Inchide

Jucători vânduți ilegal în modul Ultimate Team! Ce spune EA Sports

Adaugat: martie 12, 2021
Actualizat: martie 12, 2021
Tipster: ESPORTS
Categorii: Articole
0 comentarii

 

O anchetă este în desfășurare la EA, după ce o serie de capturi de ecran a dezvăluit un presupus angajat EA care vinde cărți rare de jucători FIFA Ultimate Team. Modul FIFA Team Ultimate se bazează pe aceste pachete de jucători – modul permite jucătorilor să construiască echipe cu orice jucător din orice echipă din orice epocă. La cele mai înalte niveluri de competiție, echipele sunt împachetate cu jucători legendari. Este unul dintre cele mai populare moduri în jocurile sportive, iar jucătorii cu rang înalt cheltuiesc mii pentru a rămâne competitivi.

Acuzațiile includ vânzarea de cărți Prime Icon Moment (PIM) – cărți extrem de rare, care detaliază momente legendare din cariera jucătorului de fotbal din viața reală. Câștigurile în modul FUT oferă jucătorilor monede, care pot fi schimbate pentru mai multe pachete. Jucătorii pot, de asemenea, schimba cărți între ei pe o piață secundară pentru a genera valoare. Vânzarea directă a acestor cărți de jucători rare, care în mod normal ar proveni din extrageri, sparge în mod clar această buclă care depinde de șansă la fel de mult ca și abilitățile FIFA.

În schimbul sumei de 1.000$, utilizatorii puteau beneficia de două carduri PRIME Moments, în timp ce suma de 1.4000$ venea la pachet cu trei jucători de acest tip. Cel mai scump pachet avea prețul de 1.700$ și conținea 3 jucători PRIME + 2 jucători Team Of The Year. Angajatul se speculează a fi unul de origine română, datorită siglei naționalei utilizate la o echipă ce avea în componență acele carduri. De asemenea, dezvoltatorii celui mai apreciat simulator de fotbal au preciat ca acest tip de comportament nu este tolerat de către Electronic Arts și se vor lua măsuri imediate.

„Suntem conștienți de acuzațiile care circulă în prezent în comunitatea noastră legate de articolele FIFA 21 Ultimate Team”, a declarat  EA. „Se desfășoară o investigație amănunțită și, dacă identificăm o conduită necorespunzătoare, vom lua măsuri rapide”.

 

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturi Metz - PSG fotbal 24-aprilie-2021 Franta Ligue 1
24.04.2021 18:00

Ponturi Saint-Etienne - Brest fotbal 24-aprilie-2021 Franta Ligue 1
24.04.2021 14:00

Pontul zilei 23 Aprilie – ROMANIA Liga 1
23.04.2021 17:30

Biletele Zilei

Biletul zilei tenis ERC – Vineri 23 Aprilie – Cota 2.09 – Castig potential 626 RON

Biletul zilei fotbal ERC – Vineri 23 Aprilie – Cota 2.71 – Castig potential 1626 RON

Biletul zilei fotbal Alyn – Vineri 23 Aprilie 2021 – Cota 1.92 – Castig potential 384 RON

CLICK AICI ȘI AI 50 LEI FĂRĂ DEPUNERE
ȘI FĂRĂ RULAJ LA BETANO >>

20 ROTIRI FĂRĂ DEPUNERE AICI!