GTA Online a îmbunătățit grafica pentru PlayStation 5 și Xbox Series

Adaugat: martie 16, 2022
Actualizat: martie 16, 2022
Tipster: ESPORTS
Categorii: Articole
0 comentarii

O nouă scenă introductivă pentru Grand Theft Auto Online evidențiază unele dintre îmbunătățirile grafice pe care jucătorii le vor vedea în timp ce joacă versiunile PS5 și Xbox Series X/S. Ediția îmbunătățită a Grand Theft Auto V s-a lansat pe 15 martie pentru consolele PS5 și Xbox Series, oferind mai multe îmbunătățiri grafice și de performanță.

În special, îmbunătățirile includ ray-tracing, opțiuni HDR, distanțe îmbunătățite de desen, imagini vizuale de până la 4K și capacități de performanță de până la 60 de cadre pe secundă. Jucătorii care trec în versiunea îmbunătățită a Grand Theft Auto 5 și GTA Online se pot aștepta, de asemenea, să experimenteze timpi de încărcare mult mai rapizi, sunet 3D și adăugări specifice platformei, cum ar fi feedback haptic pe controlerul DualSense al PlayStation 5. Rockstar Games a dezvoltat, de asemenea, conținut nou pentru suita online, care vine sub forma magazinului auto Hao’s Special Works, o vitrină în joc care permite utilizatorilor să deblocheze îmbunătățiri de performanță de conducere de elită pentru mai multe vehicule.

Recent, Rockstar Games (prin IGN) a dezlănțuit imagini din noua secvență introductivă a Grand Theft Auto Online în 4K. Filmarea de un minut prezintă grafică îmbunătățită pentru PS5 și Xbox Series X/S, permițând spectatorilor să vadă cum mediile, personajele și vehiculele au fost îmbunătățite vizual.

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturi Maria Sakkari vs Tatjana Maria tenis 1 iulie 2022 WTA Wimbledon
01.07.2022 13:00

Ponturi Magdalena Frech-Simona Halep tenis 01-iulie-2022 WTA Wimbledon
01.07.2022

Ponturi Nick Kyrgios-Stefanos Tsitsipas tenis 01-iulie-2022 ATP Wimbledon
01.07.2022

Biletele Zilei

Biletul zilei tenis WTA ERC – Joi 30 Iunie 2022 – Cota 2.33 – Castig potential 1166 RON

Biletul zilei tenis ATP ERC – Joi 30 Iunie 2022 – Cota 2.29 – Castig potential 687 RON

Biletul zilei fotbal ERC – Joi 30 Iunie 2022 – Cota 2.04 – Castig potential 612 RON

100 rotiri FĂRĂ DEPUNERE la Shining Crown