Inchide

League Of Legends ar putea introduce un univers cinematografic

Adaugat: aprilie 16, 2021
Actualizat: aprilie 16, 2021
Tipster: ESPORTS
Categorii: Articole
0 comentarii

Riot Games este în căutarea a două persoane pentru a conduce eforturile în filme de acțiune live și emisiuni TV pentru League of Legends, seria sa populară MOBA (arena de luptă online multiplayer) pentru PC, Mac și mobil. Odată angajați, acești oameni ar putea extinde popularitatea francizei și mai mult, deși licențele de joc sunt notoriu greu de adus pe marele ecran. League of Legends a fost lansat pentru prima dată în 2009, modelat în mare parte după MOBA original, Defense of the Ancients, deși a evoluat de atunci în propria direcție. Setarea sa de fantezie a rămas în cea mai mare parte secundară gameplay-ului – care a devenit chiar un element de bază al bugetului mare al lumii e-sport – și a devenit unul dintre cele mai populare jocuri pentru PC vreodată. Nu este prima dată când Riot încearcă să se extindă dincolo de sfera jocurilor video cu League of Legends, deoarece Riot a colaborat cu Marvel la o serie de benzi desenate lansate în 2018. Riot dezvoltă, de asemenea, un spectacol de animație numit Arcane, care va avea loc mai târziu. în 2021.

Listele de locuri de muncă sunt intitulate Global Head of Live-Action Film și Global Head of Live-Action TV, respectiv, și au fost identificate pentru prima dată de IGN. Ambele roluri se vor baza în Los Angeles – adesea o necesitate pentru a face conexiuni la Hollywood – și vor necesita opt ani de experiență în dezvoltarea și producția de divertisment. De fapt, Riot urmărește persoanele care au deja rețele stabilite în industrie și care sunt „bine versați” în artiști, actori, scriitori, regizori și producători din lista A. Această cerere s-ar putea dovedi o propunere dificilă, deoarece mulți astfel de oameni sunt recrutați de studiouri și serviciile de streaming, cum ar fi Apple TV + și Disney +, se lansează. De asemenea, poate dura câțiva ani sau mai mult pentru a obține materialul de acțiune live, mai ales când vine vorba de licențe de joc. Filmul Uncharted, de exemplu, va avea premiera în februarie 2022, dar este în lucru încă din cel puțin 2008. Adaptările de succes sunt și mai rare. Afaceri precum Sonic the Hedgehog sunt depășite în număr de eșecuri (financiare) precum Assassin’s Creed și Warcraft.

Tipserii recomanda:  Final Fantasty 14 primește o nouă extensie

Acest lucru se întâmplă în ciuda implicării talentelor de pe lista A, precum actorul Michael Fassbender sau regizorul Duncan Jones. Totuși, averile lui Riot nu depind de film sau TV. League of Legends a creat separat un joc de cărți, o trupă K-Pop și cel puțin două jocuri viitoare. Primul este Ruined King, un RPG pentru un singur jucător în care jucătorii ghidează o petrecere în Shadow Isles, în timp ce celălalt este un RPG online fără nume. La fel de misterios este un joc de luptă care a fost tachinat pentru prima dată în 2019 de Tom Cannon, care a ajutat la co-fondarea turneelor ​​de luptă EVO la care jocul va apărea aproape inevitabil. Riot își extinde deja limitele dincolo de sfera MOBA, o trecere la televiziunea live-action nu ar trebui să șocheze pe nimeni.

 

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturi Stefano Travaglia-Marco Cecchinato tenis 18-mai-2021 ATP Geneva
18.05.2021

Ponturi Manchester United-Fulham 18-mai-2021 Premier League
18.05.2021 20:00

Ponturi FCSB vs Universitatea Craiova fotbal 19 mai 2021 Liga 1
19.05.2021 21:30

Biletele Zilei

Biletul zilei tenis ERC – Luni 17 Mai – Cota 2.57 – Castig potential 771 RON

Biletul zilei fotbal ERC – Luni 17 Mai 2021 – Cota 2.39 – Castig potential 715 RON

Biletul zilei fotbal Alyn – Luni 17 Mai 2021 – Cota 2.43 – Castig potential 486 RON

CLICK ȘI AI 100 ROTIRI FĂRĂ DEPUNERE
LA NETBET
>>

100 ROTIRI FĂRĂ DEPUNERE >>