FIFA 23, ultima ediție din seria FIFA? Ce se va întampla cu cel mai apreciat simulator de fotbal de anul viitor

Adaugat: octombrie 25, 2022
Actualizat: octombrie 25, 2022
Tipster: ESPORTS
Categorii: Articole
0 comentarii

De la lansarea primei apariții a seriei FIFA, FIFA International Soccer, pe 15 decembrie 1993, pentru Sega Genesis, fanii fotbalului s-au bucurat de o colecție de jocuri timp de aproape 30 de ani. Odată cu lansarea oficială a FIFA 23, entuziasmul pentru populara serie de jocuri video continuă să crească și mai mult. Una dintre cele mai mari întrebări pe care oamenii le au cu privire la viitorul joc este dacă FIFA 23 va fi, în cele din urmă, ultimul joc din seria FIFA.

Recent, într-un comunicat de presă oficial, s-a dezvăluit că cea de-a 30-a ediție a FIFA va fi ultimul joc din cadrul parteneriatului dintre EA și FIFA. În continuare, seria va fi numită sub un nou banner cunoscut sub numele de EA Sports FC, deoarece Electronic Sports se îndreaptă într-o direcție diferită. Acestea fiind spuse, ultimul joc FIFA este gata să ofere multe noutăți în joc, în timp ce își ia rămas bun de la numele FIFA.

„EA Sports FC ne va permite să realizăm acest titlu viitor și multe altele, dar nu înainte de a oferi cel mai complet joc al nostru de până acum cu actualul nostru partener, FIFA, pentru încă un an”, a dezvăluit EA Sports în declarația oficială. „Ne-am angajat să ne asigurăm că următorul FIFA este cel mai bun joc al nostru de până acum, cu mai multe caracteristici, moduri de joc, conținut pentru Cupa Mondială, cluburi, ligi, competiții și jucători decât orice alt titlu FIFA de până acum.”

FIFA 23, ultima ediție din seria FIFA? Ce se va întampla cu cel mai apreciat simulator de fotbal de anul viitor

FIFA 23 s-a lansat pe 30 septembrie, devenind unul dintre cele mai bine vândute jocuri ale anului. Titlul a fost lansat pentru PlayStation, Xbox, Windows & Nintendo, iar prețurile încep de la 300 RON. Cât despre noul joc, EA Sports FC, compania a spus:

„Suntem incredibil de entuziasmați să construim viitorul fotbalului global împreună cu voi toți. Vom fi bucuroși să împărtășim mai multe informații despre EA Sports FC în vara anului 2023”, se arată în comunicatul de presă oficial. „Viitorul acestui sport este foarte mare și strălucitor, iar fotbalul se extinde în fiecare colț al lumii. Fotbalul global face parte din EA SPORTS de aproape treizeci de ani – și astăzi ne asigurăm că va fi așa pentru decenii de acum încolo.”

Tipserii recomanda:  Punct de aur obtinut de giulestence, la Budapesta!
Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Pontul Zilei 02 Octombrie GRECIA Super League
02.10.2023 20:00

Ponturile zilei din tenis - Luni 02.10.2023

Ponturile zilei la pariuri Vlad – Marți 3.10.2023

Biletele Zilei

Biletul zilei fotbal ERC – Luni 02 Octombrie 2023 – Cota 2.05 – Castig potential 615 RON

Biletul zilei fotbal Alyn – Luni 02 Octombrie 2023 – Cota 2.22 – Castig potential 445 RON

Biletul zilei tenis ERC – Luni 02 Octombrie 2023 – Cota 2.48 – Castig potential 744 RON