Impozit progresiv aplicat profiturilor inregistrate din pariuri? Decizia finala “se joaca”!

Adaugat: iulie 5, 2022
Actualizat: iulie 5, 2022
Tipster: Alexander
0 comentarii

Tema impozitarii profiturilor obtinute din jocurile de noroc este tema care a generat discutii aprinse in tara noastra, in ultima perioada. Cu un picior in recesiune si cu nenumarate “necesitati” bugetare, guvernul Romaniei cauta noi modalitati de a-si “primeni vistieria”. Astfel, s-a ajuns la ideea (sustinuta public de “nume grele” ale politicii, precum premierul Ciuca, sau liderul PSD, Marcel Ciolacu) de a impozita cu 40% profiturile acumulate din jocurile de noroc. Bineinteles, aceasta propunere a dat frisoane in primul rand pariorilor.

Asa cum prezentam anterior (AICI), in urma cu aproximativ o saptamana, situatia este una extrem de delicata, efectul acestei masuri urmand sa fie, cel mai probabil, unul de bumerang.

Administratia Ciuca pare insa decisa sa mearga pana la capat in ceea ce priveste o majorare a impozitului pe profit, in “lumea jocurilor de noroc”.

Conform surselor din interiorul guvernului, acesta ar urma sa aplice un impozit progresiv, in trei trepte. Mai exact, castigurile de pana in 3000 de lei ar urma sa fie “taxate” cu 10%, cele cuprinse intre 3000 si 10000 de lei, cu 20%, iar cele in cuantum de peste 10000 de lei, cu 40%. De asemenea, toate taxele aplicate caselor de pariuri vor creste cu 40%.

Aceste masuri sunt insa, pentru moment, doar niste propuneri! Pana vineri, acest pachet se afla in transparenta decizionala, urmand ca varianta finala sa fie adoptata cel mai devreme, in prima parte a saptamanii viitoare.

Tipserii recomanda:  Premier League 2024: marile favorite la titlu si principalele echipe angrenate in lupta pentru evitarea retrogradarii! Cele mai tari cote!
Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Pontul Zilei 05 Iunie SUEDIA Allsvenskan
05.06.2023 20:00

Recomandari pariuri fotbal Iulian - Luni, 5 iunie 2023

Ponturile zilei din tenis Alexander - Luni 05.06.2023

Biletele Zilei

Biletul zilei tenis Roland Garros 2023 – Luni 05 Iunie 2023 – Cota 4.09 – Castig potential 1228 RON

Biletul zilei fotbal TUDOR – Luni 05 Iunie 2023 – Cota 2.95 – Castig potential 885 RON

Biletul zilei BET-BUILDER BETANO – Luni 05 Iunie - Cota 6.00 – Castig potential 600 RON