Fortnite Now se poate juca, din nou, pe iPhone

Adaugat: mai 6, 2022
Actualizat: mai 6, 2022
Tipster: ESPORTS
Categorii: Articole
0 comentarii

Cel mai nou parteneriat al Microsoft cu dezvoltatorul și editorul Epic Games le permite utilizatorilor iOS să se bucure de Fortnite prin Xbox Cloud Gaming. Datorită bătăliei sale juridice cu Epic Games cu privire la taxele de magazin, Apple a dat afară Fortnite din App Store în august 2020. Unii utilizatori au descoperit modalități de a ocoli problema, deși marea majoritate a proprietarilor de iPhone și iPad rămân în imposibilitatea de a descărca pur și simplu Battle Royale.

Nu este o surpriză că Microsoft a prezentat cea mai curată modalitate de a rezolva problema în curs. Gigantul tehnologic se menține ferm în dorința sa de a-și aduce inițiativele de jocuri pe cât mai multe platforme de pe tot globul. Xbox Game Pass a marcat doar începutul unei astfel de ambiții îndrăznețe, serviciul continuând să distrugă așteptările la fiecare pas. În ianuarie 2021, de exemplu, platforma de streaming a trecut de 25 de milioane de utilizatori, în creștere față de cele 23 de milioane de membri Xbox Game Pass cu care Microsoft se lăuda în aprilie 2021. Xbox Cloud Gaming este un alt instrument puternic în aspirațiile  companiei.

Microsoft a anunțat într-o postare Xbox Wire noul său acord cu Epic Games, care face ca Fortnite să poată fi jucat pe toate dispozitivele compatibile cu browser prin Xbox Cloud Gaming în 26 de țări. Ca atare, de aici încolo, cei care vor să joace Fortnite au nevoie doar de un Cont Microsoft și de acces la internet pe una dintre următoarele platforme: iOS, iPadOS, telefon/tabletă Android sau PC Windows.

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturi Maria Sakkari vs Tatjana Maria tenis 1 iulie 2022 WTA Wimbledon
01.07.2022 13:00

Ponturi Magdalena Frech-Simona Halep tenis 01-iulie-2022 WTA Wimbledon
01.07.2022

Ponturi Nick Kyrgios-Stefanos Tsitsipas tenis 01-iulie-2022 ATP Wimbledon
01.07.2022

Biletele Zilei

Biletul zilei tenis WTA ERC – Joi 30 Iunie 2022 – Cota 2.33 – Castig potential 1166 RON

Biletul zilei tenis ATP ERC – Joi 30 Iunie 2022 – Cota 2.29 – Castig potential 687 RON

Biletul zilei fotbal ERC – Joi 30 Iunie 2022 – Cota 2.04 – Castig potential 612 RON

100 rotiri FĂRĂ DEPUNERE la Shining Crown