Inchide

FBI și 100 Thieves s-au calificat în playoff-urile turneului Mid-Season Showdown

Adaugat: martie 13, 2021
Actualizat: martie 13, 2021
Tipster: ESPORTS
Categorii: Articole
0 comentarii

 

Meciurile unuia dintre cele mai popular turnee de League Of Legends au început, iar cei de la  100 Thieves au învins nava și au obținut un loc în Mid-Season Showdown. Condusă de o altă performanță de transport din partea FBI-ului australian ADC pe Kai’Sa, echipa 100 Thieves ’League of Legends arăta pentru prima dată ca vechiul lor ego de când a schimbat Damonte cu ry0ma pe banda de mijloc. Câștigul a venit chiar din nou, o echipă a nemuritorilor care ating vârful la momentul potrivit în timp ce se luptă pentru viața din playoff. Acest lucru s-a simțit ca cel mai curat joc pe care l-au jucat 100 de hoți de ceva vreme și a revenit la FBI pe cel mai bun campion al său – o strategie care, în cea mai mare parte, a funcționat foarte bine pentru hoți. S-a jucat ocazional, având în vedere omogenitatea sa, iar într-un playoff best-of-five împotriva unei opoziții mai puternice, aceasta ar putea fi o poveste diferită.

100 de hoți au trecut printr-o evoluție din punct de vedere stilistic, rotindu-se în jurul poziției lor de mijloc. Damonte reușea în campionii de jocuri cu ultimate globale precum Twisted Fate și Galio, dar odată ce aceștia au început să fie interzise și Tristana să apară ca o soluție flexibilă viabilă și contrară primului, 100 de hoți aveau mai puține pârghii de tras pentru a permite FBI-ului. Ry0ma, pe de altă parte, și-a găsit casa în funcție de mage de control. A jucat un joc curat, deși plictisitor, Orianna, unde a postat un joc 316-CS, 0/1/10. Immortals top laner Revenge a jucat destul de bine pe Karma în Ssumday’s Gragas.

 

Click pe BUTON si in cateva minute te vei alatura miilor de pariori care au ales MAXBET

BONUS: Pana la 700 RON sub forma de Pariuri Gratuite

Nemuritorii (7-9) sunt încă în viață, dar sunt acum la mila altor echipe. În următoarele două zile, aceștia trebuie să rezolve pierderile împotriva TSM și Cloud9 și speră că fie Team Liquid, fie Evil Geniuses vor pierde. Dacă EG scade la 9-9 și Immortals se ridică la acel record, Immortals ar ajunge în Mid-Season Showdown ca al șaselea cap de serie din cauza unui 2-0 față-cap peste EG. Echipa Liquid, Evil Geniuses și Immortals luptă acum pentru două locuri în playoff, cu doar două jocuri care separă primele șase actuale. Lichidul (9-6) poate câștiga un loc în playoff cu o victorie împotriva Dignitas fierbinte, dar dacă nu, va avea încă două șanse să facă acest lucru împotriva colegilor speranța playoff EG (9-7) sâmbătă și 100 de hoți (10-6) duminică.

 

 

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturi Metz - PSG fotbal 24-aprilie-2021 Franta Ligue 1
24.04.2021 18:00

Ponturi Saint-Etienne - Brest fotbal 24-aprilie-2021 Franta Ligue 1
24.04.2021 14:00

Pontul zilei 23 Aprilie – ROMANIA Liga 1
23.04.2021 17:30

Biletele Zilei

Biletul zilei tenis ERC – Vineri 23 Aprilie – Cota 2.09 – Castig potential 626 RON

Biletul zilei fotbal ERC – Vineri 23 Aprilie – Cota 2.71 – Castig potential 1626 RON

Biletul zilei fotbal Alyn – Vineri 23 Aprilie 2021 – Cota 1.92 – Castig potential 384 RON

CLICK AICI ȘI AI 50 LEI FĂRĂ DEPUNERE
ȘI FĂRĂ RULAJ LA BETANO >>

20 ROTIRI FĂRĂ DEPUNERE AICI!