Inchide

Horizon Zero Dawn va fi gratuit timp de o lună de zile!

Adaugat: aprilie 20, 2021
Actualizat: aprilie 20, 2021
Tipster: ESPORTS
Categorii: Articole
0 comentarii

Jocul de supraviețuire a robotului Open World Horizon Zero Dawn Complete Edition va fi gratuit începând din această seară pentru fanii PlayStation, ca parte a inițiativei recente „Joacă acasă”. Miscarea este un efort de la PlayStation pentru a-i stimula pe fani să rămână acasă și să joace gratuit jocuri grozave, precum Horizon Zero Dawn. Jocurile anterioare care au fost susținute de program includ Ratchet și Clank și Uncharted: Colecția Nathan Drake, demonstrând că Sony nu o sună cu gratuitățile sale. Luna trecută, PlayStation a anunțat noi titluri Play at Home, incluzând o mulțime de indie apreciați pentru jucători. Deținătorul platformei a tachinat viitoarele titluri la acel moment, inclusiv iubitul joc de aventură în lume deschisă al Guerrilla. Odată cu lansarea viitoare a Horizon Forbidden West la sfârșitul acestui an, acest freebie oferă fanilor o mare oportunitate de a ajunge la povestea lui Aloy și de a prelua un joc aclamat de critici, care îi poate menține distrați ore întregi.

Ediția completă Horizon Zero Dawn va fi disponibilă în această seară la ora 20:00, pentru toți utilizatorii PlayStation cu conexiune activă la internet, așa cum a fost stabilit de PlayStation Blog. Jocul va rămâne gratuit până pe 14 mai la ora 20:00, dar oricine îl va descărca înainte îl va putea păstra pe termen nelimitat. Chiar dacă jucătorii sunt ocupați cu alte jocuri viitoare, cum ar fi Resident Evil Village, acesta va fi în biblioteca lor pentru totdeauna, atâta timp cât se pretinde înainte de 14 mai. de timp pentru a ajunge din urmă pentru cei care nu au avut șansa de a juca primul joc. De asemenea, merită remarcat faptul că, în ciuda faptului că este un joc PS4, Horizon Zero Dawn poate fi jucat pe PS5 prin modul de compatibilitate inversă.

Tipserii recomanda:  Final Fantasty 14 primește o nouă extensie

Nu este clar dacă vor veni mai multe jocuri în programul Play at Home după Horizon Zero Dawn, dar se pare că vor fi disponibile mai multe jocuri pe tot parcursul verii. Aceasta ar fi o modalitate bună de a menține fanii PlayStation angajați fără un cost premium. Dacă Sony se va simți îndrăzneț sau nu și va renunța la ceva substanțial precum The Last of Us Part II, rămâne de văzut, dar ar fi cu siguranță o adăugare binevenită la program. Este plăcut să vezi că Sony oferă jocuri gratuite, precum Horizon Zero Dawn, ca parte a programului PlayStation Play at Home, pe lângă alte servicii, cum ar fi Colecția PlayStation Plus a PS5. Deși nu este Xbox Game Pass, a fost minunat să vezi Sony oferind titluri demne de remarcat pentru fanii PlayStation noi și vechi pentru a căuta pentru o cauză bună.

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturi Manchester United-Fulham 18-mai-2021 Premier League
18.05.2021 20:00

Ponturi FCSB vs Universitatea Craiova fotbal 19 mai 2021 Liga 1
19.05.2021 21:30

Ponturi Gael Monfils-Lloyd George Harris tenis 18-mai-2021 ATP Lyon
18.05.2021

Biletele Zilei

Biletul zilei tenis ERC – Luni 17 Mai – Cota 2.57 – Castig potential 771 RON

Biletul zilei fotbal ERC – Luni 17 Mai 2021 – Cota 2.39 – Castig potential 715 RON

Biletul zilei fotbal Alyn – Luni 17 Mai 2021 – Cota 2.43 – Castig potential 486 RON

CLICK ȘI AI 100 ROTIRI FĂRĂ DEPUNERE
LA NETBET
>>

100 ROTIRI FĂRĂ DEPUNERE >>