F1 adaugă un nou update și un nou circut în titlu de gaming

Adaugat: septembrie 13, 2022
Actualizat: septembrie 13, 2022
Tipster: ESPORTS
Categorii: Articole
0 comentarii

 

Codemasters și Electronic Arts se alătură activităților aniversare ale Scuderiei Ferrari, cu ocazia Marelui Premiu din Italia, cu un update gratuit pentru jocul F1, disponibil pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One și PC.

Astfel, vor fi adăugate accesoriile cu tematică Giallo Modena: ilustrațiile de pe monoposturi, uniformele piloților și ale echipajului de la boxe, căștile și ghetele ce au fost lansate înainte de Marele Premiu al Italiei din acest weekend. Acestea vor fi disponibile timp de o lună pentru toți jucătorii, in-game, începând cu 12 septembrie.

Ilustrațiile monopostului, inițial create pentru a celebra circuitul Monza, reflectă rădăcinile și pasiunea brand-ului în istoria curselor cu motor, încorporând noul logo exclusiv, dezvăluit anul acesta de Ferrari.

De asemenea, cea mai recentă actualizare a jocului include și alte funcționalități in-game, precum adăugarea Circuitul Internațional Shanghai și a evenimentul săptămânal „A Bright Start to F1”, alături de pilotul Zhou Guanyu (Alfa Romeo), pentru a comemora Festivalul Lunii din tradiția chineză. Jucătorii trebuie să îl îndrume pe pilotul chinez spre terminarea cursei pe cea mai bună poziție de până acum în Formula 1, depășindu-și eroul din copilărie, Fernando Alonso, dar și pe coechipierul Valtteri Bottas în ultimele șase ture.

Mai mult, în intervalul 12-25 septembrie, jucătorii care finalizează cursa din Singapore pe poziția a șaptea sau mai sus vor debloca o ilustrație de monopost Kohaku Koi.

F1 22 este disponibil acum în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One și PC (Steam și Origin).

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturi Troyes vs Lyon fotbal 04 februarie 2023 Ligue 1
04.02.2023 20:00

Ponturi Borussia Monchengladbach vs Schalke 04 fotbal 04 februarie 2023 Bundesliga
04.02.2023 19:30

Ponturi Newcastle vs West Ham fotbal 04 februarie 2023 Premier League
04.02.2023 19:30

Biletele Zilei

Biletul zilei tenis ERC – Vineri 03 Februarie 2023 – Cota 2.23 – Castig potential 670 RON

Biletul zilei fotbal TUDOR – Vineri 03 Februarie 2023 – Cota 3.48 – Castig potential 1044 RON

Biletul zilei MRS – Vineri 03 Februarie - Cota 2.21 – Castig potential 330 RON