere – cota 95
 • 4 numere – cota 475
 • 5 numere – cota 2500
 • 6 numere – cota 12500
 • 7 numere – cota 75000
 • 8 numere – cota 300000

Cote Italia Kino casa de pariuri Superbet

La Superbet depui din agenție și joci acasă!

BONUS: Bonus pana la 500 lei la primele depuneri

Numerele cele mai extrase la italia Kino. (20/90 si 6/90)

Pentru a afla care sunt cele mai extrase numere la Italia Kino, te poți folosi de mai multe posibilități. Spre exemplu, poți intra pe xloto.ro. Acolo va trebui să selectezi din partea stângă loteria dorită, apoi secțiunea Frecvența numerelor. Îți va apărea un tabel în care poți opta pentru ultimele 100 de extrageri, de exemplu. Acolo îți poți selecta top 20, top 6 și nu numai, cele mai extrase numere.

Top cele mai extrase numere xloto.ro

Pe site-ul lotostats.ro găsești de asemenea o secțiune legată de cele mai des extrase triple din ultimele 14 zile. Poți  opta de asemenea pentru top 2/2 sau top 1/1, după cum poți vedea în imaginea de mai jos.

Top cele mai extrase numere lotostats.ro

Și casele de pariuri te ajută cu statistici în acest sens. De exemplu, la NetBet poți vedea care sunt cele mai frecvente 5 numere din ultimele 100 extrageri. Tot acolo, găsești top 5 perechi frecvente, 5 perechi frecvente consecutive, dar și care sunt cele mai rare 5 numere.

Top cele mai frecvente numere italia Kino la NetBet

Nu în ultimul rând, casa de pariuri Superbet oferă și ea o statistică similară cu a celor de la NetBet. În partea stângă, vei găsi un meniu din care poți vizualiza: cele mai rare 5 numere, cele mai frecvente 5 numere, perechea frecventă, perechea frecventă consecutivă, trio frecvent și trio frecvent consecutiv.

Top cele mai frecvente numere italia Kino la Superbet

Descoperă AICI statistica celor mai frecvente numere la Italia Kino!

BONUS: Bonus pana la 500 lei la primele depuneri

Cum pot afla rezultatele loto Italia Kino?

Rezultatele la loto Italia Keno 10E (10/90) se află foarte ușor, având mai multe posibilități. Pe site-ul lotostats.ro, după ce alegi loteria dorită, va trebui să selectezi (precum în poza de mai jos) Rezultate – Ultimele rezultate/Toate rezultatele.

Rezultate loto Italia Kino lotostats.ro

Pe site-ul xloto.ro va trebui să urmezi în principiu aceiași pași, cu mențiunea că rezultatele pentru Italia Kino le găsești accesând secțiunea Arhivă.

Rezultate loto Italia Kino xloto.ro

În principiu, ultimele rezultate pentru loto Italia Kino le vei găsi și pe majoritatea site-urilor agențiilor de pariuri care au în ofertă acest joc, aici fiind incluse chiar și cele offline. Totuși, ne vom rezerva să discutăm despre cele mai importante dintre ele.

Rezultate Italia Kino la NetBet

La NetBet ai posibilitatea chiar să urmărești extragerea în timp real. Dacă vrei să vezi care sunt ultimele rezultate extrase, atunci respectă pașii de mai jos:

 1. La NetBet, în zona biletului de joc, poți vedea un buton numit REZULTATE ANTERIOARE.
 2. Apasă pe el.

rezultate italia kino netbet

 1. Îți va apărea un tabel în care vei găsi numerele care au fost extrase. Acestea vor fi afișate în funcție de dată și oră.

Rezultate loto Italia Kino casa de pariuri NetBet

Vrei să pariezi pe Loteria Italia Kino? Apasă butonul și descoperă oferta NetBet!

BONUS: 20 RON fără depunere pentru Campionatul Mondial!

Rezultate Italia Kino la Superbet

Pentru a afla ultimele rezultate la Italia Kino la casa de pariuri Superbet, te invităm să respecți următorii pași:

 1. Du-te la secțiunea REZULTATE a site-ului;
 2. Apasă pe butonul LOTO;
 3. Din partea dreaptă, selectează loteria dorită, în cazul nostru: Italia Keno 10E LOTO – 20/90

Rezultate italia kino superbet

 1. Asta este tot. Îți va apărea un tabel cu rezultatele pentru fiecare extragere. Ai inclusiv posibilitatea să selectezi data dorită.

Rezultate loto Italia Kino casa de pariuri Superbet

Click pe buton și în câteva minute te poți juca ITALIA KINO ONLINE!

BONUS: Bonus pana la 500 lei la primele depuneri

Scheme de joc pentru Italia Kino

Cele mai comune scheme de joc pentru loteria Italia Keno sunt Schemele reduse, dar și Schema cu 22 de numere.

Prima dintre ele se referă mai exact la probabilități matematice. De exemplu, o schemă redusă 5/10 numere, are scopul de a reduce numărul variantelor de joc. Practic, dacă 5 numere vor fi extrase din cele 10 și dacă vei miza pe 10 variante, ai șansa de a avea parte de o variantă câștigătoare asigurată de un sistem 4 din 5.

O altă schemă care se poate aplica la Loto Italia Kino este Schema cu 22 numere. Ea presupune împărțirea tablei de joc în două părți și parierea pe cele mai frecvente 22 numere pe 4 bilete separate, timp de 10 extrageri. Pentru a înțelege mai bine această schemă de joc, te invit să citești despre ea în articolul Loto Grecia Kino, secțiunea Scheme de joc, acolo unde am dezbătut pe larg acest subiect.

Joacă LIVE Italia Keno la NetBet cu un click pe buton!

BONUS: 20 RON fără depunere pentru Campionatul Mondial!

Pareri/Sfaturi de la jucatori reali despre Italia Kino.

Aflați pe final de articol, cred că este foarte important să aflați câteva păreri și sfaturi de la cei care joacă constant Italia Kino. Ține cont însă de faptul că fiecare dintre ei pot opta pentru strategii proprii, așa că informează-te bine înainte de a alege sfaturile care crezi că îți vor fi de folos.

 • Disciplină de joc – nu te abate de la strategia pe care alegi să o urmezi;
 • Nu depăși bugetul propus pentru fiecare zi de joc, chiar dacă la finalul ei vei fi pe minus;
 • Ține cont de faptul că Italia Kino este un joc de noroc și nu o variantă sigură de a face bani. Dacă vei fi disciplinat, ai șansa de a avea profit pe termen lung;
 • Analizează cu atenție cele mai frecvente numere, ultimele apariții, cele mai rare numere ș.a. înainte de a paria;
 • Dacă vei pari pe numere norocoase, nu le schimba! Joacă-le constant.

Uită de parierea offline! Joacă LOTO de acasă! Aici
ai TOP CASE DE PARIURI!

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturi Union Berlin vs Wolfsburg fotbal 31 ianuarie 2023 Cupa Germaniei
31.01.2023 21:45

Ponturi Paderborn vs VfB Stuttgart fotbal 31 ianuarie 2023 Cupa Germaniei
31.01.2023 19:00

Ponturi Newcastle vs Southampton fotbal 31 ianuarie 2023 EFL Cup
31.01.2023 22:00

Biletele Zilei

Biletul zilei MRS – Luni 30 Ianuarie - Cota 2.54 – Castig potential 380 RON

Biletul zilei fotbal TUDOR – Luni 30 Ianuarie 2022 – Cota 2.36 – Castig potential 709 RON

Biletul zilei fotbal COTA MARE – Luni 30 Ianuarie – Cota 98 – Castig potential 2443 RON