Inchide

Halo Infinite vrea să îmbunătățească grafica jocului

Adaugat: august 5, 2021
Actualizat: august 5, 2021
Tipster: ESPORTS
Categorii: Articole
0 comentarii

Un grup de experți tehnici cunoscuți tocmai s-a alăturat Halo Infinite pentru a vedea cât de mult s-au îmbunătățit grafica sa de anul trecut. Când 343 Industries și-a prezentat pentru prima oară ultimul său FPS științifico-fantastic la un eveniment Xbox Games Showcase în iulie trecută, fanii s-au plâns cu privire la aspectul datat și la jocul aparent învechit, atât de mult încât dezvoltatorul a amânat lansarea planificată în noiembrie 2020 pentru a permite mai mult timp pentru lustrui. De atunci, 343 a luat în considerare feedback-ul negativ al jucătorilor, deoarece prezentările recente ale lui Halo Infinite au prezentat grafică mult îmbunătățită, o schemă de culori mai variată pentru armura spartană în multiplayer și o întoarcere la estetica mai grea, mai trăită. a dezvoltatorilor de jocuri inițiale Halo din Bungie. Weekendul trecut, 343 le-au permis fanilor să încerce multiplayer-ul Halo Infinite pentru ei înșiși într-o versiune beta de încercare gratuită, oferindu-le încă o previzualizare a modului în care va arăta jocul atunci când va fi lansat pe Xbox Series X mai târziu în acest an. 343 plănuiește mai multe previzualizări redabile care să vină înainte de lansarea jocului.

După cum a raportat Eurogamer, Richard Leadbetter și echipa sa de la Digital Foundry au luat recent versiunea multiplayer Halo Infinite pentru a analiza îmbunătățirile grafice pe care 343 industriile le-au făcut de anul trecut. Echipa și-a postat concluziile pe canalul YouTube Digital Foundry mai devreme astăzi, după ce a testat toate setările grafice ale Infinite pe fiecare sistem disponibil. Echipa Digital Foundry a remarcat faptul că performanțele pe județele Xbox Series X sunt într-o oarecare măsură setate la 120Hz, dar atât el, cât și seria S redau jocul destul de bine pe majoritatea setărilor. Ambele console Xbox au, de asemenea, disponibile setări de performanță și calitate, dar au fost dezactivate pentru testul beta. Între timp, versiunea pentru PC a lui Infinite are unele probleme cu scăderea ratei cadrelor, dar Digital Foundry rămâne încrezător că acestea pot fi abordate înainte de lansarea jocului. În cele din urmă, versiunea Xbox One prezintă un 30fps previzibil și unele probleme de ritm framerate.

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturi Nice-Monaco 19-septembrie-2021 Ligue 1
19.09.2021 14:00

Ponturi Betis vs Espanyol fotbal 19 septembrie 2021 La Liga
19.09.2021 19:30

Ponturi Hellas Verona vs AS Roma fotbal 19 septembrie 2021 Serie A
19.09.2021 19:00

Biletele Zilei

Biletul zilei fotbal ERC – Sambata 18 Septembrie 2021 – Cota 2.43 – Castig potential 729 RON

Biletul zilei tenis ERC – Sambata 18 Septembrie 2021 – Cota 2.54 – Castig potential 763 RON

Biletul zilei fotbal Alyn – Sambata 18 Septembrie 2021 – Cota 2.17 – Castig potential 434 RON

50 rotiri FĂRĂ DEPUNERE și FĂRĂ RULAJ!