Inchide

Jack Grealish primește un super card în FIFA 21! Recenzia completă

Adaugat: februarie 1, 2021
Actualizat: februarie 1, 2021
Tipster: vLd
Categorii: Articole
0 comentarii

 

EA Sports a adăugat un nou card din seria Team of the Year (TOTY), mențiunea onorifică a versiunii 87  Jack Grealish în meniul obiectivelor FIFA 21 Ultimate Team. Această versiune TOTY Mențiuni este cea mai apreciată carte a mijlocașului, jucătorul fiind recompensat cu o serie de atribute foarte eficiente.

EA i-a îmbunătățit foarte mult toate statisticile, inclusiv viteza (+9), șutul (+9), pasa (+9) și forța (+8), în comparație cu versiunea sa Rare Gold Rare. Pentru a intergra cardul în echipa de FUT, gamerii au la dispoziție data de 5 Februarie. Acest lucru vă oferă mult timp pentru a-și îndeplini cele cinci obiective și doar unul dintre ele necesită câștigarea meciurilor. Fiecare sarcină trebuie finalizată în modul FUT Friendly: World Beaters. Iată toate obiectivele pe care trebuie să le îndeplinești pentru a câștiga TOTY Mențiuni de onoare Jack Grealish.

  • Precise Passer: Oferă o pasă de gol folosind pasă la înaintare în două meciuri separate cu jucători englezi Live FUT Friendly: World Beaters.
  • Midfield Magic: Înscrie un gol cu latul în două meciuri separate cu mijlocași cu minimum 4 stele pentru Skill Moves în Live FUT Friendly: World Beaters.
  • Letting Fly: Înscrie trei goluri din afara careului în Live FUT Friendly: World Beaters.
  • Successful Seven: Câștigă 7 meciuri în Live FUT Friendly: World Beaters.
  • Steady Scoring: Înscrie în 12 meciuri folosind jucători din Premier League în  Live FUT Friendly: World Beaters

 

Click pe BUTON si in cateva minute te vei alatura miilor de pariori care au ales BETANO

BONUS: Freebet Fotbal de până la 500 lei + bonus 100%!

 

Tipserii recomanda: 

Jucătorul are o viteză de 85, compusă dintr-o accelerație de 87 și un sprint de 83, completată de un șut de 83 și o pasă de 89. Dribling-ul de 91 îi oferă mijlocașului o agilitate de 92 și un control al balonului de 89, în timp ce 4 stele pentru Skill Moves și 3 stele pentru Weak Foot sunt atributele tehnice pe care jucătorul le-a primit din partea Electronic Arts.

Pentru a îi oferi jucătorului o viteză mai bună, cât și un șut mai puternic, gamerii sunt sfătuiți să aplice chimia de tipul „Hunter”, cardul devenind astfel unul mult mai eficient și productiv pe poziția de mijlocaș ofensiv. Cu aceste statusuri, Grealish devine unul dintre cei mai buni mijlocași de atac din campionatul ePremier League!

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturi Lille-Strasbourg 28-februarie-2021 Ligue 1
28.02.2021 18:00

Ponturi Udinese-Fiorentina 28-februarie-2021 Serie A
28.02.2021 16:00

Ponturi Sampdoria-Atalanta 28-februarie-2021 Serie A
28.02.2021 13:30

Biletele Zilei

Biletul zilei fotbal COTA MARE – Duminica 28 Februarie – Cota 174 – Castig potential 5722 RON

Biletul zilei fotbal Tudor – Sambata 27 Februarie 2021 – Cota 10.27 – Castig potential 1027 RON

Biletul de weekend MRS - Sambata 27 Februarie - Cota 15.92 - Castig potential 834 RON