Inchide

Halo Infinite lansează un nou eveniment în joc!

Adaugat: noiembrie 23, 2021
Actualizat: noiembrie 23, 2021
Tipster: ESPORTS
Categorii: Articole
0 comentarii

 

După lansarea beta multiplayer gratuită a lui Halo Infinite, 343 a postat un trailer pentru lansarea noului eveniment Fracture: Tenrai marți, 23 noiembrie. Lansarea inițială a modului multiplayer Halo Infinite a surprins lumea, lansând cu aproximativ o lună mai devreme, pentru a sărbători cea de-a 20-a aniversare a francizei pe 15 noiembrie. În timp ce experiența multiplayer completă este disponibilă pentru toată lumea, fanii au observat rapid opțiuni de personalizare care nu au putut fi deblocate prin mijloace normale.

Mai exact, la lansarea jocului, mulți jucători au observat că în opțiunile de personalizare a personajelor, este posibil să se schimbe ceea ce jocul numește Armor Cores, fundația armurii spartane care schimbă întregul aspect al personajului jucătorului. Aceasta este diferită de părțile obișnuite ale armurii care pot fi echipate pe numitele nuclee, multe dintre ele fiind blocate în spatele microtranzacțiilor costisitoare și a permisului de luptă al Halo Infinite. Unul dintre aceste nuclee se numește „Yoroi”, care prezintă un aspect de samurai care este foarte diferit de armura implicită Mark VII. Acest element de personalizare a fost blocat în spatele a ceea ce jocul a numit inițial „Evenimentul Fracturi: Tenrai”, dar nu au fost furnizate informații despre ce ar implica acest eveniment.

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Pontul Zilei 05 Decembrie – ITALIA Serie A
05.12.2021 21:45

Ponturi RC Celta de Vigo-Valencia CF fotbal 05-decembrie-2021 La Liga
05.12.2021 22:00

Ponturi Aston Villa vs Leicester fotbal 5 decembrie 2021 Premier League
05.12.2021 18:30

Biletele Zilei

Biletul zilei fotbal ERC – Duminica 05 Decembrie 2021 – Cota 2.84 – Castig potential 851 RON

Biletul zilei fotbal MRS – Duminica 05 Decembrie - Cota 2.39 – Castig potential 350 RON

Biletul zilei fotbal Alyn – Duminica 05 Decembrie 2021 – Cota 2.07 – Castig potential 413 RON

50 RON fără depunere la Casa Pariurilor