Inchide

Hackerii de CS GO sparg cât mai multe conturi de Steam

Adaugat: aprilie 12, 2021
Actualizat: aprilie 12, 2021
Tipster: ESPORTS
Categorii: Articole
0 comentarii

 

Un grup de ingineri întreprinzători a descoperit un exploit periculos Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO), care poate fi folosit pentru a fura informațiile personale ale utilizatorilor Steam prin intermediul sistemului de invitații. Cu toate acestea, uneori, comunitatea lovește înapoi, așa cum demonstrează un YouTuber talentat care trolește hackeri wannabe cu software fals de înșelăciune. O abordare ingenioasă a luptei împotriva înșelătorilor din CS: GO a fost expusă de către YouTuber ScriptKid, care a început să distribuie software fals de înșelăciune pentru a preda o lecție hackerilor. Potrivit ScriptKid, el a cheltuit bani pentru publicitatea software-ului gratuit, care pare credibil și îi păcălește pe hackerii să-l descarce. Evident, aplicația nu funcționează așa cum se așteaptă trișatorii. În schimb, software-ul le sabotează mișcarea și acțiunile din joc. De exemplu, programul de pescuit poate forța trișorii să arunce ocazional arme sau să sară de pe clădiri. Din păcate, hackerii își pot răzbuna acum datorită unei noi descoperiri.

Eforturile comunitare tind să aibă efecte pozitive asupra CS: GO în diferite moduri. De exemplu, un fan devotat a decis să reimagineze o mână de hărți populare multiplayer folosind stilul vizual distinctiv al lui Nuke. Rezultatul este fascinant, deoarece autorul a folosit elemente originale Nuke pentru a crea niveluri de cache, Office și Mirage autorefectate. Geometria originală și dispunerea nivelurilor sunt păstrate intacte, în timp ce exteriorul face impresia Nuke rearanjat. Navigarea în astfel de hărți refăcute ar putea fi dificilă din cauza aspectului înșelător. Este destul de surprinzător faptul că Valve ignoră rapoartele despre exploitarea periculoasă prezentă în CS: GO și alte jocuri video Source. Mai mult decât atât, exploatarea poate fi extrem de dăunătoare, deoarece permite utilizatorilor să fure informații despre cont fără efort, în timp ce se camuflează ca o acțiune nebănuită. Jucătorii pot fi complet conștienți de faptul că informațiile lor au fost compromise, iar o astfel de problemă critică ar trebui investigată de Valve fără întârziere.

Tipserii recomanda:  Final Fantasty 14 primește o nouă extensie

 

 

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturi Gael Monfils-Lloyd George Harris tenis 18-mai-2021 ATP Lyon
18.05.2021

Ponturi Hermannstadt vs FC Arges fotbal 19 mai 2021 Liga 1
19.05.2021 18:30

Ponturi Dinamo vs Chindia fotbal 19 mai 2021 Liga 1
19.05.2021 18:30

Biletele Zilei

Biletul zilei tenis ERC – Luni 17 Mai – Cota 2.57 – Castig potential 771 RON

Biletul zilei fotbal ERC – Luni 17 Mai 2021 – Cota 2.39 – Castig potential 715 RON

Biletul zilei fotbal Alyn – Luni 17 Mai 2021 – Cota 2.43 – Castig potential 486 RON

CLICK ȘI AI 100 ROTIRI FĂRĂ DEPUNERE
LA NETBET
>>

100 ROTIRI FĂRĂ DEPUNERE >>