Letonia Keno Loto: Strategii, Rezultate, Scheme, Combinatii, Live + Sfaturi de la jucatori

Adaugat: iunie 3, 2019
Actualizat: decembrie 10, 2019
Categorii: Articole
0 comentarii

Ce inseamna loteria Letonia Keno?

Letonia Keno este o loterie de tipul 20/62, ceea ce înseamnă că vor fi extrase 20 de bile dintr-un total de 62. Aceasta este disponibilă la majoritatea caselor de pariuri offline, însă noi te sfătuim să joci la agențiile online, acolo unde vei avea un control mult mai bun asupra pariurilor.

Ce inseamna Letonia Keno

Cu toate că sunt extrase câte 20 numere pe extragere, la agențiile din România vei putea paria pe maximum 15. Totuși, poți juca sisteme diferite, iar variantele de joc vor fi ceva mai multe în acest caz.

Extragerile pentru loterie Letonia Keno au loc zi de zi. Totuși, spre deosebire de Slovacia Keno, de exemplu, unde acestea au loc la fiecare 5 minute, aici vorbim despre doar 3 extrageri zilnice, care vor avea loc la orele 11:30, 15:30 și 19:30.

Pariază ACUM pe Letonia Keno la NetBet!

BONUS: 100% pana la 500 RON

Combinatii de incercat pentru Letonia Keno!

Nu există o combinație 100% câștigătoare la Letonia Keno, deoarece vorbim totuși despre un joc de noroc, ca oricare altul.

Totuși, pentru a-ți spor șansele de câștig, poți alege să joci cele mai frecvente perechi de exemplu. Casa de pariuri NetBet ne oferă această statistică, după cum poți observa în imaginea de mai jos.

Combinatii Letonia Keno

În secțiunea Statistici pe numere, ai posibilitatea de a selecta 5 perechi frecvente. Acolo ai practic un top 5 ale celor mai extrase perechi din ultimele 100 de runde.

Așadar, alege una dintre ele (sau chiar pe toate) și joacă-le pe bilete diferite timp de mai multe extrageri.

Joacă Letonia Keno de ACASĂ! Click pe ACEST BUTON!

BONUS: 100% pana la 500 RON

De altfel, poți să selectezi și care sunt cele mai frecvente 5 numere din ultimele 100 extrageri. Pe baza acestora, poți crea diferite combinații de joc a câte 3 numere și, ca în cazul de mai sus, să joci biletele timp de mai multe extrageri consecutive.

Combinatii Letonia Keno - numere frecvente

La ce case de pariuri online poti juca Letonia Keno live? 

Din păcate, la nici o casă de pariuri online nu vei avea posibilitatea de a urmări extragerile în timp real (live), așa cum se întâmplă în cazul Italia Keno la NetBet, spre exemplu.

Acest  lucru este datorat faptului că extragerile sunt prea rare. Chiar și așa, asta nu înseamnă că nu vei putea juca Letonia Keno online.

Printre cele mai cunoscute agenții online la care vei putea juca această loterie, se enumeră: PublicWin, Mozzartbet sau chiar Casa Pariurilor.

Totuși, noi considerăm că cele mai bune agenții online în ceea ce privește parierea pe Letonia Keno sunt NetBet și Superbet.

Letonia Keno la NetBet

 La casa de pariuri NetBet vei găsi Letonia Keno după ce vei accesa secțiunea Loto, apoi Keno Letonia 20/62. Îți va apărea o listă cu extragerile pe zile și ore. În momentul în care vei selecta numerele dorite, acestea vor fi automat adăugate pe biletul de joc. Nu-ți mai rămâne decât să selectezi miza și să pariezi!

Letonia Keno la NetBet

Apasă pe BUTON pentru cont nou la NetBet!

BONUS: 100% pana la 500 RON

Letonia Keno la Superbet

Pentru a accesa loto Letonia Keno la casa de pariuri online Superbet, trebuie să accesezi secțiunea LOTO. Apoi, din partea dreaptă (pe PC), selectează din listă loteria pe care vrei să pariezi. Îți vor fi afișate extragerile din ziua respectivă. În momentul în care selectezi extragerea dorită, vei vedea toate cele 62 numere. Precum la NetBet, trebuie doar să selectezi bilele dorite și ele vor fi adăugate pe biletul de joc. La Superbet ai posibilitatea să creezi un bilet atât pentru a fi jucat offline, dar îl poți juca și de acasă, așa cum noi o recomandăm.

Letonia Keno la Superbet

La Superbet te poți juca Letonia KENO ONLINE cu un super BONUS de bun venit!

BONUS: pana la 500 RON

Ponturi pentru a castiga la loto Letonia Keno!

 Așa cum am spus în fiecare articol dedicate loteriilor, nu există ponturi sigure pentru a câștiga la loto Letonia Keno. Însă, sunt câteva care ar putea pe termen lung să te ajute să-ți crești considerabil șansele de a câștiga. Iată-le pe cele mai importante dintre ele:

 • NU schimba des numerele pe care vrei să pariezi. Repetă-le timp de mai multe extrageri consecutive;
 • Respectă strategia de joc aleasă;
 • NU depăși bugetul zilnic alocat pariurilor pe LOTO;
 • Joacă sume moderate;
 • Urmărește atent statisticile extragerilor trecute înainte de a paria.

Pune ponturile în aplicare la NetBet cu un CLICK!

BONUS: 100% pana la 500 RON

Numere norocoase la Letonia Keno!

Orice jucător de Loto are propriile numere norocoase. Aici vorbim mai degrabă de superstiții. Fie că este vorba de data nașterii, data de naștere a unei persoane dragi, numărul de mașină sau orice altă cifră de la 1 la 62 pe care o consideri norocoasă.

Odată ce ți-ai ales numerele norocoase la Letonia Keno, ar trebui să creezi bilete de joc pe baza acestora. Poți crea diferite combinații în funcție de numărul bilelor alese. Niciodată să nu joci numerele o singură dată, deoarece șansele ca ele să fie extrase din prima sunt destul de mici.

Joacă numerele norocoase la Letonia Keno timp de mai multe extrageri consecutive. Fiind doar 3 în fiecare zi, ai pute să le joci chiar timp de mai multe zile, spre exemplu 3. Așadar, numerele norocoase alese vor fi jucate 9 extrageri la rând.

La Superbet ai super cote pentru numerele tale norocoase!

BONUS: pana la 500 RON

TOP Strategii ce pot genera castig la loto Letonia Keno!

 Strategia Martingale la Letonia Keno

Cu toții ați auzit probabil de strategia Martingale. Aceasta este folosită în general la pariuri sportive, însă poate fi aplicată cu success și la loto Letonia Keno.

Strategia constă în dublarea miezi după fiecare pariu pierdut. Singurul dezavantaj al acestei strategii este dat de faptul că ai nevoie de un buget foarte mare, asta pentru situația în care numărul jucat nu va fi extras.

Exemplu: Pariezi 100 unități pe un număr, cota 2.87. Dacă acesta este pierzător, repeți pariul pentru următoarea extragere, dar cu o miză dublă, adică 200 unități. În situația în care numărul ales va fi extras, vei câștiga 574 RON. Profitul va fi așadar de 374 RON (574 câștig – 200 miza).

Repetarea numerelor

Să presupunem că alegi 3 numere pe care vrei să pariezi în cadrul unui bilet. Cota pentru acest pariu ar fi de aproximativ 30.0.

Strategie Repetare Numere Letonia Keno

Joacă biletul timp de 10 extrageri consecutive, cu 10 unități miza, de exemplu. Investiția va fi așadar de 100 unități. Dacă cele trei numere vor fi extrase o singură dată în cadrul celor 10 extrageri, tu vei avea un câștig de 300 unități.

Concret, profitul va fi unul bun: 300 unități – 100 unități (miza) = 200 unități profit.

Dacă numerele nu vor fi extrase în primele 10 extrageri, repetă pașii de mai sus. Poți face asta timp de 30 extrageri la rând, iar dacă în acest interval numerele vor fi câștigătoare o singură data, tu nu vei fi în pierdere, ci îți vei recupera miza.

Dacă nici în cele 30 extrageri cele 3 numere nu sunt extrase, NU le schimba! Joacă-le pe următoarele extrageri, dar cu o miză dublă.

Vrei să pariezi pe Loteria Letonia Keno? Profită de bonusul NETBET

BONUS: 100% pana la 500 RON

La ce case de pariuri gasesc cote mari pentru Letonia Keno?

 Cotele pentru Letonia Keno sunt în general similare la toate casele de pariuri, stradale sau online. Totuși, noi îți vom prezenta cotele oferite de agențiile online pe care noi le recomandăm, fiind de altfel și cele mai bune în ceea ce privește parierea pe loto în mediul online.

Cote Letonia Keno la NetBet

 La casa de pariuri NetBet, cotele pentru Loto Letonia Keno sunt foarte bune. Pe lângă cele pe care le poți vedea mai jos, vei mai avea parte și de cote pentru sistemele de joc de tipul 2/3, 5/8 ș.a.

Cote Letonia Keno la NetBet

 • 1 număr – Cota 2.87;
 • 2 numere – Cota 9.05;
 • 3 numere – Cota 30.05;
 • 4 numere – Cota 97;
 • 5 numere – Cota 380;
 • 6 numere – Cota 1300;
 • 7 numere – Cota 5200;
 • 8 numere – Cota 18500.

NU mai aștepta! Joacă Letonia Keno la NetBet alături de mii de pariori!

BONUS: 100% pana la 500 RON

Cote Letonia Keno la Superbet

La casa de pariuri Superbet, a doua pe care o recomandăm cu încredere, cotele pentru Letonia Keno sunt exact aceleași ca la NetBet.

Cote Letonia Keno la Superbet

 • 1 număr – Cota 2.85;
 • 2 numere – Cota 9.0;
 • 3 numere – Cota 30.0;
 • 4 numere – Cota 97;
 • 5 numere – Cota 380;
 • 6 numere – Cota 1300;
 • 7 numere – Cota 5200;
 • 8 numere – Cota 18500.

La Superbet retragi/depui din agenție și joci de oriunde!

BONUS: pana la 500 RON

Numerele cele mai extrase la Letonia Keno.

 Există mai multe posibilități de a afla care sunt cele mai extrase numere la Letonia Keno, însă noi preferăm în special trei dintre acestea. Așadar, te invit să le descoperi pe fiecare dintre ele, urmărind rândurile de mai jos.

LotoStats.ro

Pe site-ul lotostast.ro, după ce ai ales Keno Letonia (20/62) din secțiunea Loterii, trebuie să dai click pe subsecțiunea Tabel numere. După cum poți vedea în poza de mai jos, îți va fi afișat un table cu toate numerele. În dreptul fiecăruia vei găsi numărul de apariții. Așadar, poți vedea care au fost cele mai extrase bile din ultimele 7/14/30 zile sau ultimele 3/6/9/12 luni.

Cele mai extrase numere Letonia Keno - Lotostats.ro

Tot pe Lotostats.ro, poți selecta și Top Apariții. Acolo vei putea vedea care este cel mai extras număr, cea mai extrasă combinație de 2 numere sau chiar de 3.

Top apariții Letonia Keno lotostats.ro

Casa de pariuri Superbet

Agenția online Superbet îți oferă și ea statistici în ceea ce privește cele mai extrase numere la Letonia Keno. Tot ce trebuie să faci este să selectezi subsecțiunea Cele mai frecvente 5  numere. Odată ce vei apăsa, acestea vor fi automat selectate și adăugate pe un bilet de joc. De altfel, în dreptul fiecărui număr de pe table de joc, vei vedea cu verde numărul de apariții din ultimele 100 extrageri, dar și numărul de runde în care acestea nu au fost extrase.

Cele mai extrase numere Letonia Keno - Superbet

Vezi AICI cele mai extrase numere la Letonia Keno!

BONUS: pana la 500 RON

Casa de pariuri NetBet

Aceeași situație o întâlnim și la NetBet. În partea dreaptă (pe PC), vei găsi o secțiune numită Statistici pe numere (ultimele 100 extrageri). Tot ce trebuie să faci este să selectezi Cele mai frecvente 5 numere. Îți vor fi afișate numerele, frecvența acestora, vor fi selectate în tabla de joc, dar și adăugate automat pe bilet.

Cele mai extrase numere Letonia Keno - NetBet

Descoperă la NetBet cele mai frecvente bile!

BONUS: 100% pana la 500 RON

Cum pot afla rezultatele Letonia Keno?

Dacă vrei să afli ultimele rezultate pentru extragerile la Letonia Keno, vei avea mai multe posibiltăți, după cum vei descoperi din rândurile de mai jos.

Rezultate Letonia Keno Lotostats.ro

Pe site-ul Lotostats.ro, după ce ai ales loteria Keno Letonia (20/62), trebuie doar să selectezi subsecțiunea Ultimele Rezultate. Îți va fi afișată o listă cu ultimele 6 extrageri. Dacă vrei să vezi și mai multe dintre acestea, apasă pe butonul VEZI Toate Rezultatele.

Rezultate Letonia Keno Lotostats.ro

Rezultate Letonia Keno casa de pariuri NetBet

La NetBet, în zona de pe ecran unde îți este afișat în mod normal Biletul de Joc, apasă pe butonul REZULTATE ANTERIOARE. O fereastră pop-up cu rezultatele precedente îți va fi afișată. Ele sunt listate după dată și oră.

Rezultate Letonia Keno casa de pariuri NetBet

Vezi la NetBet ultimele extrageri la LOTO!

BONUS: 100% pana la 500 RON

Rezultate Letonia Keno casa de pariuri Superbet

 Pentru a vedea rezultatele la Letonia Keno pe site-ul casei de pariuri Superbet, urmează următorii pași:

 1. Click pe REZULTATE;
 2. Click pe LOTO;
 3. Alege loteria Letonia Keno – 20/62;
 4. Alege data pentru care vrei să vezi extragerile.

Rezultate Letonia Keno casa de pariuri Superbet

Vezi AICI rezultatele la Letonia Keno!

BONUS: pana la 500 RON

Rezultate Letonia Keno casa de pariuri Fortuna

Agenția de pariuri Fortuna oferă și ea rezultate pentru Letonia Keno, însă în secțiunea de pariere offline a site-ului. Trebuie doar să selectezi Rezultate Loto, apoi țara loteriei, în cazul nostru Letonia.

Rezultate Letonia Keno Fortuna

Nu în ultimul rând, trebuie să știi faptul că rezultatele pentru Letonia Keno le vei putea vedea chiar și în agențiile stradale, însă vorbim doar despre extragerile în curs. Totuși, multe dintre site-urile caselor offline oferă și ele o listă cu numerele extrase în trecut.

Scheme de joc pentru Letonia Keno

 Schema redusă la Letonia Keno

Una dintre schemele cele mai appreciate pentru Letonia Keno este Schema numerelor reduse. Aceasta se bazează pe alegerea a 8 numere, combinații de 3, ceea ce înseamnă un total de 20 variante.

Practic, dacă din cele 8 numere sunt extrase cel puțin 4, vei avea garantată cel puțin o variant câștigătoare 3/3.

Intră pe site-ul Lotostats.ro, subsecțiunea Scheme Reduse din cadrul loteriei Keno Letonia. Apoi, completează tabelul cu numerele dorite, precum în imaginea de mai jos. Îți vor fi afișate automat toate variantele pe care poți miza.

Schema redusă la Letonia Keno

Combinații de numere

Un alt sistem de joc interesant constă în alegerea unor numere din diferite grupe și jucarea lor pe bilete multiple în cadrul aceleiași extrageri.

Să presupunem că ai ales 1,2,3,4 / 31,32 și 54,55. Va trebui să creezi bilete de câte trei numere, luând câte unul din fiecare. La final, vei avea 16 bilete de joc. Dacă vei paria 10 unități pe fiecare, la o cotă de aproximativ 30.0 și unul dintre bilete va fi câștigător, te vei bucura de un profit de 140 unități (300 câștig – 160 miza totală).

Parierea pe numere reci

Numerele reci sunt acelea care au fost extrase cel mai rar într-un interval de timp. O schemă de joc constă în parierea pe aceste tipuri de numere, timp de mai multe extrageri. Condiția este ca tu să nu le schimbi des, ci să fii disciplinat și răbdător. În cadrul acestei scheme poți folosi și un sistem de miză progresivă dacă bugetul îți permite, pentru a fi sigur că la final vei avea un profit garantat.

Aplică schemele propuse la Superbet cu un CLICK AICI!

BONUS: pana la 500 RON

Pareri/Sfaturi de la jucatori reali despre Letonia Keno

Te invit pe final să descoperi și o serie de păreri și sfaturi de la jucători în ceea ce privește loteria Letonia Keno. Te sfătuiesc să ții cont de aceste informații, deoarece te pot ajuta pe termen lung:

 • Letonia Keno este un joc de noroc, nu o sursă sigură de venit;
 • NU juca doar pentru profit, distrează-te;
 • Fii disciplinat! Odată ce ai ales o strategie, respect-o pentru o perioadă lungă de timp;
 • Alocă un buget zilnic și NU îl depăși;
 • NU încerca să recuperezi eventualele pierderi din cadrul unei zile;
 • Pune-ți în gând să faci profit pe un timp îndelungat, nu imediat;
 • Informează-te serios înainte de a paria pe Letonia Keno;
 • Urmărește statisticile ultimelor extrageri înainte de a forma biletul de joc.

Alege să joci LOTO din orice loc, doar cu telefonul, la NETBET!

BONUS: 100% pana la 500 RON

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturi Santa Clara-Aves fotbal 14-iulie-2020 Primeira Liga
14.07.2020 19:00

Ponturi West Brom vs Fulham fotbal 14 iulie 2020 Championship
14.07.2020 19:00

Pontul Zilei 13 Iulie – ROMÂNIA Liga 1
13.07.2020 18:00

Biletele Zilei

Biletul zilei Alyn – Luni 13 Iulie 2020 – Cota 2.18 – Castig potential 435 RON

Biletul zilei MRS – Luni 13 Iulie – Cota 2.71 – Castig potential 386 RON

Biletul zilei fotbal COTA MARE – Luni 13 Iulie – Cota 156– Castig potential 5.042 RON