Inchide

Hitman 3 a devenit unul dintre cele mai bine jocuri vândute de companie

Adaugat: aprilie 18, 2021
Actualizat: aprilie 18, 2021
Tipster: ESPORTS
Categorii: Articole
0 comentarii

IO Interactive a dezvăluit că Hitman 3 a fost un succes comercial pentru studio, vânzând cu 300% mai bine decât intrarea anterioară din serie. Bazele acestui succes impresionant au fost puse la scurt timp după lansare, când jocul a doborât recordul de vânzări al seriei. Acum se pare că a treia tranșă a lăsat înregistrarea în bucăți. La două zile după lansarea Hitman 3, dezvoltatorul IO Interactive a împărtășit o știre interesantă, susținând că jocul a reușit să devină cea mai mare lansare digitală din istoria francizei. Studioul a însoțit sărbătoarea cu scoruri impresionant de mari și laudând citate din partea criticilor, dar, din păcate, IOI nu a intrat în nicio cifră specifică în ceea ce privește vânzările digitale. Cu toate acestea, elementele jocului nu au ajuns acolo, deoarece s-a dezvăluit recent că Hitman 3 și-a depășit semnificativ predecesorul.

Într-un interviu acordat GamesIndustry.biz, CEO-ul IO Interactive, Hakan Abrak, a împărtășit câteva informații despre recepția și performanța Hitman 3 ca produs. Jocul a fost „cu 300% mai bun din punct de vedere comercial” decât titlul anterior, Hitman 2, potrivit Abrak. Aceasta este o realizare imensă, având în vedere că ultima continuare a fost auto-publicată de studio. De fapt, a fost o decizie riscantă a IO Interactive de a trece la un model independent de distribuție, deoarece ambele două jocuri anterioare din trilogia World of Assassination aveau editori oficiali. În plus, Abrak a reiterat faptul că Hitman 3 a primit o recepție extrem de pozitivă din partea criticilor, devenind cel mai bine cotat joc dintre repornirile Hitman moderne. Toate aceste realizări uimitoare au devenit posibile chiar în ciuda condițiilor complicate din 2020, când pandemia COVID-19 a forțat studiourile să treacă la un model de dezvoltare de la domiciliu.

Tipserii recomanda:  Final Fantasty 14 primește o nouă extensie

Pentru un joc care a împărțit comunitatea fanilor cu controversata exclusivitate a magazinului Epic, Hitman 3 s-a descurcat în mod excepțional. Ca studio independent, IO Interactive a decis să semneze un acord cu Epic Games, care a fost o schimbare dificilă după ce cele două jocuri anterioare au fost disponibile pe Steam. Nu numai că i-a enervat pe jucători, dar a condus și la probleme tehnice cu incapacitatea de a transfera progresul de la Hitman și Hitman 2 la ultimul joc. Ar fi putut fi o poveste mult mai proastă pentru IO Interactive, dar, din fericire, studioul a venit cu o soluție în mai puțin de o lună de la lansarea titlului. Hitman 3 a fost un final strălucit pentru trilogia modernă a repornirii Hitman, iar performanța sa impresionantă în vânzări este cu siguranță una meritată. În ciuda faptului că va trece ceva timp înainte ca fanii să aibă șansa de a vedea un nou capitol în aventurile periculoase ale Agentului 47, trilogia completă ar trebui să funcționeze foarte bine pentru numeroase oportunități de reluare. La urma urmei, un adevărat fan Hitman nu încetează niciodată să joace până nu sunt descoperite toate scenariile posibile de asasinat și există o mulțime de ele în trilogia Hitman pentru a-i menține pe jucători distrați.

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturi Stefano Travaglia-Marco Cecchinato tenis 18-mai-2021 ATP Geneva
18.05.2021

Ponturi Manchester United-Fulham 18-mai-2021 Premier League
18.05.2021 20:00

Ponturi FCSB vs Universitatea Craiova fotbal 19 mai 2021 Liga 1
19.05.2021 21:30

Biletele Zilei

Biletul zilei tenis ERC – Luni 17 Mai – Cota 2.57 – Castig potential 771 RON

Biletul zilei fotbal ERC – Luni 17 Mai 2021 – Cota 2.39 – Castig potential 715 RON

Biletul zilei fotbal Alyn – Luni 17 Mai 2021 – Cota 2.43 – Castig potential 486 RON

CLICK ȘI AI 100 ROTIRI FĂRĂ DEPUNERE
LA NETBET
>>

100 ROTIRI FĂRĂ DEPUNERE >>